Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay nasıl pozitif düşünüyorsunuz keşke bende öyle olabilsem ne guzel😊
İlkinde daha çok sarsılmıştım açıkçası ikincisinde bi teslimiyet geldi😊 hayırlısı böyleymiş nasibi ne zamansa o zaman gelicek inanıyorum belki de hiç gelmicek bu da olabilir🤷‍♀️ bide yakın zamanda çok büyük acılar yaşadım yumurta toplamadan sonra annemi kaybettim ve bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük acıydı Allah beterinden korusun🤲 bazı acıları yaşayınca bişeyleri kabullenmek daha kolay oluyor sanırım.. Ama umut hep baki😊

İlkinde daha çok sarsılmıştım açıkçası ikincisinde bi teslimiyet geldi😊 hayırlısı böyleymiş nasibi ne zamansa o zaman gelicek inanıyorum belki de hiç gelmicek bu da olabilir🤷‍♀️ bide yakın zamanda çok büyük acılar yaşadım yumurta toplamadan sonra annemi kaybettim ve bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük acıydı Allah beterinden korusun🤲 bazı acıları yaşayınca bişeyleri kabullenmek daha kolay oluyor sanırım.. Ama umut hep baki😊
😔basın sağolsun canım benim Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ İnsan oğlu çok güçlü neler neler yasidik ve daha neler bekliyo bizleri kimbilir Allah berberlerinden korusun insallah🙇‍♀️ umudunuzu hiç kaybetmeyin şansınız bol olsun 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️😊

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah 🙏🙏

😔basın sağolsun canım benim Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ İnsan oğlu çok güçlü neler neler yasidik ve daha neler bekliyo bizleri kimbilir Allah berberlerinden korusun insallah🙇‍♀️ umudunuzu hiç kaybetmeyin şansınız bol olsun 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️😊

Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah 🙏🙏
Amin kızlar teşekkür ederim🤲 rabbim önce sağlık versin gerisini hallederiz inş💪

Ben 4 ayı gecti oncesinde de kullanıyorum hala kullanıyorum Demir yüksek çıktı kullanmıyorum d 3 K 2 kullanıyorum onda da sıkıntı yok suan takip ediyorum bu vitaminleri
Canım senin kaç haftalık şuan?kullandığın vitaminleri doktorun mu vermişti?Benim herşey çok ani oldu vücudumu hiç hazırlayamadım şimdi de onun halsizliğini yaşıyorum..

Ben omegayı 3 4 aydır kullanıyorum transfer sonrasında bırakmadım ne gibi sıkıntı oluyor acana Pazartesi kontrol var doktoruna soracağım ama siz öyle yazınca merqk ettim acaba neden ikullanılmıyor
Nobetteydim yeni gormusum mesajinizi. Baslanmaz dedim, kullanılmaz demedim. Gida takviyesi de olsa daha once hic kullanmadiginiz bir ürünu ilk kez hamilelikte kullanmaya baslamak risklidir, doktorunuz size recete etmedigi surece daha once kullanmadiginiz bir takviye almamalisiniz, belki alerjiniz olacak ya da sizi ishal ya da kabiz yapacak, boyle bir seyin transfer sonrasi hassas donemde olmasini ister misiniz? Daha once kullanmaya baslamadiginiz bir takviyeye elbette bu donemde ilk kez vucudunuzu tanıstirmamalisiniz.

