Ben iki ay sonra olmuştum
Yok hiç bir sorun olmadı transfer oldu ama negatifPeki 2 ay sonunda herhangu bir sorun ćiktı mi hemen transfer işlemine geçilmiş miydi?
Adet olmak için ilaç kullanmıştımPeki 2 ay sonunda herhangu bir sorun ćiktı mi hemen transfer işlemine geçilmiş miydi?
Rabbim en kisa zamanda pozitif sonuçlar versin inşallah her birimize de. Dularimdasiniz.Yok hiç bir sorun olmadı transfer oldu ama negatif
Kuzum hiç üzme kendini ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benzer konular benim de başıma gelecek muhtemelen keseyi bile görmedim daha şimdiden ara ara aklıma düşüyor canımı sıkıyor ama düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah hepimizin eşi snnki gibi bizden yana olurArkadaşlar sorum şu biz başka şehire tedavi icin geldik ben eşimin çalıştığı yerde onunla beraber kalıyordum biz ilk evlenirken ev tutmuştuk eşyaları dİzmiştik suan tedavi gördüğüm şehirde memleketim de burası zaten eşimle de çalıştığı şehirde lojmanda kalıyorduk eşimin izni bitmek üzere gidecek fakat ben burda kalmak istemiyorum kayınvalidem az önce yine aramış sen doğurana kadar gitme eşinin yanına diyor bütün kışı geçir diyor eşimden ayrı siz olsanız mutlu olur muydunuz hiçbir anımda eşim Yanımda olmayacak hiçbir halimi bilmeyecek görmeyecek 2 3 ayda bir anca gelebilir 5 10 günlüğüne onun dışında gelemeyecek doktorum haftaya gel kontrol edeyim pna göre gidebilirsin dedi arabamız yok otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapacağım gece ama burda kalırsam her gün bunalıma girip ağlayacağım şuanda bile iyi değilim moralim cok aşırı bozuk ne olur bana düşüncelerinizi yazın 8.haftya girdim 7 hafta bitti
Canım güzel haberlerle gel hadi inşallahinşallah canım. umarım hepimiz hayırlı haberler alırız. bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlı bir süreç. yarın 16.00 gibi randevum sonucu sizinle paylaşırım.
Canım haberler güzel çok şükürCanım güzel haberlerle gel hadi inşallah
Maşallah sübhanallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin canımmerhaba arkadaşlar. 23 temmuz transfer günümdü. kendi hesaplamalarıma göre 5+4 günlük gebeyim. burada yaşadığınız belirtileri okuyunca biraz endişelenmeye başladım. çünkü bende neredeyse hafif göğüs sızlaması dışında hiç bir belirti yok.
bulantı, koku hassasiyeti vs.
bu arada yarın kese görmeye gideceğiz inşallah her şey yolundadır:)
sağol canım çok teşekkür ederimMaşallah sübhanallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin canım
Çok sevindim canım gözünaydın sağlıkla kalp atışlarını duymaya inşallahCanım haberler güzel çok şükürİki kese gördük şoktayız Dua ediyorum inşallah yarın sen de çok güzel haberler alacaksın
Ah ah aynı durumdayım. 5+4 te bugun doktor keseyi gördü ama bebek göremedi. 2hafta sonra yine gel dedi. Normal mi? Sonradan oluştuğu da oluyor mu?Merhaba 3 gün önce keseyi görmeye gittik,5 haftalık hamileyim..kese var ama embriyoyu göremedik bizim gibi olan var mı?bebek gözükmemesi normal mi?kafama taktım üzüldüm
Yok kayınvalide onu demiş gitme demiş takılma ona. Sen kendi kararlarını kendin alabilirsin, doktorun onayladıktan sonra istediğin yere gidersin. Ben de 8saatlik yola çıktım ama arabayla 10saatte geldik, ilk 1saat ve son 1saat zor geçti yolda. Yol bitince nasıl hirpalandiğinizi hissediyorsunuz... yorucu ama bilmiyorum ben de olsam eşim olmadan kalmazdim bir yerde. Kalsan da stres yapacaksın sonuçta... Ama yolda kendini zorlarsan üzülürsün. Bu karar tamamen sana ait. Riskli bir durum yoksa o bebeğe zaten bir şey olmaz. Doktor en doğru şeyi söyleyecektirArkadaşlar sorum şu biz başka şehire tedavi icin geldik ben eşimin çalıştığı yerde onunla beraber