Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kontrole gittin mi?benim 1 yumurta çatlamış olabilir diye progesteron bakılacak. Akşam durumum belli olacak
Merkezdeyim hala canım. Cumartesi opu demişti,pazar gününe aldı. Buyuklerin dışında Küçük birkaç tane yumurta varmış onları da büyütmek istedi doktor. Akşam son kez menapur yapacağım küçük yunurtalar için. Estradiol ve progrsteron için ben de tahlil verdim,sonuçları çıkmadı daha. Onun dışında doktor bir sorundan bahsetmedi. Senin 1 yumurtan catlamissa tedavi iptal olmuyor değil mi? İnşallah bir sorun olmaz

Tedavi değil ama transfer iptal oluyor canım. Sonucu bekliyorum bayağı üzüldüm

Sonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfer

Sonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfe

Sonucum iyi çıktı şükür, cumartesi Transferim olacak kızlar. Bir aksilik olmazsa haftaya perşembe de tranfer
Ohh çok şükür canım. Doktor ertelemeseydi opu günümüz aynı aynı olacaktı neyse 1 günle arkandayım. Ama transferde senden önde olma ihtimalim yüksek. Yumurtalarıma güvenmiyorum çünkü 3. Gün transferi olabilir

Ben de hiç güvenmiyorum canım. Benim doktor 3.gün transferi de yapmıyor. Yani 5..güne giden olmazsa transfer de olmayabilir. Yumurtalara ne dedi canım. Bana 3ü olgun, 4ü de daha geride ama onlar da yetişebilir dediler. Yüreğim ağzımda

Caniiimmm yeni gordum hadi hayırlısı cok sevindim

Benimde kahve lekem var daha regle 5 gun var sökülür mü dersin ? Olsam da kurtulsam ya bi gelmedi

Kızlar yarın yumurta toplama yapılacak.. Bana acil cevap yazabilir misiniz güneş kremi kozmetik mi?yüzüme öncesinde güneş kremi sürebilir miyim? Atopik cildim tek dersin bunmu demeyin
Gunes kremi ne alaka canm yuzune suruyosun sonuçta

Kızlar yarın yumurta toplama yapılacak.. Bana acil cevap yazabilir misiniz güneş kremi kozmetik mi?yüzüme öncesinde güneş kremi sürebilir miyim? Atopik cildim tek dersin bunmu demeyin
Bazı merkezler toplama yapılcagı gun parfum deodarent duş jeli vs kullanmayın diyormus..keşke merkezibize sorsaydınjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…