remziye_06 remziye_06 selam benim durumumu biliyorsun herseye silbastan baslarsam istanbul da devam etmek istiyorum bulent tiras cok iyi diyorlar?prp yontemi varmis bilgin varmi ileri yas benim gibi olanlarda cok basarili diye paylasimlari var cok.izmirden istanbula nasıl gidip gelinir olurmu mümkün mü bilmiyorum ama son birkez deniyeceksem onuda ıyi bir doktorda yapmak istiyorum.ama nasıl bir yol izliycemi bilmiyorum 🙄😔
Merhabalar, prp bana biraz sisirme bir sey geliyor lutfen kusura bakmasinlar ama dr banu çiftçi nin bu konuda cok iyi bir yazisi da var. Dogrudan yumurtaliga prp mesela Berfu Hoca cok karsidir. Bulent Hoca hakkinda bir bilgim yok o nedenle bir sey soylemem dogru olmaz ancak yeniden baslamadan once hocalari iyi arastirip ozellikle sizin acinizindan ornegin t rahimde basarili olmus ya da iste erkek faktorune titizlikle yaklasan, tespit edilen problem ne ise o alanda hastalari olan hekimlerle gorusun. Yasinizdan dolayi endişelerinizi anliyorum. Bir de herkese soyluyorum ama inanin cok etkili bu surede gluteni tamamen kesin, sut urunlerini tamamen kesin, yumurta sayiniz bir ise 3 olur, kalitesi artar, vucudunuzdaki enflamasyon azalir. Inanin bir suru tedaviden daha onemlidir.

Ben omegayı 3 4 aydır kullanıyorum transfer sonrasında bırakmadım ne gibi sıkıntı oluyor acana Pazartesi kontrol var doktoruna soracağım ama siz öyle yazınca merqk ettim acaba neden ikullanılmıyor
Nobetteydim yeni gormusum mesajinizi. Baslanmaz dedim, kullanılmaz demedim. Gida takviyesi de olsa daha once hic kullanmadiginiz bir ürünu ilk kez transfer sonrasi ya da gebeligin ilk haftalarinda kullanmaya baslamak risklidir, doktorunuz size recete etmedigi surece daha once kullanmadiginiz bir takviye almamalisiniz, belki alerjiniz olacak ya da sizi ishal ya da kabiz yapacak, boyle bir seyin transfer sonrasi hassas donemde olmasini ister misiniz? Daha once kullanmaya baslamadiginiz bir takviyeye elbette bu donemde ilk kez vucudunuzu tanıstirmamalisiniz.
Size yazarken konuyla ilgili biraz daha arastirmalarimi toparlama ihtiyaci duydum ve ne yazik ki Türkçe kaynaklar ivir zıvır oldugundan Amerika'daki NHS'nin konuyla ilgili yazısına yeniden eristim. Simdi yaziyi ekliyorum ama kisa bir cevirisini yapayim. Diyor ki. 12. haftaya dek muhakkak folik asit almalisiniz, hamileliginiz boyunca da d vitamini takviyesi almalisiniz ancak bunlarin disindaki vitamin ve destekler konusunda dikkatli olmalisiniz neden, ornegin cok fazla vitamin A almak bebeginize zarar verebilir ve bilinçsiz multivitaminler kullanıldıği vakit belki icerisinde gebeler için uygun olmayan dozlar olabilir. Diger yandan bebegin sizden ilk 12 hafta alacagi temel besinler zaten sizde olanlar, bu asamada en kiymetlisi folik asit, sonrasinda hem sizi hem bebegi desteklemek icin hekiminiz zaten size gerekirse demir ve vitamin destegi verecek. Uzun yazi oldu kusura bakmayin, evham yapmayin omega iyidir ama bana sorarsaniz doktor ziyaretinize dek birakin, hekiminiz kullan derse devam edin.

Merhabalar, prp bana biraz sisirme bir sey geliyor lutfen kusura bakmasinlar ama dr banu çiftçi nin bu konuda cok iyi bir yazisi da var. Dogrudan yumurtaliga prp mesela Berfu Hoca cok karsidir. Bulent Hoca hakkinda bir bilgim yok o nedenle bir sey soylemem dogru olmaz ancak yeniden baslamadan once hocalari iyi arastirip ozellikle sizin acinizindan ornegin t rahimde basarili olmus ya da iste erkek faktorune titizlikle yaklasan, tespit edilen problem ne ise o alanda hastalari olan hekimlerle gorusun. Yasinizdan dolayi endişelerinizi anliyorum. Bir de herkese soyluyorum ama inanin cok etkili bu surede gluteni tamamen kesin, sut urunlerini tamamen kesin, yumurta sayiniz bir ise 3 olur, kalitesi artar, vucudunuzdaki enflamasyon azalir. Inanin bir suru tedaviden daha onemlidir.
Burda adı geçen doktor lar nerede çalışıyor lar.bulent hoca meşhur dur.istambulda.digerlerini bilmiyorum

