Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

hangi hastanede tüp bebek denemesi yapacaksınız ? Ücreti de iletebilir misiniz?

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔doktorumu da aramak istemiyorum çekiniyorum😔😔
Cekindigin bir doktorla ne isin var ? Insan doktoruna rahat olmali

Benim yarın yumurta toplama olacak inşallah canım ❤️
Yaa sen yolu yarılamıssın masallah🥰

Benım ilk tedaviden dondurulmuş yoktu bir tane 5. Gün kalmıstı, dıger ıkısı iyi kalite oldugu ıcın dondurmaya gerek gormedı ler tek dıye, bunlar tutar dedıler tutmadı, keske ısrarcı olsaymısım o bi taneyi transfer ettırırdım şimdi 😔 bu sefer dondurulmuş embrıyo transfer edılcek agustosta.. Senin taze mi Olcak

C Capanin Gururu Teyom
Günaydın kizlar rüyamda ignemi yapiyordum mirariyordu göbeğim 🤣 adetim başlamadı rüyalarım da da rahat yok artik😅
Yok yok hiç morarmıyor kuzu. 😍Ben de rüyalarımda çift çizgi görüyorum. Şuana kadar rüyamda da görmüyordum. Bu bile iyi gelişme bana 🤣

X