- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 40
Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım 8 haftalık kalbi durdu ve dediğin gibi göğüs hassasiyetim birden geçmişti gece rahat yatamazken bı anda rahat yatmaya balamistim ve kontrole gittiniz de kalbi durmuştu malesef, şimdi her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum korkum gecmiyo.Benimde senin dediğin gibi oluyo göğüs hassasiyeti bir var bir yok bazı gün hiç hamile gibi değilim bazen sol tarafta hafif batma oluyo hiç bir şey hissetmedigim günler çok endişe ediyorum bişey oldumu diye.Sukur 11. Haftaya geldik herşey yolunda ama benim sadece kontrol aninnda içim rahat Dr çıkıyoruz 1 gün geciyo yine aynı endiseleri yaşıyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.Sanirim daha önce yaşadığımız şeyler yüzünden bu şekilde hissediyoruz ve doğuma kadar bu endişe geçmeyecek.O yüzden elinden geldiğince olumlu düşün insAllah herşey yolunda gidecek ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi Allahım yeterki nasip etsinMerhabalar.Ben sayfayı hep okuyorum ama yazmıyorum.Size bişey danışmak istiyorum.Pko hastasıyım 1 kere kendiliğinden hamile kaldım ama 7 haftada kalbi durdu.Sonra 2 sene boyunca hiç hamile kalmadım.Tup bebeğe karar verdik ve 28.inde donmus 5.gun embriyosu transfer edildi.11.gun 521 bhcg sonuç aldım çok şükür pozitif.Size sormak istediğim 2 gündür göğüslerim indir ve ağrısı bitti.İlkinde de böyle olmustu ve ölmüştü.Randevumuz ayın 18 inde ve ben kendi kendimi yedim bitirdim.Sizlerden hiç ilaç kullanipta böyle göğüs agirisi kesilen oldu mu.Nolursunuz cevap verin paraladim kendi mi de eşimi de.