Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal bu haller merak etmeyin.sadece kendinizi çok yormayın.ağrınız varsa yatın.
Şuan adet oluyormuşum gibi sanki belim öyle ağrıyorki sizde de bu gibi belirtiler oldu mu kaçıncı gün testte öğrendiniz. Bu 3. Tüp bebek denemeniz başka da embriyomuz yok sıfırdan Bi daha başlamamız gerekecek inşallah tutunuyordur

Kucağımıza alıp da koklayana kadar böyle gidecek sanırım
Di mi :)) bitmeyecek o korkular sanki hic... Kese ve yolk'u pzt (5+3 te) gormustum. Ben cmt. 6+1'de baska bir dr'a gitmek niyetindeyim (benim dr.un biraz !! konusmama problemi var da, daha bilgilendirici ve erisilebilir birini bulmam lazim -sorularim var )
Gecen gebeligimde kalp atisini 6+0'da duymustum, sansimi deneyecegim )

Hadi inşallah canım valla ben şu hcg takip döneminden sonra biraz doktorum ne derse onu yapmaya özen göstereceğim. O kadar rahatti ki o azcık adamı dinlesem o kadar strese girmeyecektim he 3 gündür içim içimi yedi gideyim diye ama dayandım bakalım son 15 saat artık inşallah hayırlı haberlerle dönerim

Kızlar estrofemi kaçıncı haftadan itibaren azaltmaya başladınız siz? Tüp bebek doktoruma yazdım henüz bişey demedi, bugün başka doktora gittim günde 4 tane fazla artık bırakman gerekir dedi

Benim ağrılarım besinci günden sonra başladı. Ara ara ader ağrısı oluyor. Ben fitil kullanmıyorum. 5. gün embriyosu benimki

Kızlar estrofemi kaçıncı haftadan itibaren azaltmaya başladınız siz? Tüp bebek doktoruma yazdım henüz bişey demedi, bugün başka doktora gittim günde 4 tane fazla artık bırakman gerekir dedi
Tup bebek doktoru olmayan hekimlere her sey fazla geliyor. Lutfen kendi hekiminiz disinda bir hekimle ilac planlamasi yapmayin. Tup bebek doktorunuz sizin transfer oncesi ostrojen ve progesteron degerinizi hesaplayip o dozlari belirliyor.

Tup bebek doktoru olmayan hekimlere her sey fazla geliyor. Lutfen kendi hekiminiz disinda bir hekimle ilac planlamasi yapmayin. Tup bebek doktorunuz sizin transfer oncesi ostrojen ve progesteron degerinizi hesaplayip o dozlari belirliyor.
Tüp bebek doktorum değiştirmeden herşeye aynen devam edeceğim zaten, bu kadar ilerlemişken riske atamam bugünkü doktora ilaçları saydığımda baya şaşırdı ama özellikle estrofem dozunun artık azalması lazım diyince kafam karıştı, onada dedim diğer doktorum ayarlıcak dozlarımı diye

Evet canım oluyodu.o kadar ilaç kullanıyoruz bunlar nomal.pozitif düşün.ben transferden 10 gün sora kan testiyle öyrendim.inşAllah sizdende güzel haberlee alırız

Ben 5 tane aliyorum nerelere gideyim ))
Gecen sefer dusuk 8. haftadaydi, o tarihte azaltmamistik, bu sefer oralara gelip gecersem insallah ogrenecegim ben de )

N Nisanesintisi01 canım nasılsın bugün kalp atışına gittinim duydum çok şükür sen nasılsın bayadan beri girmiyorum merak ettim seni
Kuzum bende Pazartesi gittim duydum cok şükür senin icin de cok ama cok sevindim kuzum Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın insallah dilerim videoya aldırdın mı o anı kuzum

Kucağımıza alıp da koklayana kadar böyle gidecek sanırım
Aile hekimi diyor ki kucağınıza alıp emzirene kadar sahiplenmeyin diyor ama gel gör ki bizde endişeler hiç bitmiyor önce kese dedik kalp atısı dedik şimdide 2 li tarama yaklaşıyor onun endişesi yani level atlar gibi bir şey hep atraksıyon hep endişe heyecan

Kuzum cok geçmiş olsun insallah bu Yavrularını Rabbim bağışlasın ters giden bir seyler var mıydı düşüşünüzde her şey normalken birden mi oldu ister istemez böyle okuyunca etkileniyor insan kuzum

Emzirene kadar sahiplenmeyin mi ben şimdiden konuşmaya başladım baya

Bugun randevum vardı benımde gelişim olarak 10 haftalık olmusum bugun tam butun ilacları Bugun kesti sadece progestan fitili 2 hafta daha kullanacagım

Aile hekiminizin söyledikleri bebeginizle saglikli baglanmanizi engeller, kendisinin bir psikologa gorunmesi lazim. Kendinizi bir bebek olarak hayal edin, anneniz sizi kaybetmekten korktugu icin size kalbini acmasa ne hissedersiniz? Kalkip bebeginizin universite hayatini planlayin demiyorum ama bu kadar emek verdiginiz, beklediğiniz bir bebege sevginizi gostermemek delilik gibi geliyor.

Valla bana da öyle geliyor aile hekimim bira tuhaf biri zaten felaket tellalı gibi ne zaman gitsem sanki bu çocuk benim değilmiş gibi hissettiriyor

Kızlar ben otobüs yolcuğumu yaptım eşimle geldim cok şükür ayaklarıma bir baktım ayaklarım şişmiş su toplamış daha önce de cok otobüs yolculuğu yapmıştım ana ilk defa oldu böyle neden kaynaklanmış olabılır acaba remziye_06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…