- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
İlkinde daha çok sarsılmıştım açıkçası ikincisinde bi teslimiyet geldiAy nasıl pozitif düşünüyorsunuz keşke bende öyle olabilsem ne guzel
İlkinde daha çok sarsılmıştım açıkçası ikincisinde bi teslimiyet geldihayırlısı böyleymiş nasibi ne zamansa o zaman gelicek inanıyorum belki de hiç gelmicek bu da olabilir bide yakın zamanda çok büyük acılar yaşadım yumurta toplamadan sonra annemi kaybettim ve bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük acıydı Allah beterinden korusun bazı acıları yaşayınca bişeyleri kabullenmek daha kolay oluyor sanırım.. Ama umut hep baki
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallahİlkinde daha çok sarsılmıştım açıkçası ikincisinde bi teslimiyet geldihayırlısı böyleymiş nasibi ne zamansa o zaman gelicek inanıyorum belki de hiç gelmicek bu da olabilir bide yakın zamanda çok büyük acılar yaşadım yumurta toplamadan sonra annemi kaybettim ve bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük acıydı Allah beterinden korusun bazı acıları yaşayınca bişeyleri kabullenmek daha kolay oluyor sanırım.. Ama umut hep baki
basın sağolsun canım benim Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah İnsan oğlu çok güçlü neler neler yasidik ve daha neler bekliyo bizleri kimbilir Allah berberlerinden korusun insallah umudunuzu hiç kaybetmeyin şansınız bol olsun
Amin kızlar teşekkür ederimBaşın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Canım senin kaç haftalık şuan?kullandığın vitaminleri doktorun mu vermişti?Benim herşey çok ani oldu vücudumu hiç hazırlayamadım şimdi de onun halsizliğini yaşıyorum..Ben 4 ayı gecti oncesinde de kullanıyorum hala kullanıyorum Demir yüksek çıktı kullanmıyorum d 3 K 2 kullanıyorum onda da sıkıntı yok suan takip ediyorum bu vitaminleri
Nobetteydim yeni gormusum mesajinizi. Baslanmaz dedim, kullanılmaz demedim. Gida takviyesi de olsa daha once hic kullanmadiginiz bir ürünu ilk kez hamilelikte kullanmaya baslamak risklidir, doktorunuz size recete etmedigi surece daha once kullanmadiginiz bir takviye almamalisiniz, belki alerjiniz olacak ya da sizi ishal ya da kabiz yapacak, boyle bir seyin transfer sonrasi hassas donemde olmasini ister misiniz? Daha once kullanmaya baslamadiginiz bir takviyeye elbette bu donemde ilk kez vucudunuzu tanıstirmamalisiniz.Ben omegayı 3 4 aydır kullanıyorum transfer sonrasında bırakmadım ne gibi sıkıntı oluyor acana Pazartesi kontrol var doktoruna soracağım ama siz öyle yazınca merqk ettim acaba neden ikullanılmıyor
Merhabalar, prp bana biraz sisirme bir sey geliyor lutfen kusura bakmasinlar ama dr banu çiftçi nin bu konuda cok iyi bir yazisi da var. Dogrudan yumurtaliga prp mesela Berfu Hoca cok karsidir. Bulent Hoca hakkinda bir bilgim yok o nedenle bir sey soylemem dogru olmaz ancak yeniden baslamadan once hocalari iyi arastirip ozellikle sizin acinizindan ornegin t rahimde basarili olmus ya da iste erkek faktorune titizlikle yaklasan, tespit edilen problem ne ise o alanda hastalari olan hekimlerle gorusun. Yasinizdan dolayi endişelerinizi anliyorum. Bir de herkese soyluyorum ama inanin cok etkili bu surede gluteni tamamen kesin, sut urunlerini tamamen kesin, yumurta sayiniz bir ise 3 olur, kalitesi artar, vucudunuzdaki enflamasyon azalir. Inanin bir suru tedaviden daha onemlidir.remziye_06 selam benim durumumu biliyorsun herseye silbastan baslarsam istanbul da devam etmek istiyorum bulent tiras cok iyi diyorlar?prp yontemi varmis bilgin varmi ileri yas benim gibi olanlarda cok basarili diye paylasimlari var cok.izmirden istanbula nasıl gidip gelinir olurmu mümkün mü bilmiyorum ama son birkez deniyeceksem onuda ıyi bir doktorda yapmak istiyorum.ama nasıl bir yol izliycemi bilmiyorum
Nobetteydim yeni gormusum mesajinizi. Baslanmaz dedim, kullanılmaz demedim. Gida takviyesi de olsa daha once hic kullanmadiginiz bir ürünu ilk kez transfer sonrasi ya da gebeligin ilk haftalarinda kullanmaya baslamak risklidir, doktorunuz size recete etmedigi surece daha once kullanmadiginiz bir takviye almamalisiniz, belki alerjiniz olacak ya da sizi ishal ya da kabiz yapacak, boyle bir seyin transfer sonrasi hassas donemde olmasini ister misiniz? Daha once kullanmaya baslamadiginiz bir takviyeye elbette bu donemde ilk kez vucudunuzu tanıstirmamalisiniz.Ben omegayı 3 4 aydır kullanıyorum transfer sonrasında bırakmadım ne gibi sıkıntı oluyor acana Pazartesi kontrol var doktoruna soracağım ama siz öyle yazınca merqk ettim acaba neden ikullanılmıyor
Burda adı geçen doktor lar nerede çalışıyor lar.bulent hoca meşhur dur.istambulda.digerlerini bilmiyorumMerhabalar, prp bana biraz sisirme bir sey geliyor lutfen kusura bakmasinlar ama dr banu çiftçi nin bu konuda cok iyi bir yazisi da var. Dogrudan yumurtaliga prp mesela Berfu Hoca cok karsidir. Bulent Hoca hakkinda bir bilgim yok o nedenle bir sey soylemem dogru olmaz ancak yeniden baslamadan once hocalari iyi arastirip ozellikle sizin acinizindan ornegin t rahimde basarili olmus ya da iste erkek faktorune titizlikle yaklasan, tespit edilen problem ne ise o alanda hastalari olan hekimlerle gorusun. Yasinizdan dolayi endişelerinizi anliyorum. Bir de herkese soyluyorum ama inanin cok etkili bu surede gluteni tamamen kesin, sut urunlerini tamamen kesin, yumurta sayiniz bir ise 3 olur, kalitesi artar, vucudunuzdaki enflamasyon azalir. Inanin bir suru tedaviden daha onemlidir.
