Merkezdeyim hala canım. Cumartesi opu demişti,pazar gününe aldı. Buyuklerin dışında Küçük birkaç tane yumurta varmış onları da büyütmek istedi doktor. Akşam son kez menapur yapacağım küçük yunurtalar için. Estradiol ve progrsteron için ben de tahlil verdim,sonuçları çıkmadı daha. Onun dışında doktor bir sorundan bahsetmedi. Senin 1 yumurtan catlamissa tedavi iptal olmuyor değil mi? İnşallah bir sorun olmazCanım kontrole gittin mi?benim 1 yumurta çatlamış olabilir diye progesteron bakılacak. Akşam durumum belli olacak
Tedavi değil ama transfer iptal oluyor canım. Sonucu bekliyorum bayağı üzüldümMerkezdeyim hala canım. Cumartesi opu demişti,pazar gününe aldı. Buyuklerin dışında Küçük birkaç tane yumurta varmış onları da büyütmek istedi doktor. Akşam son kez menapur yapacağım küçük yunurtalar için. Estradiol ve progrsteron için ben de tahlil verdim,sonuçları çıkmadı daha. Onun dışında doktor bir sorundan bahsetmedi. Senin 1 yumurtan catlamissa tedavi iptal olmuyor değil mi? İnşallah bir sorun olmaz
Sonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranferMerkezdeyim hala canım. Cumartesi opu demişti,pazar gününe aldı. Buyuklerin dışında Küçük birkaç tane yumurta varmış onları da büyütmek istedi doktor. Akşam son kez menapur yapacağım küçük yunurtalar için. Estradiol ve progrsteron için ben de tahlil verdim,sonuçları çıkmadı daha. Onun dışında doktor bir sorundan bahsetmedi. Senin 1 yumurtan catlamissa tedavi iptal olmuyor değil mi? İnşallah bir sorun olmaz
Sabahtan beri takipteyim çok sevindim canım hadi hayırlısıSonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfer
Sonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfe
Ohh çok şükür canım. Doktor ertelemeseydi opu günümüz aynı aynı olacaktıSonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfer
Ben varım canım. Henüz başlamadım ön görüşme yaptım adet bekliyorumKızlar polikistik over olupda başlayan varmı acaba
Ohh çok şükür canım hadi bakalım güzel haberler gelecekSonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfer
Ben de hiç güvenmiyorum canım. Benim doktor 3.gün transferi de yapmıyor. Yani 5..güne giden olmazsa transfer de olmayabilir. Yumurtalara ne dedi canım. Bana 3ü olgun, 4ü de daha geride ama onlar da yetişebilir dediler. Yüreğim ağzımdaOhh çok şükür canım. Doktor ertelemeseydi opu günümüz aynı aynı olacaktıneyse 1 günle arkandayım. Ama transferde senden önde olma ihtimalim yüksek. Yumurtalarıma güvenmiyorum çünkü 3. Gün transferi olabilir
Oyy kuzum benim. Bayağı stresli bir gündü. Sonu hayrolsınSabahtan beri takipteyim çok sevindim canım hadi hayırlısı
Caniiimmm yeni gordum hadi hayırlısı cok sevindimSonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfer
Geldi gelecektir canımCaniiimmm yeni gordum hadi hayırlısı cok sevindim
Benimde kahve lekem var daha regle 5 gun var sökülür mü dersin ? Olsam da kurtulsam ya bi gelmedi
Hayırlı olsun canım nerede tedavi oluyorsunBen varım canım. Henüz başlamadım ön görüşme yaptım adet bekliyorum
Ohh çok şükür canım hadi bakalım güzel haberler gelecek
İnşallah ya hafta sonu merkezw haber veremem yoksa yarinda olmazsam bakcam hafta sonu aciklarsa sorun olmazGeldi gelecektir canım
Gunes kremi ne alaka canm yuzune suruyosun sonuçtaKızlar yarın yumurta toplama yapılacak.. Bana acil cevap yazabilir misiniz güneş kremi kozmetik mi?yüzüme öncesinde güneş kremi sürebilir miyim? Atopik cildim tek dersin bunmu demeyin
Yaaa kozmetik ürün parfüm VS. Sürmeyin dediler o yüzden tedirgin oldumGunes kremi ne alaka canm yuzune suruyosun sonuçta
Merhaba canm adetim henuz başlamadı daha 5 gun var gunler gecmiyor resmen. Sabah ve oglen acik kahve bir akintim vardi gelecek sandim henuz bisey yok :/
Bisey olmaz canm ya olmadi surmezsin yarin biseyYaaa kozmetik ürün parfüm VS. Sürmeyin dediler o yüzden tedirgin oldum
Bazı merkezler toplama yapılcagı gun parfum deodarent duş jeli vs kullanmayın diyormus..keşke merkezibize sorsaydınjzKızlar yarın yumurta toplama yapılacak.. Bana acil cevap yazabilir misiniz güneş kremi kozmetik mi?yüzüme öncesinde güneş kremi sürebilir miyim? Atopik cildim tek dersin bunmu demeyin