- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
Tuzlu leblebi atistirsan mide asidini ve acligi alir, ikizlerde bulanti ve diger gebelik belirtilerinin katmerlenmesi olagan, progesteron da biraz bulanti yapabiliyor..Günaydın kızlar
Benim iki gündür çok şiddetli bir şekilde başım ağrıyor. İlaç da almıyorum doğal olarak ama sanki hiç geçmeyecek gibi ne yapıcam bilmiyorum
Sabahları midem ağzımda uyanıyorum. Kahvaltıyı zar zor yapıyorum ama sonra gün içinde de doymak bilmiyorumo bulantıdan eser kalmıyor nelerle neleri beraber yiyorum bir görseniz
Yarın kontrolüm var onun heyecanı ayrı sardı
Sizler nasılsınız? Herkes iyi inşallah
evet kilo her anlamda sıkıntı benim doktorum kilo ver dedi ne kadar verebilirsen ilk üç ay sonra da dikkat ederek ilerleyeceğiz. karnımızdakiler için mecbur dikkat edeceğiz annelik fedakarlık başladı :)Soracağım valla böyle devam edersegeçer dedim dayanim azcık ama geçmiyor
Ben de kiloluyum 3 kg verdim aslında pozitifi gördükten sonra ilk günler iştahsızdım ama şimdi her sabah uyanıyorum midem kötü diyorum hiç bişi yiyemicem galiba. Kusma yok çok şükür bende de. Sonra ilaçlar için yemem lazım diyip ilk lokmayı alır almaz artık gözüm doymuyor tüm günbir de ikiz gebelikte kilo sıkıntı. Böyle yemeye devam edersem ne yapacağım bilmiyorum
aminnnnn inşallah canımInsallah canim Amin inşallah Allah razi olsunhepimuz bir gün bebislerimizi konuşalım burada
canım inşallah yarınki kontrolün de çok iyi geçer. baş ağrısı benim de olmuştu ilk günlerde şimdi geçti. bulantım hala yok ama midemde böyle yanma hissi mi desem böyle tuhaf bir his oluyor özellikle açken sonra yemek yiyince geçiyor.Günaydın kızlar
Benim iki gündür çok şiddetli bir şekilde başım ağrıyor. İlaç da almıyorum doğal olarak ama sanki hiç geçmeyecek gibi ne yapıcam bilmiyorum
Sabahları midem ağzımda uyanıyorum. Kahvaltıyı zar zor yapıyorum ama sonra gün içinde de doymak bilmiyorumo bulantıdan eser kalmıyor nelerle neleri beraber yiyorum bir görseniz
Yarın kontrolüm var onun heyecanı ayrı sardı
Sizler nasılsınız? Herkes iyi inşallah
Aynen eşimle buz kompres yaptık şimdi rahatladım biraz bakalım, inşallah artmaz tekrarTuzlu leblebi atistirsan mide asidini ve acligi alir, ikizlerde bulanti ve diger gebelik belirtilerinin katmerlenmesi olagan, progesteron da biraz bulanti yapabiliyor..
Bas agrisi icinse su ic,ensene sakaklarina baski uygula ya da basina buz kupleri ile kompres yap rahatlatir...
Benim de canim birseyler yemek istiyor ama yatakta oldugum icin biri getirmeden yiyemiyorumbu hafta 2 kilo verdim
Ben daha tam karnımdakiler de diyemiyorumevet kilo her anlamda sıkıntı benim doktorum kilo ver dedi ne kadar verebilirsen ilk üç ay sonra da dikkat ederek ilerleyeceğiz. karnımızdakiler için mecbur dikkat edeceğiz annelik fedakarlık başladı :)
Benimki de galiba öyle birşey yemek yedikten sonra eser kalmıyor. Ama işte çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca hemen o his geri geliyor yiyene kadar da geçmiyorcanım inşallah yarınki kontrolün de çok iyi geçer. baş ağrısı benim de olmuştu ilk günlerde şimdi geçti. bulantım hala yok ama midemde böyle yanma hissi mi desem böyle tuhaf bir his oluyor özellikle açken sonra yemek yiyince geçiyor.
