Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tavsiye ettiğiniz doktorlar adını alabılır miyim kitapları almak isterim
Her iki kitap da Markoff'un editorlugundedir, baska kitaplar da var tavsiye edebilecegim ama bunlar alaninda en iyilerdir. Ikinci eli cok daha ucuz, 2016 ve sonrasi baskisi olsun yeter. Bu kitaplari titizlikle okuyunuz. Beslenme konusunda bir de Karatay hocanin kitabi var ama ben seker yukleme ve tuz kullanimi hususunda Karatay ekolu ile farkli dusundugum icin diger konularda onu yine tavsiye ederim. Kitaplarin gorsellerini buraya ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210810-152720_Google.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20210810-152644_Google.jpg
    237,9 KB · Görüntüleme: 35
Kortikosteroid mi aliyorsunuz intralipid serum mu verdiler? Intralipid serum gunu yagli ve et ve yumurta tuketmeyin cook hafif salata tuketin yoksa bulantidan duramazsiniz bu benim 12. ve son serumum olacak yarin. Bunlari bana da kimse soylemedi deneyerek ogrendim.

Kortikosteroid alıyorum. Deltacortril. Sabah akşam. Transfer günü başladım bugün 16. günüm. Serumla benzer mi acaba dikkat etmem gerekenler Bana da kimse bişi demedi. Sadece acaba o ilaç yüzünden bağışıklığım zayıfladı da hastalığa açık gibi miyim diye bir fikir yürüttüm
Bir işte cumartesi çok kötü hissedince kendimi doktoruma gittim serum fizyolojik le parol serum verdi yolladı iyi gibi oldum o gün ama sonra yine aynıyım. 10 dkka uzaklıktaki hastaneye progestan iğneye gidip geliyorum en az 1 saat yerimden kalkamıyorum. Sürekli terleme. Sıkıntı. Şikayet de etmek istemiyorum ama psikolojim bozuldu sürekli bu ruh halinden

Deltacortil yan etkileri gibi gorunuyor. Sodyum ve tuzdan yoksun beslenin sebze ozellikle de koyu yesil sebzelere dikkat edin bol tuketin bir de her gun ayni saatte tansiyon olcumu yaptırın. Kortikosteroid dozunuz 5 mg civarinda olmali bu sizin bagisikliginizi oyle korkacaginiz olcude baskilamaz. Ishal olabilirsiniz o zaman lutfen su tuketiminizi arttirin. A101lerde gediz diye bir maden suyu var sodyum orani cok dusuk, mineral dengeniz biraz bozulmus gibi gunde bir iki tane onu tüketir misiniz size cok iyi gelir.

Sebzeye ağırlık versem iyi olacak o zaman. Tuza da dikkat edeyim. Su ile hiç aram yoktu ama çok şükür bu aralar düzeldi. Sık sık içmeye özen gösteriyorum. O maden suyunu da temin ediyorum hemen. Tansiyonu dediğiniz gibi takip edeyim doktora gidene kadar cuma akşam kese için gidince paylaşırım onunla.
Çok teşekkürler gerçekten bizim için ne büyük şans burda olmanız

Merhaba bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum bu intralipid serum ne oluyor tam olarak birkaç arkadaştan daha okudum gebelik serumu diyor kimileri herhalde .
Benim 2 denemem oldu 3. İçin tedavi görüyorum daha önce duymadım eğer faydalı birsey ise ve yapılacak durumdaysam açıkcası yaptırmak isterim sanki Inquisitive sizde bahsetmiştiniz yaptırdığınıza ve sonrasında pozitif olduğuna. Teşekkürler şimdiden

Canım benimde öyle yemek yedikden sonra miğdem bulanmaya başlıyor.bence gebelik belietileri

Canım benimde öyle yemek yedikden sonra miğdem bulanmaya başlıyor.bence gebelik belietileri
Öyleyse bir yandan sevinirim ama bir yandan da korkarım daha şimdiden böyle etkileniyorsam diye
inşallah kullandığım milyon tane ilaçtandır demek istiyorum yine de

Elinize emeğinize sağlık cok teşekkürler ediyorum severek okuyacağımı düşünüyorum

10.gun 104
12.gun 242
14.gun 596
Değerlerle alakası olmadığını bir kez daha anlamış olduk benim değerlere bakıp hep ikiz dediler ama benim tek 6.hafta kontrolünde kendi tüp bebek doktorum muayene etmişti bazen dusuk seyredip çoğul gebelik olanları cok gordum kuzum saglıkla al kucağına sürpriz yapmış annesi snaa

Evet afalladim ama tek embriyo idi... 5.haftada tek görünüyordu. Simdi iki kardeşler ... 9 yasinda kizim var şimdi 3 cocuklu olmak gözümde çok büyüyor

Kuzum geçmiş olsun
Ama bana sorarsan sorun ilaçlar değil hormonlar
Ben sadece progesteran alıyorum ama tabiri caiz ise kamyon çarpmış gibiyim yorgunluk Mide bulantısı kusma
Kusmalar berbat bir hal aldı yemek yiyemiyorum ama sıvı tüketmeye çalışıyorum e hal böyle olunca normalde 1 eylülde olan randevum haricinde yarına ekstra randevu aldım çünkü herşey kokuyor herşey bulantı yapıyor kusturuyor mahvoldum

Benimdw çok kötüydü miğdem.ama kusmam yok.şimdilik geçdi bugun miğdem bulanmadı hiç.doktorada gidersen ilaç yazcak.ama bence en iyisi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…