canımmm çok sevindim, hissetmiştim sonucunun iyi olacağını. Allah inşallah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Selamlar kızlarbiliyorsunuz bugün kese randevum vardı. 4-5 gün önce Hcg değerim artmıyor diye stres olurken kendimi yiyip bitirirken bugün doktorum biri kesin olmakla beraber iki kese gördü Önümüzdeki hafta hem yolk kontrolü için hem de ikinci keseyi netleştirmek için çağırdı. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor ikinci bir kesenin var olma ihtimali
Amin canım valla çok sağol hala şoktayım ikinci için. Haftaya daha da netleşecek inşallahcanımmm çok sevindim, hissetmiştim sonucunun iyi olacağını. Allah inşallah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Üzülme demek manasız biliyorum ama yapacak bir şey yok. Biraz bekletecek ve ugrastiracak demek ki meleğin seni ama gelince de en güzel en hayırlı şekilde gelecek emininMaalesef bugün ikimci negatifimi aldım
Ikizler bulasiciymisSelamlar kızlarbiliyorsunuz bugün kese randevum vardı. 4-5 gün önce Hcg değerim artmıyor diye stres olurken kendimi yiyip bitirirken bugün doktorum biri kesin olmakla beraber iki kese gördü Önümüzdeki hafta hem yolk kontrolü için hem de ikinci keseyi netleştirmek için çağırdı. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor ikinci bir kesenin var olma ihtimali
Ben de valla kuzum, haftaya netleşecek bakalımIkizler bulasiciymis) cok sevindim
Kuzum o endişeler korkular hiç bitmiyor ki hep varlar tek senin icin geçerli değil emin hepimizde var bana sağlık ocağı doktorum hep dşypr ki kucağına alıp emzirene kadar devam edecek insallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur 2.sürprüz mucizen de hayırlı olsun tatlımAmin canım valla çok sağol hala şoktayım ikinci için. Haftaya daha da netleşecek inşallahama gerçekten benim dışımda herkes herşey iyi olacak dedi bir ben yenildim korkularıma. İnşallah böyle devam eder hep
Benim arkdasın doktoru nokta gibi görmüştü ikinci keseyi hatt kese mi emin olamıyorum demiş gun vermiş ve ikinci gidişte ikisinin de kalbi arıyormuş şpk olmustuBen de valla kuzum, haftaya netleşecek bakalım
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinİzmir'de hangi Dr gidiyorsun?
inşallah güzel olacak her şey :) seni çok iyi anlıyorum. çok benzer şeyleri hissediyoruz pek çoğumuz, çok korkuyoruz, çok panikliyoruz. ya öyleyse, ya böyleyse, ya olumsuz bir şey olursa diye içimiz içimizi yiyor. ama bak sonunda olacak olan oluyor hem de ne güzel oluyor :)Amin canım valla çok sağol hala şoktayım ikinci için. Haftaya daha da netleşecek inşallahama gerçekten benim dışımda herkes herşey iyi olacak dedi bir ben yenildim korkularıma. İnşallah böyle devam eder hep
İnş canım benim aminnCanımm rabbim yüreğine ferahlık versin inşaallah varsa bu durumun bir sebebi araştırılıp bulunsun ve nasipse bı daha tup bebek yapmak o zaman rabbim seni sevindirsin inşaallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırızÜzülme demek manasız biliyorum ama yapacak bir şey yok. Biraz bekletecek ve ugrastiracak demek ki meleğin seni ama gelince de en güzel en hayırlı şekilde gelecek eminin
Yaptırdım canım test 11. Gün 14 13. Gün 66 çıktı dünden beri kahverengimsi kanama var o yüzden igne verdiler yarın tekrar test inşallah sağlıkla artar değer birşey olmazMerhaba sonucunuz inşallah güzel olur rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınmerak ediyorum bizi sizinde bugünlerde kan test yapmanız gerekiyor güzel haberlerle inşallah
