Canım ne tür sorunla tüp bebek karar verdiniz bilemiyorum ama yıne de 10 gun ıcınde reglınız gelmezse hcg tekrarlayın bence.Bir de bu adet gecıkmesini hamişlik yoksa şöle düşünelim mi senın adet tarıhın nasıpse tutunacaksa bebegın dogacağı gunü etkıleyecek belkıde nasip olacak ve bebişin doğumu kalu beladan bellı oldugundan adetinin gecikmesine vesile oluyordur belkı olumlu düşünelim (her ihtimali de unutmadan)bekleme süreciniz güzelleşsinKizlar merhaba. Opudan sonra 2.adetimi bekliyorum dondurulmuş embriyo transferim olcak. Ama adetim gecikti. 36.gün bugün. Normalde 5gün önce olmasi gerekiyordu, idrar testi yaptim negatif. Bir an önce adet olup transfer günümün gelmesini bekliyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bir sorun olabilir mi acaba ciddi? Çok gerildim.
Sizin icin cok uzuldum. Inanin elimden gelen bir sey varsa muhakkak yapmak isterim. Annelik yolculuğunuz mucizelerle olsun insallah.Anladım.keske son kalan 3emriomdan 2si transfer edilseydi ve transfer öncesi 1tanesini NGS yatırsaydık doktorum 3tane birden transfer etti.baska da kalmadı zaten emriomuzdoktorlar önlemleri geç alıyor sanki deneme tahtası gibi hep aynı tedavi yöntemi oldu oldu olmadı baştan aynı şeyler.yillarimiz gidiyor sonrasında da duyuyoruz böyle şeyleri ve kahroluyoruz mağlesef küçük bir umudum dahi yok gelişmesiyle ilgili ayın 19unda herşey netleşecek ve benim annelik yolundaki hikayem SON bulacak... Rabbim bu yoldaki tüm kadınlarımıza zahmetsiz tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Ben tam tedaviye başlayacağım ay birden kalcada kas zedelenmesi oldu ve Ertelemek zorunda kaldık her şeyin yazılı olduğuna olan inancım tam benim deCanım ne tür sorunla tüp bebek karar verdiniz bilemiyorum ama yıne de 10 gun ıcınde reglınız gelmezse hcg tekrarlayın bence.Bir de bu adet gecıkmesini hamişlik yoksa şöle düşünelim mi senın adet tarıhın nasıpse tutunacaksa bebegın dogacağı gunü etkıleyecek belkıde nasip olacak ve bebişin doğumu kalu beladan bellı oldugundan adetinin gecikmesine vesile oluyordur belkı olumlu düşünelim (her ihtimali de unutmadan)bekleme süreciniz güzelleşsin
Bu durumda stres seviyenizi azaltmak icin lutfen etken tarihe bir randevu aliniz.Merhabalar.Ben sayfayı hep okuyorum ama yazmıyorum.Size bişey danışmak istiyorum.Pko hastasıyım 1 kere kendiliğinden hamile kaldım ama 7 haftada kalbi durdu.Sonra 2 sene boyunca hiç hamile kalmadım.Tup bebeğe karar verdik ve 28.inde donmus 5.gun embriyosu transfer edildi.11.gun 521 bhcg sonuç aldım çok şükür pozitif.Size sormak istediğim 2 gündür göğüslerim indir ve ağrısı bitti.İlkinde de böyle olmustu ve ölmüştü.Randevumuz ayın 18 inde ve ben kendi kendimi yedim bitirdim.Sizlerden hiç ilaç kullanipta böyle göğüs agirisi kesilen oldu mu.Nolursunuz cevap verin paraladim kendi mi de eşimi de.
Allah razı olsun keşke bi yolu olsada canım pahasına olsa o yolda neler yapmazdimki ama tıkandı tüm yollarım. Sizede çok teşekkür ederimSizin icin cok uzuldum. Inanin elimden gelen bir sey varsa muhakkak yapmak isterim. Annelik yolculuğunuz mucizelerle olsun insallah.
