Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım 8 haftalık kalbi durdu ve dediğin gibi göğüs hassasiyetim birden geçmişti gece rahat yatamazken bı anda rahat yatmaya balamistim ve kontrole gittiniz de kalbi durmuştu malesef, şimdi her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum korkum gecmiyo.Benimde senin dediğin gibi oluyo göğüs hassasiyeti bir var bir yok bazı gün hiç hamile gibi değilim bazen sol tarafta hafif batma oluyo hiç bir şey hissetmedigim günler çok endişe ediyorum bişey oldumu diye.Sukur 11. Haftaya geldik herşey yolunda ama benim sadece kontrol aninnda içim rahat Dr çıkıyoruz 1 gün geciyo yine aynı endiseleri yaşıyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.Sanirim daha önce yaşadığımız şeyler yüzünden bu şekilde hissediyoruz ve doğuma kadar bu endişe geçmeyecek.O yüzden elinden geldiğince olumlu düşün insAllah herşey yolunda gidecek ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi Allahım yeterki nasip etsin

Canım beni anlayan biri çıktığı için çok mutlu oldum.Senin de benim gibi mi oluyor hala tüp bebek mi senin de resmen göğüslerim yumuşadı bastırmadan agrimiyor çok endişeleniyorum.Oyle olunca bebeğimi de hissediyorum.Hamile olduğumu öğrendim 3 gün sürdü mutluluğumuz.Su an eşimde ben de berbat durumdayız.

Günaydın kızlar ben son kanamam dan ve kontrolumden sonra gebeligimin devam ettiğini düşünmüyorum ama hala ilaçları iğneleri fitilleri kullanıyorum kasık ve göğüs ağrım ilaçların etkisi hala sanırım varmı fikri olan.gogus hassasiyeti sadece elleyince ağrıyor ama kasık yanması sürekli devam

Aynen canım evet tüp bebek ikinci deneme ilki kimyasal oldu daha öncede normal 2 genelik var biri 6 haftalık düşük digeri 8 haftalık kalbi durdu ve yine tüp bebek denedik en başından beri herkes bulantı koku hassasiyeti uyku hali yorgunluk vs. Belirti sayıyo bende bişey yoktu.Sonra arada göğüs hassasiyeti oluyo sonra ertesi gün hiç bişey yok Dr sorduğumda normal ilerdedikce değişecek şikayetler azalıp artacak dedi.3.kontrole gittim her defasında tmm bu sefer kalp atışını duyayım endişe etmicem diyorum ama ne mümkünBir dahaki kontrole 11 gün var heyecan korku ve endişeyle bekliyorum elimden geldigince iyi funmeye çalışıyorum.Sanada tavsiyem bebeğini hissediyorsan belirtilere çok takılma canım her gün degisiyo onlara takılıp stres yapmamaya çalış ben takılmamaya çalıyorum.İnsAllah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız

Canım bence bebeğin seninle lütfen stres yapma moralini yüksek tut.Gogus hassasiyeti kasık ağrısına gelince her gün degisiyo bir var bi yok kanamaya gelince tüp bebekte kanama olabiliyormuş bir sürü hormon alıyoruz vücudun dengesi bozuluyo.Son kontrolümde Dr her şey yolunda kanaman olursa panik yapma dedi hem herşey yolunda hemde kanama olabiliyor demekki paniğe gelince insAllah kanama olmaz ama olursa panik yapmamak mümkün değil.

Kizlar bişey sorucam 12 veya 13. Haftaya gelenler sizden doktorunuz detaylı ultrason istedimi.Bana son kontrolde herşey yolunda dedi ama 24 Ağustosta detaylı ultrason yapilacak dedi.Hic bir sorun yok demişti doktorum bu rutin bir kontrol mu sizin doktorlarıniz istedi mi bu haftalar detaylı kontrol.Orda anlamadım karından ultrason sandım eve gelince baktım ki Dr perinatoloji uzmanı yani riskli gebelik uzmanına yönlendirmiş.Sizden de istendimi yazarsanız sevinirim

Selam.benim 7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü. Kese yolk var ama kese boş dedi 10gun sonra tekrar bakalım dedi.pek sanmıyorum tüp bebekte 2hafta büyük sorun

Ah canım Allah bize akıl sağlığı versin herşeyden önce çok zor bu süreç rabbim kolaylastirsin.Boyle olduğunda hissediyorum ki bebeğimi.Psikolijik mıdır nedir.Goguslerim yumusadigindan beri hissediyorum

Helloo!! Herkesler iyi gozukuyor sanki, lekelenmeler bitmis gibi... (masallah)
Bu cogul gebeliklerde Beta nasil hizli yukseliyormus!! 1702(4+3) olan deger 2 gunde 4460 (4+5) oldu. Artik otesine bakmadik.
Bugun tam 5+0 Oldum, bulanti kardes hemen ziyarete basladi sag olsun. Her fitil akintisinda kanama/lekelenme olabilir mi diye tuvalete kosmaya devam, sanirim dusuk korkusunu hala atamadim. Dr. Onumuzdeki hafta icin gel demisti, cuma gunu gitmek niyetindeyim, kese kalp atisi bir olabilir bence.
Cogul gebelikte saglikli bir gebelik gecirip kilomu kontrol edebilmek icin dun gebelerle ilgilenen bir diyetisyene basladim... işte bende de durumlar boyle

Selamlar kızlar biliyorsunuz bugün kese randevum vardı. 4-5 gün önce Hcg değerim artmıyor diye stres olurken kendimi yiyip bitirirken bugün doktorum biri kesin olmakla beraber iki kese gördü Önümüzdeki hafta hem yolk kontrolü için hem de ikinci keseyi netleştirmek için çağırdı. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor ikinci bir kesenin var olma ihtimali

Merhaba sonucunuz inşallah güzel olur rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın merak ediyorum bizi sizinde bugünlerde kan test yapmanız gerekiyor güzel haberlerle inşallah

Maşallah Allah nazarlardan sakınsın inşallah kucağınıza da almayı nasip eder canım tebrikler

Hayırlısı olsun inşallah stresten uzak pozitif güzel günlerimiz olsun

remziye_06 az önce evde yaptığım test kese boş olsada yada düşük yapmış olsakta çift çizgi cikabiliyormu acaba

Eklentiler

• 20210813_143827.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 20210813_143813.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 42
hanımlar merhaba , umarım hepimiz çabalarımızın karşılığını alırız. Allah anneliği layığıyla yapabilecek hiçbi kadının kucağını boş koymasın inşallah.

izmirde tedavi görenleriniz var mı ? varsa nerelerde ve memnun musunuz ,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…