Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Makyaj parfüm dediler ben güneş kremine takıldım sormak aklıma gelmedii

Öyle yapayım en iyisi canım çok teşekkür ederim
Anestezi alacaksin sonucta hic bisey kullanma yarin ne olur ne olmaz. Güzel haberlerle gel inşallah canm yarin yazarsjn

Öyle deme, takmadığın ay oluyormuş dıyor ya herkes belli olmaz, belki denek gelmiştir.. Hayırlısı olsun ınsallah, olmazsa da uzulmeyız artık tedavımız baslıyor Allahın izniyle
Yok canm üzülmem dört gözle adet olmayi bekliyorum ignelerim beni bekliyor

Öyle saçma şey mi olur,ne demek 3. Gün transfer etmemek. Yumurta çoksa beklemek istiyorlar ama azsa riske atmamak için 3. Gün transfer yapıyorlar yumurtanın kalite ilerleyişine göre. Benim doktorum pazartesi günü kontrolünde birkaç yumurta için yetişebilir demişti,bugün kontrol ettiğinde onlar büyümüş biraz o yüzden opuyu 1 gün erteleyip menapur 375 doz verdi iyice buyusunler diye. Artık opu günü belli olacak son durum. Bunları anlattığı için şu an kaç tane olgun yumurtam var tam anlayamadım. Ama en son 7 taneden bahsediyordu

Yaaa kozmetik ürün parfüm VS. Sürmeyin dediler o yüzden tedirgin oldum
Bana da dediler. Dusunuzu alın. Makyaj oje takı parfüm falan filan olmasın dediler. Birisinden de duşu bile sampuansiz sadece su ile alin diye duydum,doktor söylemiş. Ben görevli kıza şampuan kullanabilir miyim dedim,tabi onda sorun yok dedi

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktorumu da aramak istemiyorum çekiniyorum

Bunun kararını biz veremeyiz. Doktoru aramalısın neden çekineceksin ki sabah mutlaka ara

Neden acaba. Rahim filmi de anestezili onda böyle uyarılar yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…