Ben aslında dün gitmek istedim ama doktor henüz çok erken olduğunu ve henüz belli olmayacağını belirtti maalesef çarşambadan önce gidemiyoruzBu durumda stres seviyenizi azaltmak icin lutfen etken tarihe bir randevu aliniz.
En son ne zaman bhcg degeri verdiniz? Belki kan testi verebilirsiniz. Transfer tarihiniz neydi kacinci gun embriyosuydu?Ben aslında dün gitmek istedim ama doktor henüz çok erken olduğunu ve henüz belli olmayacağını belirtti maalesef çarşambadan önce gidemiyoruz
En son 11.gun yaptım 521 çıktı doktor bı daha yapmana gerek yok dedi.28 temmuzda oldu transferim.Calisiyorum bı taraftan bı taraftan bu delircek gibiyimEn son ne zaman bhcg degeri verdiniz? Belki kan testi verebilirsiniz. Transfer tarihiniz neydi kacinci gun embriyosuydu?
Gerek kalmadı çok şükür şansıma bulabildim 5 6 kutu stok yaptımBiz çok zor bulduk onun yerine başka iğne de yapılabiliyor Muş kalçadan
5. gun embriyosu ise yarin, 3. gun embriyosu ise pazartesi en azindan vajinal ultrason ile kese gorulebilir. Eger bu stres sizi mahvediyorsa maddi durumunuz musaitse ozel bir randevu alip gorunuz.Ben aslında dün gitmek istedim ama doktor henüz çok erken olduğunu ve henüz belli olmayacağını belirtti maalesef çarşambadan önce gidemiyoruz
Dunyadaki en onemli insan sizsiniz su an. Neden once ben ve benim isteklerim demiyorsunuz? Bu uzuntuyle bebeginize bir sey olsa kayinvalidenizi affedebilecek misiniz? Durumu esinizle konusun. Kayinvalidenizle siz muhattap olmayin. Sizin icin guzel seyler dusunmus olabilirler ama siz bu çözümü kabul etmiyorsaniz bu iyi bir cozum degil. Size bir sey soyleyeyim. Hayatinizda hic olmadiginiz kadar bencil olun kırıcı olun ve arkaniza bile bakmayin. Biz bu cocuklari aaaa uzerime ceket atti hamile kaldim diyerek bulmadik. Normal de saygida kusur etmemis olabilirsiniz. Arayol bulmaya calisabilirsiniz. Ama 9 ay dokunulmazliginiz var. Siz nasil bunun icin uzulursunuz? Istemiyorum deyin cikin isin icinden.Arkadaşlar sorum şu biz başka şehire tedavi icin geldik ben eşimin çalıştığı yerde onunla beraber kalıyordum biz ilk evlenirken ev tutmuştuk eşyaları dİzmiştik suan tedavi gördüğüm şehirde memleketim de burası zaten eşimle de çalıştığı şehirde lojmanda kalıyorduk eşimin izni bitmek üzere gidecek fakat ben burda kalmak istemiyorum kayınvalidem az önce yine aramış sen doğurana kadar gitme eşinin yanına diyor bütün kışı geçir diyor eşimden ayrı siz olsanız mutlu olur muydunuz hiçbir anımda eşim Yanımda olmayacak hiçbir halimi bilmeyecek görmeyecek 2 3 ayda bir anca gelebilir 5 10 günlüğüne onun dışında gelemeyecek doktorum haftaya gel kontrol edeyim pna göre gidebilirsin dedi arabamız yok otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapacağım gece ama burda kalırsam her gün bunalıma girip ağlayacağım şuanda bile iyi değilim moralim cok aşırı bozuk ne olur bana düşüncelerinizi yazın 8.haftya girdim 7 hafta bitti
Yaaaa sen ne tatlı bir bayansın evet kendisiyle muhatap olmadım hayırlısı dedim çıktım işin içinden eşim diyor onlar senin iyiliğin icin kalmanı istiyorlar diyor ama senin kocan benim annem desin diyor o dedi diye öyle olacak değil diyor götüreceğim seni diyor insallah kontrolümde bir sıkıntı çıkmaz ve mutlu olacağım bir yere gideceğim her nazımı çekecek olan insanla mutlu olabileceğim içim içime sığmıyor evet hala ben demeyi öğrenemedim suan aslında dediğiniz gibi ben demeliyim ama eğer bu şekilde kayınvalidem beni üzüyor bana karışarak bir şey olsa başta onu asla affetmem sorumlu olarak onu gösteririmDunyadaki en onemli insan sizsiniz su an. Neden once ben ve benim isteklerim demiyorsunuz? Bu uzuntuyle bebeginize bir sey olsa kayinvalidenizi affedebilecek misiniz? Durumu esinizle konusun. Kayinvalidenizle siz muhattap olmayin. Sizin icin guzel seyler dusunmus olabilirler ama siz bu çözümü kabul etmiyorsaniz bu iyi bir cozum degil. Size bir sey soyleyeyim. Hayatinizda hic olmadiginiz kadar bencil olun kırıcı olun ve arkaniza bile bakmayin. Biz bu cocuklari aaaa uzerime ceket atti hamile kaldim diyerek bulmadik. Normal de saygida kusur etmemis olabilirsiniz. Arayol bulmaya calisabilirsiniz. Ama 9 ay dokunulmazliginiz var. Siz nasil bunun icin uzulursunuz? Istemiyorum deyin cikin isin icinden.
