Merhaba evet tek görünüyordu 5.haftada. Tek embriyo idi. Bugun iki kalp atışı duyduk... cok şaşkınım cooookKese içinde tek bebek miydi ilk kontrolde acaba saglıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah annesi bölünme olmuş demek kiMerhaba evet tek görünüyordu 5.haftada. Tek embriyo idi. Bugun iki kalp atışı duyduk... cok şaşkınım cooook
YaaaaMerhaba kizlar bugun 7hafta 2 günlük gebeyim ama velakin bugun kalp atışı için gittiğimde tek yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Şok içerisindeyim.
Evet gelişimi geriden geliyor, tam 7 haftalık olması gerekirdi yalnızca yolk kesesi çapı değil aynı zamanda kesenin şekli de doktorunuzun endişesine neden olabilir, kenarları düzgün ir daire görülürse memnun oluruz. Bebeğinizin gelişimi devam edebilir ama doktorunuzun bir sonraki ultrason randevusunda size daha sağlıklı bilgi vermesi mümkün. Sağlıklı kalp atımı duymaya başlarsanız biraz daha rahatlarsınız. Embriyolarınıza genetik analiz yapılmış mıydı? Güzel haberlerinizi alırız umarım.
Cok sukur canım darısı basına harika bir doktorMerhaba bende Şahin beye gidiyorum gebe kalabldnz mi
Oncelikle tesekkur ederimGeriden iletmesi dışında olumsuz olan başka bir durum varmı sizce kesenin şekli yolk ölçüsü vs.. Emriolar icin genetik analiz yapilmadi.benim 2adet gebeligimde kalp atışını duymamız gereken hftda sonlandı bence buda aynı olucak görünüyor
Transfer tarihim 9temmuz
18temmuz 44(kanamam başladı 2gün)
21temmuz 65
23temmuz 48
27temmuz 141
29temmuz 334
02Agustos 1177
06Agustos 4175(kanamam başladı)
8agustos tekrar (kanamam başladı )
Kese boş olabilir ama yolk varsa boş gebelik olmaz deniyo ama emin degilim
Yolk kesesinin tek basina var olmasi hala bos gebelik ihtimalini ortadan kaldirmaz. Umarim bu gebeliginiz saglikla ilerler ancak oyle olmazsa sizden ricam NGS konusunu arastirmaniz olur. 8. haftaya ermeden sonlanan gebeliklerde kromozomal bozukluklar on planda olur.
Hayirli ugurlu olsun cok sevindimMerhaba evet tek görünüyordu 5.haftada. Tek embriyo idi. Bugun iki kalp atışı duyduk... cok şaşkınım cooook
O zaman endise etmeyin. Tup bebek hekimi olmasi transfer hafta hesabi acisindan da guzel olmus.Tamam canım teşekkürler.ilaçları esebere biliyorum zaten.1 tanede ultrasın kağıdım var onu götürürüm
Hic endise etmeyin sizden bir ricam var mumkunse bebegimi beklerken sizi neler bekler ve bebeginizi beklerken nasil beslenmelisiniz diye bu alanin duayeni doktorlar tarafından hazirlanmis iki güzel kitap var bu kitaplarda bir anne adayi icin akla gelecek tum sorularin cevabi var. Bu kitaplari okumanizi ve basucunuzda bulundurmanizi sorulariniz icin google degil de bu uzmanlarin kaynaklarina guvenmenizi tavsiye ederim. Cok bilimseldir sizi cok rahatlatir.Yok çörektu değil rokayı sormuştum transfer olduğum zamanlar ya ister istemez endişelerim oluyor her anne adayı gibi neyi yiyip neyi yiyemeyeceğimi bilmiyorum internette de p kadar cok şey yazıyor ki insan ürperiyor okuyunca normalde panik atağı plan biriyim zaten annemden kaynaklı olarak annemde vardı bende de aynısı var maalesef tarçını bir cay kaşığı kadar muhallebi üzerinde yedim o kadar
Tesekkur ederimYolk kesesinin tek basina var olmasi hala bos gebelik ihtimalini ortadan kaldirmaz. Umarim bu gebeliginiz saglikla ilerler ancak oyle olmazsa sizden ricam NGS konusunu arastirmaniz olur. 8. haftaya ermeden sonlanan gebeliklerde kromozomal bozukluklar on planda olur.
Gözünüz AydınMerhaba kizlar bugun 7hafta 2 günlük gebeyim ama velakin bugun kalp atışı için gittiğimde tek yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Şok içerisindeyim.
Canim cok üzüldüm gerçekten rabbim sabrını artırsın senin ilk denemendi herhalde bundan sonra biraz dinlen vucudunu dinlendir diğer arkadaslarin dediği gibi ön hazırlık yap hani es olarak vitamin yada başka bir şey tutunmama sebebinin tıbbi açıdan açıklamasına göre..Evet canım, ben değilim o, evet bakılıyor, ben rusyada yaşıyorum, burda cevap 1 güm içinde hazırlanıyor
Masallah canim gözün aydın rabbim daima niyetine göre versinMerhaba kizlar bugun 7hafta 2 günlük gebeyim ama velakin bugun kalp atışı için gittiğimde tek yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Şok içerisindeyim.
Canım rabbim gönlüne ferahlık versin inşaallah dün kk deki genel paylasımlarını inceledim yaşın daha küçükmüş ve büyük sorunlar yokmus gebe kalmaya dair anladığım kadarıyla inşaallah hayırlı zamanda huzurlu bir yuvaya hayırlı evlatlarınız nasip olsun inşaallahEvet canım, ben değilim o, evet bakılıyor, ben rusyada yaşıyorum, burda cevap 1 güm içinde hazırlanıyor
Evlat nımetın de sürpriz bebiişin de Hayırlı olsun canımmMerhaba kizlar bugun 7hafta 2 günlük gebeyim ama velakin bugun kalp atışı için gittiğimde tek yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Şok içerisindeyim.
Tavsiye ettiğiniz doktorlar adını alabılır miyim kitapları almak isterimHic endise etmeyin sizden bir ricam var mumkunse bebegimi beklerken sizi neler bekler ve bebeginizi beklerken nasil beslenmelisiniz diye bu alanin duayeni doktorlar tarafından hazirlanmis iki güzel kitap var bu kitaplarda bir anne adayi icin akla gelecek tum sorularin cevabi var. Bu kitaplari okumanizi ve basucunuzda bulundurmanizi sorulariniz icin google degil de bu uzmanlarin kaynaklarina guvenmenizi tavsiye ederim. Cok bilimseldir sizi cok rahatlatir.
Heidi murkoff ve sharon mazel olmali, D&Rdan alabilirsinizTavsiye ettiğiniz doktorlar adını alabılır miyim kitapları almak isterim