kalıyordum biz ilk evlenirken ev tutmuştuk eşyaları dİzmiştik suan tedavi gördüğüm şehirde memleketim de burası zaten eşimle de çalıştığı şehirde lojmanda kalıyorduk eşimin izni bitmek üzere gidecek fakat ben burda kalmak istemiyorum kayınvalidem az önce yine aramış sen doğurana kadar gitme eşinin yanına diyor bütün kışı geçir diyor eşimden ayrı siz olsanız mutlu olur muydunuz hiçbir anımda eşim Yanımda olmayacak hiçbir halimi bilmeyecek görmeyecek 2 3 ayda bir anca gelebilir 5 10 günlüğüne onun dışında gelemeyecek doktorum haftaya gel kontrol edeyim pna göre gidebilirsin dedi arabamız yok otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapacağım gece ama burda kalırsam her gün bunalıma girip ağlayacağım şuanda bile iyi değilim moralim cok aşırı bozuk ne olur bana düşüncelerinizi yazın 8.haftya girdim 7 hafta bitti
Düşüncelerinizi yazdığınız icin teşekkür ediyorum arabayla olsa 6 saatte gidiliyor bakalım herseyin hayırlısı eşimden ayrı sa mutlu olamayacağım burda tek basıma bir n güzel ablarıma tanık olamayacak ben tek basıma her şeyle bas etmek zorunda kalacağım burda kalırsam bunalıma gireceğim daha kötü olacak yokdan cok stres beni bitirecekYok kayınvalide onu demiş gitme demiş takılma ona. Sen kendi kararlarını kendin alabilirsin, doktorun onayladıktan sonra istediğin yere gidersin. Ben de 8saatlik yola çıktım ama arabayla 10saatte geldik, ilk 1saat ve son 1saat zor geçti yolda. Yol bitince nasıl hirpalandiğinizi hissediyorsunuz... yorucu ama bilmiyorum ben de olsam eşim olmadan kalmazdim bir yerde. Kalsan da stres yapacaksın sonuçta... Ama yolda kendini zorlarsan üzülürsün. Bu karar tamamen sana ait. Riskli bir durum yoksa o bebeğe zaten bir şey olmaz. Doktor en doğru şeyi söyleyecektir
Oyyyy kuzum benim cok cok teşekkür ediyorum güzel duan icin insallah Allah rası olsun insallah sizde keseyi bebegi görür ve kalp atısını duyarsınız insallahKuzum hiç üzme kendini ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benzer konular benim de başıma gelecek muhtemelen keseyi bile görmedim daha şimdiden ara ara aklıma düşüyor canımı sıkıyor ama düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah hepimizin eşi snnki gibi bizden yana olurkontrolünde de herşey yolunda gider yuvana ulaşırsın en kısa zamanda
Canım 9. Gün kanda 364 çıkmıştı, 11. Gün de 811 çıktı. Sonra tekrar kan vermedim. Hakkında hayırlısı olsun senin de muayene öncesi ben olamadım ama yarın sen sakin olmaya çalışÇok sevindim canım gözünaydın sağlıkla kalp atışlarını duymaya inşallahvalla heycanlandım baya hakkımda hayırlısı değerlerin nasıldı gün gün canım?
Ay valla bende durumlar hiç iyi değilCanım 9. Gün kanda 364 çıkmıştı, 11. Gün de 811 çıktı. Sonra tekrar kan vermedim. Hakkında hayırlısı olsun senin de muayene öncesi ben olamadım ama yarın sen sakin olmaya çalış
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki yüzümde benim de 3 büyük sivilce var şuanAy valla bende durumlar hiç iyi değilSuratımda iki büyük sivilce çıktı, dudağımda kocaman bir uçuk, bir de üstüne kalan dudağımı da yiyip durdum acısından ölüyorum şuan Anlayacağın çok ama çok sakinim
Ay hadi inşallah ondandır yaCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki yüzümde benim de 3 büyük sivilce var şuanSürekli bir endişe ve panik hali, sabah akşam ağlıyorum, bugün muayeneye giderken bile ağladım acaba ne olacak iyi midir yerinde midir diye. Bu arada gebeliğin erken dönemlerinde sivilcelenme oluyormuş, normalmiş yani
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinSebepsiz infertilite idi bizim teşhisimiz. Hiç bir problemimiz yoktu, 4 yıldır olmadı hiç gebelik. İlk tüp bebek denemem ve çok şükür pozitif oldu.