Bu 9 ay siz artik baska oncelikleri olan birisiniz, gebelik kartini oynayin, ben is yerimde yapamiyorum bari siz evde yapin bunu ♡Yaaaa sen ne tatlı bir bayansın evet kendisiyle muhatap olmadım hayırlısı dedim çıktım işin içinden eşim diyor onlar senin iyiliğin icin kalmanı istiyorlar diyor ama senin kocan benim annem desin diyor o dedi diye öyle olacak değil diyor götüreceğim seni diyor insallah kontrolümde bir sıkıntı çıkmaz ve mutlu olacağım bir yere gideceğim her nazımı çekecek olan insanla mutlu olabileceğim içim içime sığmıyor evet hala ben demeyi öğrenemedim suan aslında dediğiniz gibi ben demeliyim ama eğer bu şekilde kayınvalidem beni üzüyor bana karışarak bir şey olsa başta onu asla affetmem sorumlu olarak onu gösteririm
Opudan sonra 13.gün ilk adetim oldum . 2.oluşunda gel dedi doktor ama bugun 36.günüm ve hala olmadim. Bizimki erkek faktörü yani yumurtalarımda vs genele bir sıkıntım yok. Bu yüzden endişeleniyorum biraz.Canım opu dan sonra kaç gün geçti?Bazen tekrar yumurta büyütüyorsun ve bu hastalanmanı engelliyor.Benim öyle oldu çünkü.tekrar toplama yaptı hatta doktor sonra da ilaçla hastalandım.
İnsallah kuzum benim yaaa insallah kartımı oynarım insallah yolda giderken size mesaj atarımBu 9 ay siz artik baska oncelikleri olan birisiniz, gebelik kartini oynayin, ben is yerimde yapamiyorum bari siz evde yapin bunu ♡
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bizim erkek faktör olduğu için sorunumuz yumurtalarimda filan herhangi bir sorun yoktu. Acaba oldu mu diye işlemden sonra şu an geriliyorum. İnşallah hayirlisi olur hakkimizda.Canım ne tür sorunla tüp bebek karar verdiniz bilemiyorum ama yıne de 10 gun ıcınde reglınız gelmezse hcg tekrarlayın bence.Bir de bu adet gecıkmesini hamişlik yoksa şöle düşünelim mi senın adet tarıhın nasıpse tutunacaksa bebegın dogacağı gunü etkıleyecek belkıde nasip olacak ve bebişin doğumu kalu beladan bellı oldugundan adetinin gecikmesine vesile oluyordur belkı olumlu düşünelim (her ihtimali de unutmadan)bekleme süreciniz güzelleşsin
Ben iki ay sonra olmuştumOpudan sonra 13.gün ilk adetim oldum . 2.oluşunda gel dedi doktor ama bugun 36.günüm ve hala olmadim. Bizimki erkek faktörü yani yumurtalarımda vs genele bir sıkıntım yok. Bu yüzden endişeleniyorum biraz.