Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ne güzel. Benim ilk denemde hiç böyle bir şey yapmadılar 🤣🤣 bırak toplamayı transferde çok sıkışık değildim bı su bile temin etmediler,catalda doktoru bekleken içerim diye,sormama rağmen🤣
Toplandı mı canım.. Çok keyifli prenses gibi yatıyorum.. Güzelde tepsi hazırlamışlar kayısı ceviz kuru üzüümm meyve kek🤭🤭🤭 altı üstü yumurta toplandı ama sanki prensesimmmmmm çok mutlu oldum niyeyse

Kızlar selam Antalyadan!!!Bende 1 tüp bebek başladım. 14 hazıranda başladım bugün kontrol vardı herşey yolunda. pazartesi tekrar kontrol ve çarşamba gibi OPU yaptarcaklar. Antalya Akdeniz Üniv. denemeye karar verdik. 4.5 sene sebepsiz infertilite. 3 defa aşılama yaptım. ıkısıde kimyasal gebelek geçirdim. İnşallah tüp bebek tuttar artık

Kızlar selam Antalyadan!!!Bende 1 tüp bebek başladım. 14 hazıranda başladım bugün kontrol vardı herşey yolunda. pazartesi tekrar kontrol ve çarşamba gibi OPU yaptarcaklar. Antalya Akdeniz Üniv. denemeye karar verdik. 4.5 sene sebepsiz infertilite. 3 defa aşılama yaptım. ıkısıde kimyasal gebelek geçirdim. İnşallah tüp bebek tuttar artık
Sürecin hayırlı olsun canım ❤️

X