Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle canim bende dua ediyorum inşallah evlat olacak olan kalsın 1 tane olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım yüzünüz gülsün.🙏🙏
Aynen kuzum hiç üzülme yaşayan biri olarak elde kalan sıfırın verdiği acıyı yaşadım ben dedim keşke bir tane olsaydı sağlıklı olsaydı da dedim yumurtam az toplandı diye oturup ağlamıştım sonra ele evir şey kalmayınca analdım tabi bilmiyorduk bir tane sağlıklı embriyonun ne kadar kıymetli olduğunu kuzum gönlünü ferah tut umduğundan fazla gelir insallah ve saglıklı kaliteli olur 🤲🏻

Aynen kuzum hiç üzülme yaşayan biri olarak elde kalan sıfırın verdiği acıyı yaşadım ben dedim keşke bir tane olsaydı sağlıklı olsaydı da dedim yumurtam az toplandı diye oturup ağlamıştım sonra ele evir şey kalmayınca analdım tabi bilmiyorduk bir tane sağlıklı embriyonun ne kadar kıymetli olduğunu kuzum gönlünü ferah tut umduğundan fazla gelir insallah ve saglıklı kaliteli olur 🤲🏻
Insalalh canim Allah razi olsun 🙏🙏güzel haberler veririm insallah 😇

bende iyiyim kızlar sağolun bizde bugün 7+6yız birtek protestan iğne zorluyor artık kalçamda yer kalmadı sabah akşam olduğum için onun haricinde sorun yok 24nde dr. randevum heyecanla o günü bekliyorum insan hergün görmek istiyor ya 😅 remziye_06 remziye_06 N Nisanesintisi01
Kuzum aramızda 4 gun var sen Benden öndesin 🙈🥰 aynı duygular içindeyiz iyi mi diye hep bilmek istiyorum gerçekten iğneleri arkdasım 10.hafta içinde bıraktırdı doktoru darısı bizlere insallah sağlıkla sıhhatle kuzum

Benim doktorum fitil bitene dek olmasa iyi olur dedi,progesteron vajina duvarlarını hassaslaştırıyormuş.
Kesinlikle katılıyorum 6 haftalıkken gittiğimde Alttan baktı nasıl canım yandı anlatamam acıyor acıyor diye mırıldandım sonra doktorum sabitleyince var Mı acı dedi yok dedim farkında olmuyoruz tahriş olmuş cünkü o fitilin tahriş etmesinden dolayı zaten insanın içinden gelmiyor acı varken

Cevap için teşekkür ederim bende ümitsizim ama bir mucize olur mu diye de düşünmeden duramıyorum
Mucizeler her zaman olur, inşallah sizin de mucizeniz sizi bekliyordur. Bir bebeğin bizi anne baba olarak seçmesi her zaman mucizedir. Biraz dinlenmek isteyebilirsiniz, yola devam etmek isteyebilirsiniz, doktorunuzla konuşup kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

Kızlarr merhabaaa,vitamin takviyesi kullanmaya başladınız mı?Omega 3 ,D vitamini ,demir gibi..Kullanmaya bebeğiniz kaçıncı haftadayken başladınız?

X