Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tuzlu leblebi atistirsan mide asidini ve acligi alir, ikizlerde bulanti ve diger gebelik belirtilerinin katmerlenmesi olagan, progesteron da biraz bulanti yapabiliyor..
Bas agrisi icinse su ic,ensene sakaklarina baski uygula ya da basina buz kupleri ile kompres yap rahatlatir...
Benim de canim birseyler yemek istiyor ama yatakta oldugum icin biri getirmeden yiyemiyorum bu hafta 2 kilo verdim

evet kilo her anlamda sıkıntı benim doktorum kilo ver dedi ne kadar verebilirsen ilk üç ay sonra da dikkat ederek ilerleyeceğiz. karnımızdakiler için mecbur dikkat edeceğiz annelik fedakarlık başladı :)

canım inşallah yarınki kontrolün de çok iyi geçer. baş ağrısı benim de olmuştu ilk günlerde şimdi geçti. bulantım hala yok ama midemde böyle yanma hissi mi desem böyle tuhaf bir his oluyor özellikle açken sonra yemek yiyince geçiyor.

Merhabalar arkadaşlar. 12 agustosta transfer yapıldı. 24unde tes vereceğim. Adet ağrısına benzer agrım var. Akıntimda oluyor. Genelde benim adet oncesi akıntım sıklaşır. Adet belortisine benzer belirtiler. Bu durumu yaşayan var mi acaba

Aynen eşimle buz kompres yaptık şimdi rahatladım biraz bakalım, inşallah artmaz tekrar sen dinlenmene dikkat et kuzum yeterince ye de fazlası olmasın boşver
evet kilo her anlamda sıkıntı benim doktorum kilo ver dedi ne kadar verebilirsen ilk üç ay sonra da dikkat ederek ilerleyeceğiz. karnımızdakiler için mecbur dikkat edeceğiz annelik fedakarlık başladı :)
Ben daha tam karnımdakiler de diyemiyorum İkinci kese konusunda tam net değildi doktor. Yani netti aslında ölçtü bile ama haftaya daha da netleşir demişti. O yüzden yarın için ayrı bir heyecanlıyım ben de sanırım şuan bir rehavet içindeyim ama kalp atışlarını duyduktan sonra kendime gelirim inşallah şu yeme içme konusunda
Benimki de galiba öyle birşey yemek yedikten sonra eser kalmıyor. Ama işte çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca hemen o his geri geliyor yiyene kadar da geçmiyor ben de yiyorum bakalım Allah sonumu hayretsin

Benimki de galiba öyle birşey yemek yedikten sonra eser kalmıyor. Ama işte çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca hemen o his geri geliyor yiyene kadar da geçmiyor ben de yiyorum bakalım Allah sonumu hayretsin
canım evet vallahi aynı durum, bu nedenle sürekli bir şey yeme isteği doğuyor bende de Allah sonumuzu hayretsin.

Selam kızlar birşey soracağım hastanenin istediği tahlilleri yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu görünüyor Cipro diye bir antibiyotik vermiş kullanmam için internetten baktığımda hamilelikte B grubu antibiyotik kullanılmalı Cipro için C grubu deniliyor bu konuda bilgisi olan varmı?

evet canım pek çoğumuz yaşadık bunları endişelenme normal bunlar ilaçlardan dolayı

Kuzum etmez miyiz hiç Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun insallah saglıklı gelsin ve sana sımsıkı tutunsun ve sende al onu eve götür Rabbim hepimize anne baba olmayı nasip etsin evlerimiz bebek sesleriyle neşe ve huzura kavuşsun insallah canım duamız seninle

Bugün bizde 6+2 de bebeği ve keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gidecez. Sanki gerçek değilde hepsi rüyaymış gibi, benim değilmiş gibi
Gözün aydın canım ben de sat a göre 6+3üm bugün. Geçen hafta cuma keseleri görmüştüm sadece çok ufaklardı yarın ben de bebişleri göreceğim inşallah benim doktorum da kalp atışı için haftaya dedi. Çok heycanlı ya vajinal mi baktı doktorun?

Aynı gün transfer olmuşuz, bende de aynı durum var sanki adetim başlayacakmış gibi geçtiğimiz 2 gün ağrm oldu. Su gibi arada akıntı oluyor sanırım fitil den dolayı oluyor. Benm 3. Gün 2 embriyo sizin??

Üstten bakacaktı göremedi, bende rahim ters. 12. Haftaya kadar vajinal bakarız yüksek ihtimal dedi

Üstten bakacaktı göremedi, bende rahim ters. 12. Haftaya kadar vajinal bakarız yüksek ihtimal dedi
Anladım canım sağlıklı olsunlar da ya ben biraz evhamlıyım da nerden göreceği çok sorun değil yoksa benim için de işte ilk karından bakıp görünmezse kendime dert etmeyeyim diye soruyorum biliyorum çünkü kendimi

Ya bende de var biraz o vajinalde de göremeyecek diye korktum baya haftaya ya kalbi atmazsa ya duyulmazsa telaşı sardı şimdide

Allahhh razi olsun canim ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim aminnn inşallah canım hepimiz hepimiz inşallah ağzınıza yüreğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…