Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama alanı yok değil mi? Kalbiniz ağzınızda olmasın, biraz rahatlamaya çalışın, dinlenebiliyor musunuz? Daha çok dinlenin daha az yorulun, saçma diziler kitaplar belki işinize yarar.
Kanama alani yok, ama malum kan gormek ve tekrarlamasi oldukca riskli. Plecental shift kanamasi oldugunu umuyor/varsayiyorum :))
Sizin daha once anlattiginiz gibi adeta psikolog koltugundaki gibi yastiklarla desteklenerek yatiyorum, bol su iciyorum, dua ediyorum. Tuvalet harici kalkmiyorum. En sacma dizi olarak "dadi" dizisini sectim izliyorum. Progesteron fitili 3e cikarttik 8 saatte bir sakince yerlestiriyorum bu sayede seyrek ve cok az lekelenme seviyesinde kaliyorum, bunu olumlu goruyoruz. Bazi gebelikler zor olurmus bu da oyle sanirim, ben umidimi kesmiyorum, yasamaya devam :))
Aslinda sorun tup bebek merkezimin cok ilgisiz olmasi, zor durumda ulasamamak, birinci kaybimda da boyleydi, kendi kendime yasayarak anladim. Baska merkez yok ne yazik ki.. Diger ozel hastane zincirlerinde de istanbulda oldugu gibi nobetci kadin dogumcu olmadigindan kontrol edemiyoruz. Dun gece universite hastanesinde jinekolog okul arkadasim var durumu ona anlattim, ben evde yatiyorum acil birsey olursa sana gelecegim bilgin olsun dedim. Son kertede boyleyiz, kalp atimini bekliyorum

Mrb arkadaşlar bugun ultrason randevum vardı 2 embriyo transferi yapılmıştı çok şükür bir tanesi benimle bugun gördüm bebeğimi 6+1deyim. Pozitif sonuç alanlara çok sevindim allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Negatif sonuç alanlar lütfen kendinizi bırakmayın bir dahaki sefere inşallah sağlıkla gelecek bebişleriniz dualarım sizinle

gözün aydın canım :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada 6+1 diye doktor mu hesapladı yoksa kendi hesaplaman mı? aramızda 1 gün var diye soruyorum :))

Sizi anliyorum, elbette umudunuzu kesmeyeceksiniz. Kalp atimini duyarsaniz biraz daha rahatlarsiniz, dadi ben de izlemistim, tam kafa dagitmalik. Wcye gitmekten korktugunuz icin su icmeyi sakin azaltmayin, cok su icin olur mu, gecmis olsun.

Kalp atışından sonra dusuk riski %20 demişti o gun doktorum

gözün aydın canım :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada 6+1 diye doktor mu hesapladı yoksa kendi hesaplaman mı? aramızda 1 gün var diye soruyorum :))
Canım benim hesabımda boyleydi ama doktor hesapladı hatta güldüm bende doğru hesaplamışım dedim sen benden bir gün önceydin değilmi 6+2 oluyorsun o zman

tabii her gecen günle birlikte azalir. Herkes icin kalp sesini duymakla yuzde yirmiye dusmez o anlamda dedim.
Anladım canım doğru haklısınız arkadasa moral olsun diye yazmıştım Suan hepimizin durumu birbirinden farklı insallah hepimizin yüzüne baksın Rabbim duadan ve tedbirden başka çaremiz yok

Günaydın kızlar
Benim iki gündür çok şiddetli bir şekilde başım ağrıyor. İlaç da almıyorum doğal olarak ama sanki hiç geçmeyecek gibi ne yapıcam bilmiyorum
Sabahları midem ağzımda uyanıyorum. Kahvaltıyı zar zor yapıyorum ama sonra gün içinde de doymak bilmiyorum o bulantıdan eser kalmıyor nelerle neleri beraber yiyorum bir görseniz
Yarın kontrolüm var onun heyecanı ayrı sardı
Sizler nasılsınız? Herkes iyi inşallah

Arkadaşlar günaydınn. İki gün önce biyopsi alınması içi 6. Güne gitmesini gereken embriyolarimin durması korkusundan bahsetmiştim ya ..
Size de haber vereyim istedim çok şükür 1 tane 6. Gün embriyomuz biyopsi alınıp donduruldu.. Insalalh beni bırakmaz sağlıklı gelip annesine tutunur kucağıma almak nasip olur hamiş anneler bana dua eder misiniz lütfen gerçekten o güzel dualarınıza ihtiyacım var ..
Simdi 21 günlük sonuc bekleme stresi (her şey aşama aşama stres hiç bitmeyecek gibi daha çok var diyecekseniz biliyorum )
Sonunda hepimiz insallah bebeklerimizi evimize hayırlısı ile getirelim de varsın stresi çok olsun

günaydın doktoruna sor ama benim bildiğim hamilelikte parol minoset tarzı ağrı kesiciler kullanılıyor o kadar eziyet etme bence kendine iç geçsin ağrın. benimde bulantım oluyor ama kusacak kadar değil iştahsızlık var ben kiloluyum hiç iştahsızlığım görüşmemiştir herkes şaşırıyor bu veletler seni zayıflatacak diyorlar

günaydın çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı dönüşü olur gelir annesine tutunur sımsıkı dualarımız seninle ve senin gibi anne olmak isteyen dileyen herkesle Allah en kısa zamanda önce karnını sonra kucağını doldursun

Insallah canim Amin inşallah Allah razi olsun hepimuz bir gün bebislerimizi konuşalım burada

Günaydın canım, sağlıkla dönsün de kucağına gelsin inşallah

Soracağım valla böyle devam ederse geçer dedim dayanim azcık ama geçmiyor
Ben de kiloluyum 3 kg verdim aslında pozitifi gördükten sonra ilk günler iştahsızdım ama şimdi her sabah uyanıyorum midem kötü diyorum hiç bişi yiyemicem galiba. Kusma yok çok şükür bende de. Sonra ilaçlar için yemem lazım diyip ilk lokmayı alır almaz artık gözüm doymuyor tüm gün bir de ikiz gebelikte kilo sıkıntı. Böyle yemeye devam edersem ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…