Aminnn inşallah canım inşallah sizin de benim de hepimizin deGünaydın canım, sağlıkla dönsün de kucağına gelsin inşallah
canım evet vallahi aynı durum, bu nedenle sürekli bir şey yeme isteği doğuyor bende de Allah sonumuzu hayretsin.Benimki de galiba öyle birşey yemek yedikten sonra eser kalmıyor. Ama işte çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca hemen o his geri geliyor yiyene kadar da geçmiyorben de yiyorum bakalım Allah sonumu hayretsin
evet canım pek çoğumuz yaşadık bunları endişelenme normal bunlar ilaçlardan dolayıagustosta transfer yapıldı. 24unde tes vereceğim. Adet ağrısına benzer agrım var. Akıntimda oluyor. Genelde benim adet oncesi akıntım sıklaşır. Adet belortisine benzer belirtiler. Bu durumu yaşayan var mi acab
Kuzum etmez miyiz hiç Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun insallah saglıklı gelsin ve sana sımsıkı tutunsun ve sende al onu eve götür Rabbim hepimize anne baba olmayı nasip etsin evlerimiz bebek sesleriyle neşe ve huzura kavuşsun insallah canım duamız seninleArkadaşlar günaydınn. İki gün önce biyopsi alınması içi 6. Güne gitmesini gereken embriyolarimin durması korkusundan bahsetmiştim ya ..
Size de haber vereyim istedim çok şükür 1 tane 6. Gün embriyomuz biyopsi alınıp donduruldu..Insalalh beni bırakmaz sağlıklı gelip annesine tutunur kucağıma almak nasip olur hamiş anneler bana dua eder misiniz lütfen gerçekten o güzel dualarınıza ihtiyacım var ..
Simdi 21 günlük sonuc bekleme stresi (her şey aşama aşama stres hiç bitmeyecek gibi daha çok var diyecekseniz biliyorum)
Sonunda hepimiz insallah bebeklerimizi evimize hayırlısı ile getirelim de varsın stresi çok olsun
Gözün aydın canım ben de sat a göre 6+3üm bugün. Geçen hafta cuma keseleri görmüştüm sadece çok ufaklardı yarın ben de bebişleri göreceğim inşallahBugün bizde 6+2 de bebeği ve keseyi gördük çok şükürhaftaya kalp atışı için gidecez. Sanki gerçek değilde hepsi rüyaymış gibi, benim değilmiş gibi
Aynı gün transfer olmuşuz, bende de aynı durum var sanki adetim başlayacakmış gibi geçtiğimiz 2 gün ağrm oldu. Su gibi arada akıntı oluyor sanırım fitil den dolayı oluyor. Benm 3. Gün 2 embriyo sizin??Merhabalar arkadaşlar. 12 agustosta transfer yapıldı. 24unde tes vereceğim. Adet ağrısına benzer agrım var. Akıntimda oluyor. Genelde benim adet oncesi akıntım sıklaşır. Adet belortisine benzer belirtiler. Bu durumu yaşayan var mi acaba
Üstten bakacaktı göremedi, bende rahim ters. 12. Haftaya kadar vajinal bakarız yüksek ihtimal dediGözün aydın canım ben de sat a göre 6+3üm bugün. Geçen hafta cuma keseleri görmüştüm sadece çok ufaklardı yarın ben de bebişleri göreceğim inşallahbenim doktorum da kalp atışı için haftaya dedi. Çok heycanlı ya vajinal mi baktı doktorun?
Normal bu haller merak etmeyin.sadece kendinizi çok yormayın.ağrınız varsa yatın.Aynı gün transfer olmuşuz, bende de aynı durum var sanki adetim başlayacakmış gibi geçtiğimiz 2 gün ağrm oldu. Su gibi arada akıntı oluyor sanırım fitil den dolayı oluyor. Benm 3. Gün 2 embriyo sizin??
Anladım canım sağlıklı olsunlar daÜstten bakacaktı göremedi, bende rahim ters. 12. Haftaya kadar vajinal bakarız yüksek ihtimal dedi
Ya bende de var biraz oAnladım canım sağlıklı olsunlar daya ben biraz evhamlıyım da nerden göreceği çok sorun değil yoksa benim için de işte ilk karından bakıp görünmezse kendime dert etmeyeyim diye soruyorum biliyorum çünkü kendimi
Allahhh razi olsun canim ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim aminnn inşallah canım hepimiz hepimiz inşallah ağzınıza yüreğinize sağlıkKuzum etmez miyiz hiç Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun insallah saglıklı gelsin ve sana sımsıkı tutunsun ve sende al onu eve götür Rabbim hepimize anne baba olmayı nasip etsin evlerimiz bebek sesleriyle neşe ve huzura kavuşsun insallah canım duamız seninle
Kucağımıza alıp da koklayana kadar böyle gidecek sanırımYa bende de var biraz ovajinalde de göremeyecek diye korktum baya haftaya ya kalbi atmazsa ya duyulmazsa telaşı sardı şimdide