Bnm de hiçbir fikrim yok. Cuma doktora soracağım artık herşeyi aklıma geldikçe yazıyorum unutmamak içinBir de tam adet günümde olmustu o sancı cok korkmuştum şimdide oluyor ara ara iyi bir şey mi bilmiyorumbu sancılar
Amin inşallah kuzum inşallahİnsallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun kuzum olacak böyle seyler sanırım insallah cok aşırı olmadan atlatırız ve saglıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz
MerhabaKortikosteroid mi aliyorsunuz intralipid serum mu verdiler? Intralipid serum gunu yagli ve et ve yumurta tuketmeyin cook hafif salata tuketin yoksa bulantidan duramazsiniz bu benim 12. ve son serumum olacak yarin. Bunlari bana da kimse soylemedi deneyerek ogrendim.
Benim gibi bazi otoimmun hastalara hashimato, graves, lupus hastalarina gebelik saglikla baslasin ve devam etsin diye intralipid verilir bu hastalarda genelde cd56 yuksek cikar, o nedenle verilirmMerhaba
İntralipid serum neden veriliyor acaba?
Rahimdeki perde alınınca bir sorun kalmaz. Ben annemin karnındaki perdeye rağmen normal kiloda doğmuşum. Ben sorunsuz karnında büyürken kimse rahimdeki perdeyi fark etmemiş.Benden sonrakiler perde varken durmamış tabi ki. Sonradan perde fark edilmiş. Küçük bir operasyon sonrası tekrar gebe kalıp kardeşimi sorunsuz doğurmuştu.Canım şöyle ki 4.denemede pozitifi gördüm 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 3.denemeden önce rahim filmi çekilmiştimrahim dar denilmiş histereskopiye alınmistim doktor rahmi düzelttim demişti 5.denemeden sonra dr değiştirdik dr yeni rahim filmi istedi çekildim rahimde ciddi bozukluk vardı rahmi ortadan ikiye bölen kocaman perde vardı bu rahimle zaten tutma olasılığı yüzde 10mus dr sanslisin 5te bir tutmuş dedi yani şu an sıfırdan başlamış gibiyiz sonucum ne olur bilemem geceden şimdiye gözüme uyku girmedi araştırıp duruyorum mucize lazım olması için yapacak bisey yok sanırım alıştırdim kendimi
Bendeki durumda ise, yas 36, tup bebekle 1 dusuk var. Tespit edilmis bagisiklik sorunum olmadigindan destekletici alternatif tedavi olarak kullaniyoruz. Bagisiklik sistemini desteklemek bu sayede embriyonun yabanci bir madde gibi gorulmemesini saglayarak tutunmayi artirmayi hedeflediler. Transfer gunu 1 serum, 12.gun(test gunu) pozitifi alinca 1 serum, sonrasinda 1 tane daha yapilacak.Merhaba
İntralipid serum neden veriliyor acaba?
Canimm senin sonucun belli oldu mi benim test günüm bugündü normalde şahin hoca istanbula gidecekmiş testi yapalim dedi beta hcg 14.6 çıkmış çok düşük dediler ;(( cuma günü tekrar test istedi şahin hoca. İnsallab kimyasal değildirCok sukur canım darısı basına harika bir doktor
İsyanlarda bir tane bile istemiyordum simdi neden iki tane getiriyorsunuz durumundaKızınız duyunca cok mutlu olmustur iki kardeş geliyor
Zamanla mutlu olacaktır annesi kardeşleriyle cok güzel vakit geçirecek ilerde iyi yapmışsın anne diyecek her çocuk kardeş ister suan azıcık kıskançlık yapıyor tahtı bira sallanacak korkusu var sankiİsyanlarda bir tane bile istemiyordum simdi neden iki tane getiriyorsunuz durumundaburnumuzdan getirmekle meşgul. Alışacak ama mecburen
Ben hala söylemedim tepkileri beni çok korkutuyor eşimde 3 ayı atlat söyleriz dediİsyanlarda bir tane bile istemiyordum simdi neden iki tane getiriyorsunuz durumundaburnumuzdan getirmekle meşgul. Alışacak ama mecburen
Ne demek, mahcup oldum. Gebeligin keyfini cikaracak kadar saglikli gunleriniz kisa surede gelsin. Tuzu sıfırlayınca mideniz 24 saatte rahatlayacak.Sebzeye ağırlık versem iyi olacak o zaman. Tuza da dikkat edeyim. Su ile hiç aram yoktu ama çok şükür bu aralar düzeldi. Sık sık içmeye özen gösteriyorum. O maden suyunu da temin ediyorum hemen. Tansiyonu dediğiniz gibi takip edeyim doktora gidene kadar cuma akşam kese için gidince paylaşırım onunla.
Çok teşekkürler gerçekten bizim için ne büyük şans burda olmanız
Evet haklısınız 3 ayı atlatmak lazımAtlatalim, soyleriz. Gecen sefer soyledim, dusuk olunca ne icli icli agladi... 3 ay olsun soylerim bu kez
bende de yoktu endiselenmeyin 9. haftam bitmek uzeremerhaba arkadaşlar. 23 temmuz transfer günümdü. kendi hesaplamalarıma göre 5+4 günlük gebeyim. burada yaşadığınız belirtileri okuyunca biraz endişelenmeye başladım. çünkü bende neredeyse hafif göğüs sızlaması dışında hiç bir belirti yok.
bulantı, koku hassasiyeti vs.
bu arada yarın kese görmeye gideceğiz inşallah her şey yolundadır:)
Canım ben 9. Hafta dayım cok sukur işallah kimyasal olmaz birden artar insallahCanimm senin sonucun belli oldu mi benim test günüm bugündü normalde şahin hoca istanbula gidecekmiş testi yapalim dedi beta hcg 14.6 çıkmış çok düşük dediler ;(( cuma günü tekrar test istedi şahin hoca. İnsallab kimyasal değildir(
Canım ben 9. Hafta dayım cok sukur işallah kimyasal olmaz birden artar insallahCanimm senin sonucun belli oldu mi benim test günüm bugündü normalde şahin hoca istanbula gidecekmiş testi yapalim dedi beta hcg 14.6 çıkmış çok düşük dediler ;(( cuma günü tekrar test istedi şahin hoca. İnsallab kimyasal değildir(
Canım bizim bulantılarda 6.haftadan sonra başlıyor.merak etmeyinmerhaba arkadaşlar. 23 temmuz transfer günümdü. kendi hesaplamalarıma göre 5+4 günlük gebeyim. burada yaşadığınız belirtileri okuyunca biraz endişelenmeye başladım. çünkü bende neredeyse hafif göğüs sızlaması dışında hiç bir belirti yok.
bulantı, koku hassasiyeti vs.
bu arada yarın kese görmeye gideceğiz inşallah her şey yolundadır:)
Ya benim bulantim giderek kesildi bu normalmi?Bulantidan bitkin dusen anneler icin madeni 1 lira kadar taze zencefili yarim litre suya atin bulantida bu suyu tuketin hem enfeksiyondan korur hem bulantinizi yatistirir hem de gebe dostudur. Bu mesaji okuyan herkes 1 bardak su icsin. Su icmeyi ihmal etmeyiniz :)