Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pztsi transfer var transfer içinde aynı uyarı yapıldı bana takı oje kozmetik ürün kullanmayın krem duş jeli istemioz dediler anestezi ile ilgisi yok bence
Ben de yumurta toplama için bu uyarı yapılmıştı.Transferde bir şey demediler özellikle şöyle böyle gel diye...

Süreç adetin 2. Günü başladı ilk baş benim rahim filmim çekildi rahimde polip görüntülendi ameliyat oldum sonra iğneler ile yumurta büyütüldü 4 bin civarı ilâçlarım tuttu tabi sürekli kan testi alıyorlar her gidişte çarşamba son iğnemi oldum gece 00.30 çatlatma iğnemi yaptım dün opu ya alındım 1 aylık bi süreç geçti

Benim pztsi transfer var transfer içinde aynı uyarı yapıldı bana takı oje kozmetik ürün kullanmayın krem duş jeli istemioz dediler anestezi ile ilgisi yok bence
Ya aslında ben de biliyorum ama kafa karisikligi olmaması için sadece anestezi kısmını belirtmek istedim. Özellikle transfer için sadece su ile duş alın diyor bazı doktorlar. Tutma olasılığı ile ilgili bir şey ama mantığı ne tam olarak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…