Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında ikili ve üçlü testlerin istenme haftası normal gebelik ve tüp bebekte değişmemektedir. Ablanızdan o haftalarda istenen üçlü test olmasın?
Size bişey sorabilirmiyum.benim.transfer öncesi dvitaminim düşüktü 13 tu ben kendim d3k2 alıp günde 1 damla kullanıyordum şimdi ise doktorum dvit damla verdi ve transferden sonra haftada 1 10 damla kullanıyorum.Bir daha d vitamini olcturmedim eğer eksikse bebeğin gelişimine olumsuz etkisi olur mu.Cunku Dr istemediği halde benim daha öncede dvitaminim düşük olduğu için kendim isteyip yaptırdım testi sonra düşük çıkınca damla verdi ki ben zaten kullanıyordum bir dahada test yaptirmani istemedi.

Anladım canım 24 Ağustosta ayrıntılı ultrason var ikili test için bişey demedi henüz onu ne zaman isteyecek bilmiyorum bazı arkadaşlar 12 hafta ikili test yaptiracaklarmis benimde 12. Hafta olacak hatta hatta geçecek bile bakalım ikili testi ne zaman isteyecek.cinsiyete gelince hiç fark etmez Rabbim ne nasip etsiyse yeterki saglikla kucağımıza alalım

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum kendimde koronadan şüpheleniyorum ay sonu transferim vardı ertelemem gerekiyor değil mi transferide bebeğide olumsuz etkiler

Ya maşAllah.hadi sağlıkla kucağına al 2sinde inşAllah.ya dini banada 12 de gel dedi.bende nası dayanıcam bilemiyorum.senin ilaçlarını azaltımı doktor.benimkiler aynı kaldı 12de azaltıcağız dedi

Öyle kuzum yeterki sağlıklı olsun yavrularımız

Deniz Hanim(nickiniz nedeniyle soyledim) bebeginizin gelisimine zarar verecek vitamin mineral sinirlari cok ciddi sinirlardir siz endiselenmeyin, d vitamininiz cok dusukmus takviye almaniz cok guzel olmus lutfen devam edin, mumkunse rubella testi zamaninizda yeniden d vitaminize bakalim, bebeginizin gelisiminin gayet guzel olacagindan suphem yok. Folik asit takviyeniz en ama en onemlisi cunku o 12. haftaya dek kar ediyor noral tube defectleri yani beyin gelisimi icin. Geri kalanini bebek sizden alir, gerekirse dogumdan sonra sizi toparlariz

O zaman ikili test ve uclu testinizde size guzel sonuclar dilerim.

Teşekkür ederim cevap için folik asit olarak B12 puls diye bir dil altı kullanıyorum oda gün aşırı Dr en başından beri öyle verdi ama
1 tablet 400mcg folik asit
yani günlük ihtiyaç o ama ben gün aşırı alıyorum insAllah eksik olmamıştır.

O
offff şuan tam da bende olan şey. Dişim mi diş etim mi bilmiyorum ama apse olduğu kesin . Bebişlere bi zararı olmaz inşallah. Karbonatlı denicem

inşallah canım bakalım ben haftaya gidiyorum 10. hafta oluyor ilaçları tamamen bıraktırmasa bile azaltır inşallah yükümüz hafifler sağlıkla kavuşalım da napalım çekicez artık bu kadar da

Canım iyim çok şükür dün ikinci negatifimi aldım bakalım şimdi embriyoda kalmadı en baştan başlıcaz bu sefer daha güzel olucak inş herşey sen nasılsınn herşey yolunda mı
3.yü rahmin dinlendikten sonra olmanı tavsiye ederim cnm çünkü ilaçlardan ve iğnelerden çok yoruluyor vücut benimde ilki o yüzden kimyasal oldu diye düşünüyorum inşallah 3.de olucakk dualarım seninle kuzumm bizde bugün 9. haftaya girdik sanırım herşey yolunda bakalım inşallah öyledir 3.denemenden önce haber ver bol bol dua ederim

aman sorun olmasın da sonuna kadar inşallah cnm bende iyiyim haftaya dr randevum var 10.haftam oluyor doktor ikili tarama testini de yaparız demişti geçen gittiğimde öyle bekliyorum heyecanla inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

sevindim bir sorun olmamasına canım benim midem bulantım için doktorum ilaç verdi ondan sonra rahatladım çok şükür halsizlik dışında başka bi sorunum yok inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

eve tasinabilir ultrason cihazi alacaktim cok ciddiyim piyasa arastirmasi yapiyordum zor tuttular Simdi de tasinabilir doppler almak icin zorluyorum )))
hahah güldürdün beni cnm sanırım sabırlı olmak zorundayızzz inşallah günler su gibi akıp geçer ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Amin canım inşallah inşallah dediğin gibi her şey sonuna kadar güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…