Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 6+2 olduk biz..bugün bebeği gördük🙏🏻😊🧿canınızı sıkmayın adım adım ilerliyor herşey..darısı isteyen bekleyen herkesin başına,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🥰🙏🏻
Masallah kuzum sağlıkla kucağına da almak nasip olsun insallah kalp atısını da duydunuz mu acaba bu kontrolünüzde

Merhaba 6+2 olduk biz..bugün bebeği gördük🙏🏻😊🧿canınızı sıkmayın adım adım ilerliyor herşey..darısı isteyen bekleyen herkesin başına,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🥰🙏🏻
Canım çok sevindim valla mutlu ettin beni umut olup 😍 Ben de bugün keseyi gördüm ama henüz bebeği göremedim. İster istemez kafaya taktım biraz 🙈 Haftaya tekrar gideceğim. Darısı bizim gibi bekleyen herkese inşallah 🙏

Çok çok sevindim Allah devamını getirir inşallah en guzelinden hayırlı bir evlat verir. İlk çocuk mu olacak nasipse?

Kortikosteroid mi aliyorsunuz intralipid serum mu verdiler? Intralipid serum gunu yagli ve et ve yumurta tuketmeyin cook hafif salata tuketin yoksa bulantidan duramazsiniz bu benim 12. ve son serumum olacak yarin. Bunlari bana da kimse soylemedi deneyerek ogrendim.
Bende bu ay transfer oldum ama intralipid serum bulunmadığını söylediler omegaven verdiler siz nerden temin ettiniz acaba?

Bende bu ay transfer oldum ama intralipid serum bulunmadığını söylediler omegaven verdiler siz nerden temin ettiniz acaba?
Omegaven intralipidden daha iyi bir icerige sahip endise etmeyin, ikisini de denedim arastirdim. Intralipidi bir eczaci arkadasim temin etmisti. Artik pek yok sahiden. Icerigi nedeniyle omegavene de intralipid diyoruz ama marka olarak haklisiniz ismi omegaven.

Cinsiyet demişken kuzum benim elitinin 1,5 aylıklken doktoru bilmiş erkek olacak demiş ve erkek bebegi olmuş böyle erken teşhis koyabılıyorlar mı gerçekten bir arkdaısm da daha cok erken zamanlarda kız yüzde 90 demiş ve kızı oldu el ayak yapısı daha ince oluyormus kız bebeklerde insan sadece merqk ediyor benden her ikisinden de yok o yüzden erkek kız gark etmiyor yeter ki sağlıklı olsun 🤲🏻🥰
Valla bilmiyorum canım.ama detaylı ulturasonda 100% doğru tahmin.banada fark etmez kız erkek.ilk çoçuk bende de

Canimm senin sonucun belli oldu mi benim test günüm bugündü normalde şahin hoca istanbula gidecekmiş testi yapalim dedi beta hcg 14.6 çıkmış çok düşük dediler ;(( cuma günü tekrar test istedi şahin hoca. İnsallab kimyasal değildir :KK43:(
Canım sonucun ne cıktı supriz olmustur insallahh

Kızlar günaydın bugün embriyolarimin 3. Günü
Aradılar , 1 tanesi hiç bölünmemis geri kalanlardan da geriden gelen de var gününde olanda ama geriden gelen daha fazla dedi embriyolog. Iyi yada kötü bisey söylemem için erken dedi. Bazen geriden gelen ilerleyebilir gününde giden duradabilir belli olmuyor dedi.. 5. Yada 6. Günü bekleyeceğiz dediler . Bizim 3. Denememiz olacak bu
Cok üzüldüm ya ağlıyorum inşalla geriden gelen embriyolarimda sağlıkla diğerleri de ilerler böyle bir şey başına gelen oldu mu . Cok üzüldüm ya yine kaliteli embriyom olmazsa 🥺🥺😭

Kızlar günaydın bugün embriyolarimin 3. Günü
Aradılar , 1 tanesi hiç bölünmemis geri kalanlardan da geriden gelen de var gününde olanda ama geriden gelen daha fazla dedi embriyolog. Iyi yada kötü bisey söylemem için erken dedi. Bazen geriden gelen ilerleyebilir gününde giden duradabilir belli olmuyor dedi.. 5. Yada 6. Günü bekleyeceğiz dediler . Bizim 3. Denememiz olacak bu
Cok üzüldüm ya ağlıyorum inşalla geriden gelen embriyolarimda sağlıkla diğerleri de ilerler böyle bir şey başına gelen oldu mu . Cok üzüldüm ya yine kaliteli embriyom olmazsa 🥺🥺😭
Toplamda kac embriyonuz vardi? Inanin sadece 1 embriyosu olan da hamile kalabiliyor. Kendinizi uzerseniz tedavi sureciniz olumsuz etkilenir. Embriyologlar son gune dek cok olumlu konusmak istemezler cunku bir aksilik olursa hasta, ama benim embriyom iyi demistiniz diye karsi tarafi suclayabilir.

Toplamda kac embriyonuz vardi? Inanin sadece 1 embriyosu olan da hamile kalabiliyor. Kendinizi uzerseniz tedavi sureciniz olumsuz etkilenir. Embriyologlar son gune dek cok olumlu konusmak istemezler cunku bir aksilik olursa hasta, ama benim embriyom iyi demistiniz diye karsi tarafi suclayabilir.
Evet hiç olumlu konuşmuyorlar..
İlk gün 8 tane döllenmisti simdi ise biri durmuş kalan 7 içinden geriden gelen de var gününde olan da dedi ama geriden gelen daha fazla dedi. moralim bozuldu zaten 1 dk sürmedi konuşmamız.
Acaba geriden gelen embriyo transferi olup da tutunan var midir 😕

İlk gün 8 tane döllenmisti simdi ise biri durmuş kalan 7 içinden geriden gelen de var gününde olan da dedi ama geriden gelen daha fazla dedi. moralim bozuldu zaten 1 dk sürmedi konuşmamız.
Elbette var, embriyolarınızın son eristiği kalite süreden daha önemli, siz moralinizi bozmayın. 6.gün blasto olan da var.

Geriden gelenlerin digerlerine yetişen vardı duydugum kuzum olmayacak diye bir şey yok bende de vardı geriden gelen ama sonradan ne oldu bilmiyorum geriye saglıklk bir ya da iki tane kalsa da asla üzülme sayı değil önemli olan kalitesiymiş bunu ilk tedavimde yaşadığım hayal kırıklığından sonra cok cok iyi anladım ve tedavim iptal olmustu transferim olmadı biz tekrar sil baştan baslaıdm orda analdım ki bir tane olsun saglıklı olsun benim olsun dedim hep

Geriden gelenlerin digerlerine yetişen vardı duydugum kuzum olmayacak diye bir şey yok bende de vardı geriden gelen ama sonradan ne oldu bilmiyorum geriye saglıklk bir ya da iki tane kalsa da asla üzülme sayı değil önemli olan kalitesiymiş bunu ilk tedavimde yaşadığım hayal kırıklığından sonra cok cok iyi anladım ve tedavim iptal olmustu transferim olmadı biz tekrar sil baştan baslaıdm orda analdım ki bir tane olsun saglıklı olsun benim olsun dedim hep
Oyle canim bende dua ediyorum inşallah evlat olacak olan kalsın 1 tane olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım yüzünüz gülsün.🙏🙏

X