Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hiç üzme kendini ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benzer konular benim de başıma gelecek muhtemelen keseyi bile görmedim daha şimdiden ara ara aklıma düşüyor canımı sıkıyor ama düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah hepimizin eşi snnki gibi bizden yana olur kontrolünde de herşey yolunda gider yuvana ulaşırsın en kısa zamanda

Maşallah sübhanallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin canım

Canım haberler güzel çok şükür İki kese gördük şoktayız Dua ediyorum inşallah yarın sen de çok güzel haberler alacaksın
Çok sevindim canım gözünaydın sağlıkla kalp atışlarını duymaya inşallah valla heycanlandım baya hakkımda hayırlısı değerlerin nasıldı gün gün canım?

Merhaba 3 gün önce keseyi görmeye gittik,5 haftalık hamileyim..kese var ama embriyoyu göremedik bizim gibi olan var mı?bebek gözükmemesi normal mi?kafama taktım üzüldüm
Ah ah aynı durumdayım. 5+4 te bugun doktor keseyi gördü ama bebek göremedi. 2hafta sonra yine gel dedi. Normal mi? Sonradan oluştuğu da oluyor mu?

Yok kayınvalide onu demiş gitme demiş takılma ona. Sen kendi kararlarını kendin alabilirsin, doktorun onayladıktan sonra istediğin yere gidersin. Ben de 8saatlik yola çıktım ama arabayla 10saatte geldik, ilk 1saat ve son 1saat zor geçti yolda. Yol bitince nasıl hirpalandiğinizi hissediyorsunuz... yorucu ama bilmiyorum ben de olsam eşim olmadan kalmazdim bir yerde. Kalsan da stres yapacaksın sonuçta... Ama yolda kendini zorlarsan üzülürsün. Bu karar tamamen sana ait. Riskli bir durum yoksa o bebeğe zaten bir şey olmaz. Doktor en doğru şeyi söyleyecektir

Düşüncelerinizi yazdığınız icin teşekkür ediyorum arabayla olsa 6 saatte gidiliyor bakalım herseyin hayırlısı eşimden ayrı sa mutlu olamayacağım burda tek basıma bir n güzel ablarıma tanık olamayacak ben tek basıma her şeyle bas etmek zorunda kalacağım burda kalırsam bunalıma gireceğim daha kötü olacak yokdan cok stres beni bitirecek

Oyyyy kuzum benim cok cok teşekkür ediyorum güzel duan icin insallah Allah rası olsun insallah sizde keseyi bebegi görür ve kalp atısını duyarsınız insallah

Çok sevindim canım gözünaydın sağlıkla kalp atışlarını duymaya inşallah valla heycanlandım baya hakkımda hayırlısı değerlerin nasıldı gün gün canım?
Canım 9. Gün kanda 364 çıkmıştı, 11. Gün de 811 çıktı. Sonra tekrar kan vermedim. Hakkında hayırlısı olsun senin de muayene öncesi ben olamadım ama yarın sen sakin olmaya çalış

Canım 9. Gün kanda 364 çıkmıştı, 11. Gün de 811 çıktı. Sonra tekrar kan vermedim. Hakkında hayırlısı olsun senin de muayene öncesi ben olamadım ama yarın sen sakin olmaya çalış
Ay valla bende durumlar hiç iyi değil Suratımda iki büyük sivilce çıktı, dudağımda kocaman bir uçuk, bir de üstüne kalan dudağımı da yiyip durdum acısından ölüyorum şuan Anlayacağın çok ama çok sakinim

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki yüzümde benim de 3 büyük sivilce var şuan Sürekli bir endişe ve panik hali, sabah akşam ağlıyorum, bugün muayeneye giderken bile ağladım acaba ne olacak iyi midir yerinde midir diye. Bu arada gebeliğin erken dönemlerinde sivilcelenme oluyormuş, normalmiş yani

Ay hadi inşallah ondandır ya kaldı 11 saat hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…