Nobetteydim yeni gormusum mesajinizi. Baslanmaz dedim, kullanılmaz demedim. Gida takviyesi de olsa daha once hic kullanmadiginiz bir ürünu ilk kez hamilelikte kullanmaya baslamak risklidir, doktorunuz size recete etmedigi surece daha once kullanmadiginiz bir takviye almamalisiniz, belki alerjiniz olacak ya da sizi ishal ya da kabiz yapacak, boyle bir seyin transfer sonrasi hassas donemde olmasini ister misiniz? Daha once kullanmaya baslamadiginiz bir takviyeye elbette bu donemde ilk kez vucudunuzu tanıstirmamalisiniz.
Cok dpgru anladım ne demek istediğinizi cpk hakslınız nasıl bir tepki verecek bünyemiz bilemeyiz tabi ki o yüzden doktorlar çoklu takviyeye 3 4 Aydan sonra baslıyor demek ki teşekkür ediyorum 🥰🥰😘😘😘😘

Canım senin kaç haftalık şuan?kullandığın vitaminleri doktorun mu vermişti?Benim herşey çok ani oldu vücudumu hiç hazırlayamadım şimdi de onun halsizliğini yaşıyorum..
Az önce Remziye hanım cok güzel bir yorum getirmiş remziye_06 remziye_06 ilk defa başlanacaksa mutlaka doktorun bilgisi olmalı vücut buna nasıl tepki verecek demiş ben 4 aydır kullanıyorum omegaydı D vitaminiydi hep devam ettim doktor önerisi değil ama sormuştum kullanabılırsin demişti daha önce sorduğumda

İyiyiz çok şükür canım 🙏 arada bir lekelenme sorunum ortaya çıkıyor onun dışında bir problemimiz yok 🥰 bir sonraki kontrolüm 12. Hafta da ikili tarama testiyle beraber olacak . Sen nasılsın bebeğin nasıl ♥️🙏
Canım nasılsın 2li tarama testini Dr erken istemiş demekki tüp bebekte öyle oluyo bende kaç gündür endişeliyim benim Dr da perinatolijiye gönderdi ayrıntılı ultrason için 12. Haftada hakkımızda hayirlasi insAllah herşey yolunda gider her test her muayne her kontrol ayrı heyecan ayrı stres 😊🥰

Canım nasılsın 2li tarama testini Dr erken istemiş demekki tüp bebekte öyle oluyo bende kaç gündür endişeliyim benim Dr da perinatolijiye gönderdi ayrıntılı ultrason için 12. Haftada hakkımızda hayirlasi insAllah herşey yolunda gider her test her muayne her kontrol ayrı heyecan ayrı stres 😊🥰
Kuzum sanırım tüm tüp bebek ile hamile kalanlara aynı şekilde 12.haftada 2 li tarama ve ayrıntılı ultrasyon istemiyor aslında daha iyi en azından erken teşhis icin önem arz ediyor doktorlar her turlu riski düşünüyor insallah hepimizin güzel sonuçları olur ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz insallah🤲🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰🍀🍀🍀🍀

İyiyim canım sen nasılsın. Aslında ikili tarama testi 12/14 haftalar da isteniyor normal yani canım endişelenme 🥰 sen kaçıncı haftatasin şuan 🙏

Kızlar ben o kadae heycanlıydım ki bi şey soramadım doktora.bende kalsium kullanmak istiyorum.önceden de kullanmışlığım var.dişlerim çok ağrıyor.bende de 12.haftada detaylı ultrason ve testler istedi.o zaman kadar yine gitmem gerekirmi ultrasona?

Bende tam tersi aksamları sut içiyorum gün içinde 1adet küçük kefir tuketiyorum evde yoğurt mayalayıp bol bol yoğurt tuketiyorum sabahları peynir vs..çok yanlış şeyler yapıyormuşum o zaman farkında olmadan.onlar kesilirde glutensiz beslenmek biraz zor glutensiz ürünler üstelik çok pahalı ben market calisaniyim biliyorum fiyatlari

X