Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah herşey güzel olacak, iki kesen de seninle biliyoruz ve 3. yü merakla bekliyoruz

B12 folik asitten farkli bir B grubu, normalde gunluk alinir 400 mcg ama doktorunuz mevcut seviyenizi guzel gorup gunasiri vermistir endiselenmeyin. B grubu vitaminler beraber alininca birbirinin emilimini arttirir.

Cok gecmis olsun, sert fircalamadan kacinin cok yumusak dis fircalari kullanin karbonati da calkalayip tükürün.
Size bişey sormak istiyorum. Transferden iki gün önce dolgulu dişim ağrımaya başladı, test yaptırana kadar 2 hafta ağrısını çektim işlem yapılamaz diye. Test günü Berfu hocaya sordum istediğin işlemi yaptırabilirsin dişine bi sakıncası olmaz dedi. Özellikle ilk 3 ay işlem yapılmıyor diye biliyordum ben, şimdi ağrı geçti ama hafif bi şişlik var ne yapsam bilemedim

Dis hekiminize soyleyin gebeliginizi, gebeler icin kullanilan anestezikler var, onlari kullanirlar, zaten dis hekimleri gebelere yapilacak islemleri bilirler, hayir bir sakinca yok, agriyla durmayin. Antibiyotik gerekebilir o zaman kadin dogumcunuz ve dis hekiminizle ortak karar alinir.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim insallah

Ya maşAllah.hadi sağlıkla kucağına al 2sinde inşAllah.ya dini banada 12 de gel dedi.bende nası dayanıcam bilemiyorum.senin ilaçlarını azaltımı doktor.benimkiler aynı kaldı 12de azaltıcağız dedi
amin canım inşallah herkes sağlıkla alsın kucağına inşallah yavrusunu yavaş yavaş azaltıyorlar liste verdiler 10.haftada lutinus ve estrofem bitecek 12 haftada parograf 16 haftada serum bitecek kan sulandırıcı iğne ve hap hamilelik boyu devam pruluton depot da 32.haftaya kadar :)

Hadi bakalım kolay gelsin sana.iyi bari azalıyor git gide

Kuzum progestan igne neden o kadar uzun sure devam ediyor acaba merwk ettim normalde onu da kesmiyorlar mı dusuk tehlikesi geçene kadar

Kuzum progestan igne neden o kadar uzun sure devam ediyor acaba merwk ettim normalde onu da kesmiyorlar mı dusuk tehlikesi geçene kadar
Elhamdulillah ikizler yerinde, yolk keselerini gordum. Kanama alani vb birseyden bahsetmedi dr. Haftaya kalp icin gel dedi. Rabbime cok sukur, dinlenmeye devam :))

bilmiyorum ki canım ama ben hergün vurulmuyorum 3 günde bir 16. haftadan sonra haftada 1 e düşecek dediler belki benim ikiz olduğu için olabilir mi bilemedim sormadım da açıkçası bunları zaten tüp bebek yapan doktorum söylüyor ben başka bir doktora daha başladım ikiz olduğu için hem riskli gebelik uzmanı aynı zamanda perinatalog 3 aydan sonra o ne diyorsa onu yapabilirsiniz dediler belki o keser :)

Belki önlenebilir mesela benim arkadaşlarımın kadın doğumcu kesmiş tüp bebek doktoru değil insallah saglıklı olsunlar da tek kuzum

Biz kac ikiz olduk şimdi ?? Ben, O Obayram , omrum2004 Baska???
Hersey saglikla ilerlerse birbirimizden doguma kadar ogrenecek cok seyimiz olacak :))
Benim perşembe sabah daha da netleşecek inşallah öyle demişti doktorum ilk gittiğimde çok ufaktı keseler senin bugün yolk göründüğünde kese boyutların ne kadardı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…