- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
Selamlar, sizler nasılsınız? bugün 10. haftadayım, hemen her şey yolunda, olabildiği kadar, ama bebek iyi ben iyiyim, günün sonunda önemli olan bu :)Kızlarrr napıyosunuzzz kaç haftadır giremedim buraya özledim sizlerii nasıl gidiyorr herkesin herşeyi yolunda mııX xnobodyx nilnec S Saturnyildizi A Alyamalis remziye_06 H Hayalim11 B Bebegmgelecek N Nisanesintisi01
Benim doktorum fitil bitene dek olmasa iyi olur dedi,progesteron vajina duvarlarını hassaslaştırıyormuş.Kızlar günaydın şuanda benim gibi hamiş olanlarr ilişki yasak mı bize doktoruma sormadım
Cok şükür kuzum heyecanla endişelerle geçiyor günlerimiz öyle iyiyiz cok şükür suan siz de iyisiniz insallah miniğinizleKızlarrr napıyosunuzzz kaç haftadır giremedim buraya özledim sizlerii nasıl gidiyorr herkesin herşeyi yolunda mııX xnobodyx nilnec S Saturnyildizi A Alyamalis remziye_06 H Hayalim11 B Bebegmgelecek N Nisanesintisi01
Aynen kuzum hiç üzülme yaşayan biri olarak elde kalan sıfırın verdiği acıyı yaşadım ben dedim keşke bir tane olsaydı sağlıklı olsaydı da dedim yumurtam az toplandı diye oturup ağlamıştım sonra ele evir şey kalmayınca analdım tabi bilmiyorduk bir tane sağlıklı embriyonun ne kadar kıymetli olduğunu kuzum gönlünü ferah tut umduğundan fazla gelir insallah ve saglıklı kaliteli olurOyle canim bende dua ediyorum inşallah evlat olacak olan kalsın 1 tane olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım yüzünüz gülsün.
Insalalh canim Allah razi olsunAynen kuzum hiç üzülme yaşayan biri olarak elde kalan sıfırın verdiği acıyı yaşadım ben dedim keşke bir tane olsaydı sağlıklı olsaydı da dedim yumurtam az toplandı diye oturup ağlamıştım sonra ele evir şey kalmayınca analdım tabi bilmiyorduk bir tane sağlıklı embriyonun ne kadar kıymetli olduğunu kuzum gönlünü ferah tut umduğundan fazla gelir insallah ve saglıklı kaliteli olur
Merhabaa canım bende eskisi kadar sık giremiyorum iyiyiz cok sukur Bugun 9. Hafta mızı bitirdik cok sukur sende ne var ne yokKızlarrr napıyosunuzzz kaç haftadır giremedim buraya özledim sizlerii nasıl gidiyorr herkesin herşeyi yolunda mııX xnobodyx nilnec S Saturnyildizi A Alyamalis remziye_06 H Hayalim11 B Bebegmgelecek N Nisanesintisi01
Değeriniz nedir acaba?Merhaba kızlar ilk tüp bebek denememiz 5. Gün embriyoau transfer sonrası 9. Günüm dayanamayıp kan verdim ve aonuç hüsran bir umut var mı sizce hala
Kuzum aramızda 4 gun var sen Benden öndesinbende iyiyim kızlar sağolun bizde bugün 7+6yız birtek protestan iğne zorluyor artık kalçamda yer kalmadı sabah akşam olduğum için onun haricinde sorun yok 24nde dr. randevum heyecanla o günü bekliyorum insan hergün görmek istiyor yaremziye_06 N Nisanesintisi01
0.10 maalesefDeğeriniz nedir acaba?
Kesinlikle katılıyorum 6 haftalıkken gittiğimde Alttan baktı nasıl canım yandı anlatamam acıyor acıyor diye mırıldandım sonra doktorum sabitleyince var Mı acı dedi yok dedim farkında olmuyoruz tahriş olmuş cünkü o fitilin tahriş etmesinden dolayı zaten insanın içinden gelmiyor acı varkenBenim doktorum fitil bitene dek olmasa iyi olur dedi,progesteron vajina duvarlarını hassaslaştırıyormuş.
Görüşüm 9. günde 5. gün embriyosunun bu değerden yükselmesinin zor olduğu yönünde.0.10 maalesef
Canım iyim çok şükür dün ikinci negatifimi aldımKızlarrr napıyosunuzzz kaç haftadır giremedim buraya özledim sizlerii nasıl gidiyorr herkesin herşeyi yolunda mııX xnobodyx nilnec S Saturnyildizi A Alyamalis remziye_06 H Hayalim11 B Bebegmgelecek N Nisanesintisi01
İyiyiz çok şükür canımKızlarrr napıyosunuzzz kaç haftadır giremedim buraya özledim sizlerii nasıl gidiyorr herkesin herşeyi yolunda mııX xnobodyx nilnec S Saturnyildizi A Alyamalis remziye_06 H Hayalim11 B Bebegmgelecek N Nisanesintisi01
Değeriniz nedir acaba?
Cevap için teşekkür ederim bende ümitsizim ama bir mucize olur mu diye de düşünmeden duramıyorumGörüşüm 9. günde 5. gün embriyosunun bu değerden yükselmesinin zor olduğu yönünde.
Mucizeler her zaman olur, inşallah sizin de mucizeniz sizi bekliyordur. Bir bebeğin bizi anne baba olarak seçmesi her zaman mucizedir. Biraz dinlenmek isteyebilirsiniz, yola devam etmek isteyebilirsiniz, doktorunuzla konuşup kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.Cevap için teşekkür ederim bende ümitsizim ama bir mucize olur mu diye de düşünmeden duramıyorum
11. Gün 14, 13.gün 66, 14. Gün 188 çıktı canım şahin hoca güzel artıyor ama halen az dedi 2-3 bin olmadan ultrasonda gozukmez dedi insallah katlanarak artarCanım sonucun ne cıktı supriz olmustur insallahh