Afiyet olsunAmin canım benim 2 saat önce benim canım cigkofte cekti biraz acıydı valla yedim eşim beni durdurmamış baya yemişiminsallah ekşi tuzlu seyler cpk hoşuma gidiyor bu aralar
etsiz yediniz degil mi?Amin canım benim 2 saat önce benim canım cigkofte cekti biraz acıydı valla yedim eşim beni durdurmamış baya yemişiminsallah ekşi tuzlu seyler cpk hoşuma gidiyor bu aralar
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin inşallah gozunuz aydın olsunSebepsiz infertilite idi bizim teşhisimiz. Hiç bir problemimiz yoktu, 4 yıldır olmadı hiç gebelik. İlk tüp bebek denemem ve çok şükür pozitif oldu.
Yok dışardan aldık zaten etli yasak satılmıyor bend etli sevmiyorumetsiz yediniz degil mi?
Gözünüz Aydın Allah tamamına erdirsin sağ Salim Alın inşallah kucağınızaBende sizlere güzel haberi vermek istiyorum. Cumartesi lekelenmem var diye yazmıştım buraya. Beni rahatlatmıştınız çok teşekkür ederimbugün kan sonucum çıktı çok şükür pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepimiz için dua ediyorum İnşallah kese ve kalp atışını da sağlıkla görebilirim. Bu arada 30 Temmuz da 2 tane 5. Gün emriyosu transfer yapıldı. İzmir de.
Aynı şekilde ben de bekliyorum ama henüz gelmedi az kaldı.Biran önce gelsin diye stres edip bekliyorsan o çok etkiliyor daha önce yasadim çünkü.Oldum mu diye sürekli kontrol edip düşünmemeye çalışın.Hava değişimi de etkilemiş olabilir tabiKizlar merhaba. Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferim olcak. Ama adetim gecikti. 36.gün bugün. Normalde 5gün önce olmasi gerekiyordu, idrar testi yaptim negatif. Bir an önce adet olup transfer günümün gelmesini bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bir sorun olabilir mi acaba ciddi? Çok gerildim.
Aynı şekilde ben de bekliyorum ama henüz gelmedi az kaldı.Biran önce gelsin diye stres edip bekliyorsan o çok etkiliyor daha önce yasadim çünkü.Oldum mu diye sürekli kontrol edip düşünmemeye çalışın.Hava değişimi de etkilemiş olabilir tabi
X xnobodyx merhaba Ben de ameliyat olacağım Eylül 14’ün de çok korkuyorum anlatmışsınız ama yeniden dinlemek istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen nasıl geçiyor ne kadar bir süre geçiyor ne kadar bir sürede geri ayaklanıyorsunuz gerçekten çok korkuyorum ne kadar bir sürede ayaklana bilirim
Aynı şekilde ben de bekliyorum ama henüz gelmedi az kaldı.Biran önce gelsin diye stres edip bekliyorsan o çok etkiliyor daha önce yasadim çünkü.Oldum mu diye sürekli kontrol edip düşünmemeye çalışın.Hava değişimi de etkilemiş olabilitKizlar merhaba. Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferim olcak. Ama adetim gecikti. 36.gün bugün. Normalde 5gün önce olmasi gerekiyordu, idrar testi yaptim negatif. Bir an önce adet olup transfer günümün gelmesini bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bir sorun olabilir mi acaba ciddi? Çok gerildim.
Kesinlikle ama mümkün olduğu kadar kendine uğraş bul dusunmemeye çalış hiç kolay değil ama ne kadar başarabilirsen o kadar iyi olacaktır.Kisa sürede olman dileğiyleMemlekete gitmiştik yeni geldik belki etkilemiş olabilir. Çok stresli bir dönem geçmek bilmiyor.
İnsallah bir sıkıntı yoktur canım stres yaptıysanız bu durumu ondan da olabılır gecikme arkdas var benim o da transfer bekliyor adet olması gerek 10 gun oldu cok şükür gelmiş cok stres yaptı amaKizlar merhaba. Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferim olcak. Ama adetim gecikti. 36.gün bugün. Normalde 5gün önce olmasi gerekiyordu, idrar testi yaptim negatif. Bir an önce adet olup transfer günümün gelmesini bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bir sorun olabilir mi acaba ciddi? Çok gerildim.
Ben o kadar stres yapmışdım ki 15 gün gecikmişdi adetim.stres kaynaklı ola bilirKizlar merhaba. Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferim olcak. Ama adetim gecikti. 36.gün bugün. Normalde 5gün önce olmasi gerekiyordu, idrar testi yaptim negatif. Bir an önce adet olup transfer günümün gelmesini bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bir sorun olabilir mi acaba ciddi? Çok gerildim.
Canım opu dan sonra kaç gün geçti?Bazen tekrar yumurta büyütüyorsun ve bu hastalanmanı engelliyor.Benim öyle oldu çünkü.tekrar toplama yaptı hatta doktor sonra da ilaçla hastalandım.Kizlar merhaba. Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferim olcak. Ama adetim gecikti. 36.gün bugün. Normalde 5gün önce olmasi gerekiyordu, idrar testi yaptim negatif. Bir an önce adet olup transfer günümün gelmesini bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bir sorun olabilir mi acaba ciddi? Çok gerildim.
Hayir o anlama gelmez. Anne babanin gen analizi yaptirmasi ve temiz cikmasi guzeldir ama embriyoda sorun olmayacagi anlamina gelmez. Ayrica değerlendirilmesi gerekir.Kızlar günaydın aklıma.bisey takıldı gerçi iş işten gectide ben yinede merak ettim
NGS testi için önceden annenin babanın kendi GENETİK BIRIMI VE HEMATOLOJI testini yapması ve sonucun temiz çıkması durumunda yinede emrio ya NGS tahlili yaptırmak gereklimi?.Zaten emrio anne babadan oluşan birşey anne baba da sorun yoksa emrio da da sorun yoktur anlamına gelmiyormu acaba?remziye_06
Anladım.keske son kalan 3emriomdan 2si transfer edilseydi ve transfer öncesi 1tanesini NGS yatırsaydık doktorum 3tane birden transfer etti.baska da kalmadı zaten emriomuzHayir o anlama gelmez. Anne babanin gen analizi yaptirmasi ve temiz cikmasi guzeldir ama embriyoda sorun olmayacagi anlamina gelmez. Ayrica değerlendirilmesi gerekir.