Adet gelmeden bebiş gelirmişMerhaba canm adetim henuz başlamadı daha 5 gun var gunler gecmiyor resmen. Sabah ve oglen acik kahve bir akintim vardi gelecek sandim henuz bisey yok :/
Makyaj parfüm dediler ben güneş kremine takıldım sormak aklıma gelmediiBazı merkezler toplama yapılcagı gun parfum deodarent duş jeli vs kullanmayın diyormus..keşke merkezibize sorsaydınjz
Makyaj parfüm dediler ben güneş kremine takıldım sormak aklıma gelmediiBazı merkezler toplama yapılcagı gun parfum deodarent duş jeli vs kullanmayın diyormus..keşke merkezibize sorsaydınjz
Öyle yapayım en iyisi canım çok teşekkür ederimBisey olmaz canm ya olmadi surmezsin yarin bisey
Mucize olurdu ama bu ay kafamoza goreydik hep yumurtlama vs hic bakmadim imkansizAdet gelmeden bebiş gelirmiş
Anestezi alacaksin sonucta hic bisey kullanma yarin ne olur ne olmaz. Güzel haberlerle gel inşallah canm yarin yazarsjnMakyaj parfüm dediler ben güneş kremine takıldım sormak aklıma gelmedii
Öyle yapayım en iyisi canım çok teşekkür ederim
Yaaa çok teşekkür ederimAnestezi alacaksin sonucta hic bisey kullanma yarin ne olur ne olmaz. Güzel haberlerle gel inşallah canm yarin yazarsjn
Yarın sürmeyinMakyaj parfüm dediler ben güneş kremine takıldım sormak aklıma gelmedii
Çok teşekkür ederimYarın sürmeyin
Öyle deme, takmadığın ay oluyormuş dıyor ya herkesMucize olurdu ama bu ay kafamoza goreydik hep yumurtlama vs hic bakmadim imkansiz
Yok canm üzülmem dört gözle adet olmayi bekliyorum ignelerim beni bekliyorÖyle deme, takmadığın ay oluyormuş dıyor ya herkesbelli olmaz, belki denek gelmiştir.. Hayırlısı olsun ınsallah, olmazsa da uzulmeyız artık tedavımız baslıyor Allahın izniyle
Yaaa çok teşekkür ederimaminn inşallah herşey yolunda gider. İyi ki varsınızzz
Öyle saçma şey mi olur,ne demek 3. Gün transfer etmemek. Yumurta çoksa beklemek istiyorlar ama azsa riske atmamak için 3. Gün transfer yapıyorlar yumurtanın kalite ilerleyişine göre. Benim doktorum pazartesi günü kontrolünde birkaç yumurta için yetişebilir demişti,bugün kontrol ettiğinde onlar büyümüş biraz o yüzden opuyu 1 gün erteleyip menapur 375 doz verdi iyice buyusunler diye. Artık opu günü belli olacak son durum. Bunları anlattığı için şu an kaç tane olgun yumurtam var tam anlayamadım. Ama en son 7 taneden bahsediyorduBen de hiç güvenmiyorum canım. Benim doktor 3.gün transferi de yapmıyor. Yani 5..güne giden olmazsa transfer de olmayabilir. Yumurtalara ne dedi canım. Bana 3ü olgun, 4ü de daha geride ama onlar da yetişebilir dediler. Yüreğim ağzımda
Bana da dediler. Dusunuzu alın. Makyaj oje takı parfüm falan filan olmasın dediler. Birisinden de duşu bile sampuansiz sadece su ile alin diye duydum,doktor söylemiş. Ben görevli kıza şampuan kullanabilir miyim dedim,tabi onda sorun yok dediYaaa kozmetik ürün parfüm VS. Sürmeyin dediler o yüzden tedirgin oldum
Bunun kararını biz veremeyiz. Doktoru aramalısın neden çekineceksin ki sabah mutlaka arakızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktorumu da aramak istemiyorum çekiniyorum
Teşekkür ederim canım kayseri de tedavi oluyorum ben. Sen başladın mıHayırlı olsun canım nerede tedavi oluyorsun
Ben de çok şaşırdım canım biri çatladı mı vs deyince kaç tane yumurta var şuan yarın mı toplama canımOyy kuzum benim. Bayağı stresli bir gündü. Sonu hayrolsın
Neden acaba. Rahim filmi de anestezili onda böyle uyarılar yok hiçBana da dediler. Dusunuzu alın. Makyaj oje takı parfüm falan filan olmasın dediler. Birisinden de duşu bile sampuansiz sadece su ile alin diye duydum,doktor söylemiş. Ben görevli kıza şampuan kullanabilir miyim dedim,tabi onda sorun yok dedi
Benim de yarınn. İnşallah güzel sonuçlar alırızKızlar yarın yumurta toplama yapılacak.. Bana acil cevap yazabilir misiniz güneş kremi kozmetik mi?yüzüme öncesinde güneş kremi sürebilir miyim? Atopik cildim tek dersin bunmu demeyin
Yarın canım. 7 yumurta var. 3ü olgun, 4 ü biraz geride. Bakalım nasıl çıkacak.Ben de çok şaşırdım canım biri çatladı mı vs deyince kaç tane yumurta var şuan yarın mı toplama canım