Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımmm çok sevindim, hissetmiştim sonucunun iyi olacağını. Allah inşallah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

canımmm çok sevindim, hissetmiştim sonucunun iyi olacağını. Allah inşallah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım valla çok sağol hala şoktayım ikinci için. Haftaya daha da netleşecek inşallah ama gerçekten benim dışımda herkes herşey iyi olacak dedi bir ben yenildim korkularıma. İnşallah böyle devam eder hep

Ikizler bulasiciymis ) cok sevindim

Kuzum o endişeler korkular hiç bitmiyor ki hep varlar tek senin icin geçerli değil emin hepimizde var bana sağlık ocağı doktorum hep dşypr ki kucağına alıp emzirene kadar devam edecek insallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur 2.sürprüz mucizen de hayırlı olsun tatlım

inşallah güzel olacak her şey :) seni çok iyi anlıyorum. çok benzer şeyleri hissediyoruz pek çoğumuz, çok korkuyoruz, çok panikliyoruz. ya öyleyse, ya böyleyse, ya olumsuz bir şey olursa diye içimiz içimizi yiyor. ama bak sonunda olacak olan oluyor hem de ne güzel oluyor :)

Merhaba sonucunuz inşallah güzel olur rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın merak ediyorum bizi sizinde bugünlerde kan test yapmanız gerekiyor güzel haberlerle inşallah
Yaptırdım canım test 11. Gün 14 13. Gün 66 çıktı dünden beri kahverengimsi kanama var o yüzden igne verdiler yarın tekrar test inşallah sağlıkla artar değer birşey olmaz

Amim canım inşallaj hayırlısıyla o günleri de görürüm hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Gerçekten de dediğin gibi oluyor canım. ne düşünsek de ne kadar korksak da olan olacağına varıyor ki çok şükür güzel oldu inşallah böyle de devam eder hepimizinki

Evet canım hamilelikde oluyo böyle canını sıkma.hemde cinsiyyeti bile erken göre bilirsin

Arkadaşlar merhaba , 1 Ağustos transfer oldu bugün kan verdim pozitif 36,9 değerim inşallah bekleyenler pozitif sonuçlanır
Gözünüz Aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah ama demiştik baştan beri geç tutunmuş kuzucuklar gözün Aydın kuzum allahım tatmasına erdirsin sağlıklı bir şekilde

Ah ah aynı durumdayım. 5+4 te bugun doktor keseyi gördü ama bebek göremedi. 2hafta sonra yine gel dedi. Normal mi? Sonradan oluştuğu da oluyor mu?
Merhaba 6+2 olduk biz..bugün bebeği gördükcanınızı sıkmayın adım adım ilerliyor herşey..darısı isteyen bekleyen herkesin başına,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Gözünüz Aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah ama demiştik baştan beri geç tutunmuş kuzucuklar gözün Aydın kuzum allahım tatmasına erdirsin sağlıklı bir şekilde
Öyle valla bir ben kendimi inandıramamıştım çok sağol

Merhaba 6+2 olduk biz..bugün bebeği gördükcanınızı sıkmayın adım adım ilerliyor herşey..darısı isteyen bekleyen herkesin başına,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım kalp atışını duydun mu yada bir sonraki randevuda mı duyulacak?

Evet canım hamilelikde oluyo böyle canını sıkma.hemde cinsiyyeti bile erken göre bilirsin
Cinsiyet demişken kuzum benim elitinin 1,5 aylıklken doktoru bilmiş erkek olacak demiş ve erkek bebegi olmuş böyle erken teşhis koyabılıyorlar mı gerçekten bir arkdaısm da daha cok erken zamanlarda kız yüzde 90 demiş ve kızı oldu el ayak yapısı daha ince oluyormus kız bebeklerde insan sadece merqk ediyor benden her ikisinden de yok o yüzden erkek kız gark etmiyor yeter ki sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…