Cok dpgru anladım ne demek istediğinizi cpk hakslınız nasıl bir tepki verecek bünyemiz bilemeyiz tabi ki o yüzden doktorlar çoklu takviyeye 3 4 Aydan sonra baslıyor demek ki teşekkür ediyorumNobetteydim yeni gormusum mesajinizi. Baslanmaz dedim, kullanılmaz demedim. Gida takviyesi de olsa daha once hic kullanmadiginiz bir ürünu ilk kez hamilelikte kullanmaya baslamak risklidir, doktorunuz size recete etmedigi surece daha once kullanmadiginiz bir takviye almamalisiniz, belki alerjiniz olacak ya da sizi ishal ya da kabiz yapacak, boyle bir seyin transfer sonrasi hassas donemde olmasini ister misiniz? Daha once kullanmaya baslamadiginiz bir takviyeye elbette bu donemde ilk kez vucudunuzu tanıstirmamalisiniz.
Az önce Remziye hanım cok güzel bir yorum getirmişCanım senin kaç haftalık şuan?kullandığın vitaminleri doktorun mu vermişti?Benim herşey çok ani oldu vücudumu hiç hazırlayamadım şimdi de onun halsizliğini yaşıyorum..
Canım nasılsın 2li tarama testini Dr erken istemiş demekki tüp bebekte öyle oluyo bende kaç gündür endişeliyim benim Dr da perinatolijiye gönderdi ayrıntılı ultrason için 12. Haftada hakkımızda hayirlasi insAllah herşey yolunda gider her test her muayne her kontrol ayrı heyecan ayrı stresİyiyiz çok şükür canımarada bir lekelenme sorunum ortaya çıkıyor onun dışında bir problemimiz yok bir sonraki kontrolüm 12. Hafta da ikili tarama testiyle beraber olacak . Sen nasılsın bebeğin nasıl
Kuzum sanırım tüm tüp bebek ile hamile kalanlara aynı şekilde 12.haftada 2 li tarama ve ayrıntılı ultrasyon istemiyor aslında daha iyi en azından erken teşhis icin önem arz ediyor doktorlar her turlu riski düşünüyor insallah hepimizin güzel sonuçları olur ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz insallahCanım nasılsın 2li tarama testini Dr erken istemiş demekki tüp bebekte öyle oluyo bende kaç gündür endişeliyim benim Dr da perinatolijiye gönderdi ayrıntılı ultrason için 12. Haftada hakkımızda hayirlasi insAllah herşey yolunda gider her test her muayne her kontrol ayrı heyecan ayrı stres
İyiyim canım sen nasılsın. Aslında ikili tarama testi 12/14 haftalar da isteniyor normal yani canım endişelenmeCanım nasılsın 2li tarama testini Dr erken istemiş demekki tüp bebekte öyle oluyo bende kaç gündür endişeliyim benim Dr da perinatolijiye gönderdi ayrıntılı ultrason için 12. Haftada hakkımızda hayirlasi insAllah herşey yolunda gider her test her muayne her kontrol ayrı heyecan ayrı stres
Çok teşşekür ederim canım.darısı tüm bekliyenlereHayırlısı olsun canım benim Allah kucağına almayida nasipetsin inşallah
Sağol canım.inşAllahHayırlı olsun canım gözünaydın darısı biz bekleyenlere inşallah
İnşAllah canım hep beraberMaşallahartış güzel katlanarak devam etsin inşallah
Gözün Aydın olsun kuzumAllah kucağına da almayı nasip eder inşallah
Bende tam tersi aksamları sut içiyorum gün içinde 1adet küçük kefir tuketiyorum evde yoğurt mayalayıp bol bol yoğurt tuketiyorum sabahları peynir vs..çok yanlış şeyler yapıyormuşum o zaman farkında olmadan.onlar kesilirde glutensiz beslenmek biraz zor glutensiz ürünler üstelik çok pahalı ben market calisaniyim biliyorum fiyatlariMerhabalar, prp bana biraz sisirme bir sey geliyor lutfen kusura bakmasinlar ama dr banu çiftçi nin bu konuda cok iyi bir yazisi da var. Dogrudan yumurtaliga prp mesela Berfu Hoca cok karsidir. Bulent Hoca hakkinda bir bilgim yok o nedenle bir sey soylemem dogru olmaz ancak yeniden baslamadan once hocalari iyi arastirip ozellikle sizin acinizindan ornegin t rahimde basarili olmus ya da iste erkek faktorune titizlikle yaklasan, tespit edilen problem ne ise o alanda hastalari olan hekimlerle gorusun. Yasinizdan dolayi endişelerinizi anliyorum. Bir de herkese soyluyorum ama inanin cok etkili bu surede gluteni tamamen kesin, sut urunlerini tamamen kesin, yumurta sayiniz bir ise 3 olur, kalitesi artar, vucudunuzdaki enflamasyon azalir. Inanin bir suru tedaviden daha onemlidir.