- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Sizin ilk denemede oldumu acaba benim korkum yumurtalar boş çıkarsa diye progesteron yükselmedi benim hiç 0.1 de kaldı o yüzdenHayırlı olsun canım, öyle düşünme niye boş çıksın ki. Ben de 36 yaşındayım
Benim ilk denemem olmamıştı canım. 2.denemem şuan. Yarın opu olacağımSizin ilk denemede oldumu acaba benim korkum yumurtalar boş çıkarsa diye progesteron yükselmedi benim hiç 0.1 de kaldı o yüzden
İnşallah bu sefer olur rabbim yardımcımız olsunBenim ilk denemem olmamıştı canım. 2.denemem şuan. Yarın opu olacağım
Evet taze transfer pazartesi arayıp bilgi verceklerİnşallah canım taze transfer mi olacak seninki
Merhaba hadi hayırlısı inşaallah, süreç nasıl geçti bahsedebilir misin, yunus aydına başladım bende tedaviye, vitamin kullanıyorum şuan gelecek adet ile başlıycam nasipseEvet taze transfer pazartesi arayıp bilgi vercekler
Bilgi vermediler mi? Bende bugün opu oldum direk söylediler doluları yaşım 33Slm bende bugün opu oldum benim ilk denemem pazartesi bilgi verecekler çok korkuyorum ya boş çıkarsa yaşım 35
Ne kadar dolu çıktı canımBilgi vermediler mi? Bende bugün opu oldum direk söylediler doluları yaşım 33
8 taneNe kadar dolu çıktı canım
Pardon sen yarın gidecektin8 taneyarın embriyo oluşturacaklar bakalım kaç tanesi tutacak. 5 taneye işlem yapacaklar.. Senin kaç canım
Evet benim de ilk denemem de doktor geldi yanıma,kendime geldikten sonra söyledi şu kadar yumurta topladık,bu kadar boş bu kadar dolu diye anında bilgilendirdiBilgi vermediler mi? Bende bugün opu oldum direk söylediler doluları yaşım 33
Güzel güzel sonuçlarla dön canım.Benim ilk denemem olmamıştı canım. 2.denemem şuan. Yarın opu olacağım
Ben de yumurta toplama için bu uyarı yapılmıştı.Transferde bir şey demediler özellikle şöyle böyle gel diye...Benim pztsi transfer var transfer içinde aynı uyarı yapıldı bana takı oje kozmetik ürün kullanmayın krem duş jeli istemioz dediler anestezi ile ilgisi yok bence
Her kurumda farklı işliyor herhaldeBen de yumurta toplama için bu uyarı yapılmıştı.Transferde bir şey demediler özellikle şöyle böyle gel diye...
Hatta kıyafete kadar söylediler rahat biseyler giy karın bolgeni sıkmasın kıyafetin diyeBen de yumurta toplama için bu uyarı yapılmıştı.Transferde bir şey demediler özellikle şöyle böyle gel diye...
Hayır pazartesi bilgi vercez dediler 4 yumurta toplandı dedilerBilgi vermediler mi? Bende bugün opu oldum direk söylediler doluları yaşım 33
Benim bugün olacak canım, hastaneydeyim8 taneyarın embriyo oluşturacaklar bakalım kaç tanesi tutacak. 5 taneye işlem yapacaklar.. Senin kaç canım
Nasılsın canım heyecan var mıBenim bugün olacak canım, hastaneydeyim
Ya aslında ben de biliyorum ama kafa karisikligi olmaması için sadece anestezi kısmını belirtmek istedim. Özellikle transfer için sadece su ile duş alın diyor bazı doktorlar. Tutma olasılığı ile ilgili bir şey ama mantığı ne tam olarak bilmiyorumBenim pztsi transfer var transfer içinde aynı uyarı yapıldı bana takı oje kozmetik ürün kullanmayın krem duş jeli istemioz dediler anestezi ile ilgisi yok bence
Saat kaçta toplanacak canım. Hayirli haberlerle gel inşallahBenim bugün olacak canım, hastaneydeyim