Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selamlar şükür benden ve bebişten yana da bir sorun yok 8+5 izbizde benı sıkıntıya sokacak hamılelık belirtilerim de yok .senin nasıl geçiyor bulantıların hafifled mi canım.Sağlıkla geçsin hepimizin de günleri inşaallah

Irenbe ümit inceboz onun için hep ıyi şeyler söyleniyor ama benim olumsuzum oldu

Irenbe ümit inceboz onun için hep ıyi şeyler söyleniyor ama benim olumsuzum oldu
inşallah sonraki denemenizde pozitif alırısnız
ben de suan baska bi doktorda tedavi sürecindeyim. tüp bebeğe geçişte de ona devam edeceğim gibi . özel değilse sorun neydi ? ben de ümit hanımın övgülerini duyuyorum.

Hayırlısı olsun inşallah. Benim rezervim düşük. Kist var ve Adenomiyosiz var yaş faktörümde var canım .senin için inşalalh herşey yolunda gider

Hayırlısı olsun inşallah. Benim rezervim düşük. Kist var ve Adenomiyosiz var yaş faktörümde var canım .senin için inşalalh herşey yolunda gider
inşallah hepimiz için düşük over sorunundan, çikolata kistinden, t rahim hidrosalpenks gibi sorun olan arkadaşım fatih şendağ hocada gebe kaldı. ilk denemede. ben de ismail beyle devam ediyorum irenbeden ayrılmıştı o da.

Evet ismil hocayı duydum ama benim elimde artık emrio kalmadı son 3tane vardı onuda 9temmuz da transfer etti ümit hanım.sonuc ıyi değil hem kanama yaşadım hemde ultrasonda 7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü. Kese yolk var ama bebek yok dedi. 19unda tekrar kontrolüm var ama sonuç belli kürtaj yinebundan sonraki süreç nasıl olur bilmiyorum ama istanbulda yaşıyor olsaydım direk Bülent Tıraş a giderdim

11. Gün 14, 13.gün 66, 14. Gün 188 çıktı canım şahin hoca güzel artıyor ama halen az dedi 2-3 bin olmadan ultrasonda gozukmez dedi insallah katlanarak artar
Maşallah artış güzel katlanarak devam etsin inşallah
Kızlar merhaba bende bugun bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür.nası güzeldi anlatamam.inşAllah darsı her kesin başına
Gözün Aydın olsun kuzum Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah

Kızlarr merhabaaa,vitamin takviyesi kullanmaya başladınız mı?Omega 3 ,D vitamini ,demir gibi..Kullanmaya bebeğiniz kaçıncı haftadayken başladınız?
Bu takviyelere transfer veya en guzeli yumurta toplama oncesi baslanir, transfer sonrasi sadece d vitaminine devam edilir, demir ve omega destegine 12.haftadan once baslamamak gerekir.

eve tasinabilir ultrason cihazi alacaktim cok ciddiyim piyasa arastirmasi yapiyordum zor tuttular Simdi de tasinabilir doppler almak icin zorluyorum )))

remziye_06 selam benim durumumu biliyorsun herseye silbastan baslarsam istanbul da devam etmek istiyorum bulent tiras cok iyi diyorlar?prp yontemi varmis bilgin varmi ileri yas benim gibi olanlarda cok basarili diye paylasimlari var cok.izmirden istanbula nasıl gidip gelinir olurmu mümkün mü bilmiyorum ama son birkez deniyeceksem onuda ıyi bir doktorda yapmak istiyorum.ama nasıl bir yol izliycemi bilmiyorum

Canım bende senin gibi düşünüyorum.hayirlisi bakalım.

Kızlarr merhabaaa,vitamin takviyesi kullanmaya başladınız mı?Omega 3 ,D vitamini ,demir gibi..Kullanmaya bebeğiniz kaçıncı haftadayken başladınız?
Ben 4 ayı gecti oncesinde de kullanıyorum hala kullanıyorum Demir yüksek çıktı kullanmıyorum d 3 K 2 kullanıyorum onda da sıkıntı yok suan takip ediyorum bu vitaminleri

Bu takviyelere transfer veya en guzeli yumurta toplama oncesi baslanir, transfer sonrasi sadece d vitaminine devam edilir, demir ve omega destegine 12.haftadan once baslamamak gerekir.
Ben omegayı 3 4 aydır kullanıyorum transfer sonrasında bırakmadım ne gibi sıkıntı oluyor acana Pazartesi kontrol var doktoruna soracağım ama siz öyle yazınca merqk ettim acaba neden ikullanılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…