Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de tam adet günümde olmustu o sancı cok korkmuştum şimdide oluyor ara ara iyi bir şey mi bilmiyorum bu sancılar
Bnm de hiçbir fikrim yok. Cuma doktora soracağım artık herşeyi aklıma geldikçe yazıyorum unutmamak için Gerçi bnm doktor ne sorsam normal diyor ya bakalım

Merhaba
İntralipid serum neden veriliyor acaba?

Rahimdeki perde alınınca bir sorun kalmaz. Ben annemin karnındaki perdeye rağmen normal kiloda doğmuşum. Ben sorunsuz karnında büyürken kimse rahimdeki perdeyi fark etmemiş.Benden sonrakiler perde varken durmamış tabi ki. Sonradan perde fark edilmiş. Küçük bir operasyon sonrası tekrar gebe kalıp kardeşimi sorunsuz doğurmuştu.

Merhaba
İntralipid serum neden veriliyor acaba?
Bendeki durumda ise, yas 36, tup bebekle 1 dusuk var. Tespit edilmis bagisiklik sorunum olmadigindan destekletici alternatif tedavi olarak kullaniyoruz. Bagisiklik sistemini desteklemek bu sayede embriyonun yabanci bir madde gibi gorulmemesini saglayarak tutunmayi artirmayi hedeflediler. Transfer gunu 1 serum, 12.gun(test gunu) pozitifi alinca 1 serum, sonrasinda 1 tane daha yapilacak.

Cok sukur canım darısı basına harika bir doktor
Canimm senin sonucun belli oldu mi benim test günüm bugündü normalde şahin hoca istanbula gidecekmiş testi yapalim dedi beta hcg 14.6 çıkmış çok düşük dediler ;(( cuma günü tekrar test istedi şahin hoca. İnsallab kimyasal değildir (

İsyanlarda bir tane bile istemiyordum simdi neden iki tane getiriyorsunuz durumunda burnumuzdan getirmekle meşgul. Alışacak ama mecburen
Zamanla mutlu olacaktır annesi kardeşleriyle cok güzel vakit geçirecek ilerde iyi yapmışsın anne diyecek her çocuk kardeş ister suan azıcık kıskançlık yapıyor tahtı bira sallanacak korkusu var sanki

Ne demek, mahcup oldum. Gebeligin keyfini cikaracak kadar saglikli gunleriniz kisa surede gelsin. Tuzu sıfırlayınca mideniz 24 saatte rahatlayacak.

merhaba arkadaşlar. 23 temmuz transfer günümdü. kendi hesaplamalarıma göre 5+4 günlük gebeyim. burada yaşadığınız belirtileri okuyunca biraz endişelenmeye başladım. çünkü bende neredeyse hafif göğüs sızlaması dışında hiç bir belirti yok.
bulantı, koku hassasiyeti vs.
bu arada yarın kese görmeye gideceğiz inşallah her şey yolundadır:)

bende de yoktu endiselenmeyin 9. haftam bitmek uzere

Canım ben 9. Hafta dayım cok sukur işallah kimyasal olmaz birden artar insallah

Canım ben 9. Hafta dayım cok sukur işallah kimyasal olmaz birden artar insallah

Canım bizim bulantılarda 6.haftadan sonra başlıyor.merak etmeyin

Ya benim bulantim giderek kesildi bu normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…