Kuzum o endişeler korkular hiç bitmiyor ki hep varlar tek senin icin geçerli değil emin hepimizde var bana sağlık ocağı doktorum hep dşypr ki kucağına alıp emzirene kadar devam edecek insallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur 2.sürprüz mucizen de hayırlı olsun tatlım
Amim canım inşallaj hayırlısıyla o günleri de görürümBenim arkdasın doktoru nokta gibi görmüştü ikinci keseyi hatt kese mi emin olamıyorum demiş gun vermiş ve ikinci gidişte ikisinin de kalbi arıyormuş şpk olmustuSende insallah bi sahili gittiğine hem ikisini hem kalp atıslarını duyarsın
Gerçekten de dediğin gibi oluyor canım. ne düşünsek de ne kadar korksak da olan olacağına varıyor ki çok şükür güzel olduinşallah güzel olacak her şey :) seni çok iyi anlıyorum. çok benzer şeyleri hissediyoruz pek çoğumuz, çok korkuyoruz, çok panikliyoruz. ya öyleyse, ya böyleyse, ya olumsuz bir şey olursa diye içimiz içimizi yiyor. ama bak sonunda olacak olan oluyor hem de ne güzel oluyor :)
Evet canım hamilelikde oluyo böyle canını sıkma.hemde cinsiyyeti bile erken göre bilirsinKizlar bişey sorucam 12 veya 13. Haftaya gelenler sizden doktorunuz detaylı ultrason istedimi.Bana son kontrolde herşey yolunda dedi ama 24 Ağustosta detaylı ultrason yapilacak dedi.Hic bir sorun yok demişti doktorum bu rutin bir kontrol mu sizin doktorlarıniz istedi mi bu haftalar detaylı kontrol.Orda anlamadım karından ultrason sandım eve gelince baktım ki Dr perinatoloji uzmanı yani riskli gebelik uzmanına yönlendirmiş.Sizden de istendimi yazarsanız sevinirim
Gözünüz Aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba , 1 Ağustos transfer oldu bugün kan verdim pozitif 36,9 değeriminşallah bekleyenler pozitif sonuçlanır
MaşallahSelamlar kızlarbiliyorsunuz bugün kese randevum vardı. 4-5 gün önce Hcg değerim artmıyor diye stres olurken kendimi yiyip bitirirken bugün doktorum biri kesin olmakla beraber iki kese gördü Önümüzdeki hafta hem yolk kontrolü için hem de ikinci keseyi netleştirmek için çağırdı. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor ikinci bir kesenin var olma ihtimali
Merhaba 6+2 olduk biz..bugün bebeği gördükAh ah aynı durumdayım. 5+4 te bugun doktor keseyi gördü ama bebek göremedi. 2hafta sonra yine gel dedi. Normal mi? Sonradan oluştuğu da oluyor mu?
İnsAllah canım bakalım kısmet kaderde ne varsa o olacak sonuçta da insan endişe ediyor yine deEvet canım hamilelikde oluyo böyle canını sıkma.hemde cinsiyyeti bile erken göre bilirsin
Öyle valla bir ben kendimi inandıramamıştımGözünüz Aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallahama demiştik baştan beri geç tutunmuş kuzucuklar gözün Aydın kuzum allahım tatmasına erdirsin sağlıklı bir şekilde
Gözün aydınMerhaba 6+2 olduk biz..bugün bebeği gördükcanınızı sıkmayın adım adım ilerliyor herşey..darısı isteyen bekleyen herkesin başına,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Cinsiyet demişken kuzum benim elitinin 1,5 aylıklken doktoru bilmiş erkek olacak demiş ve erkek bebegi olmuş böyle erken teşhis koyabılıyorlar mı gerçekten bir arkdaısm da daha cok erken zamanlarda kız yüzde 90 demiş ve kızı oldu el ayak yapısı daha ince oluyormus kız bebeklerde insan sadece merqk ediyor benden her ikisinden de yok o yüzden erkek kız gark etmiyor yeter ki sağlıklı olsunEvet canım hamilelikde oluyo böyle canını sıkma.hemde cinsiyyeti bile erken göre bilirsin