Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum geçmiş olsun ❤️‍🩹
Ama bana sorarsan sorun ilaçlar değil hormonlar
Ben sadece progesteran alıyorum ama tabiri caiz ise kamyon çarpmış gibiyim yorgunluk Mide bulantısı kusma
Kusmalar berbat bir hal aldı yemek yiyemiyorum ama sıvı tüketmeye çalışıyorum e hal böyle olunca normalde 1 eylülde olan randevum haricinde yarına ekstra randevu aldım çünkü herşey kokuyor herşey bulantı yapıyor kusturuyor mahvoldum 🥺🤷‍♀️
Kacıncı haftadaydınız siz benimde basladı miğde bulantılarım sabahları özellikle oluyor brş de yemek yedikten sonra oluyor ilginçtir

Canim cok üzüldüm gerçekten rabbim sabrını artırsın senin ilk denemendi herhalde bundan sonra biraz dinlen vucudunu dinlendir diğer arkadaslarin dediği gibi ön hazırlık yap hani es olarak vitamin yada başka bir şey tutunmama sebebinin tıbbi açıdan açıklamasına göre..
Ben de ilkinde cok üzülmüştüm ama inan sonrasında hemen toparlandim araştırdım hep.. insallah rabbim birdahaki denemeye gerek kalmadan doğal yoldan nasip eder, tedaviye gerek kalırsa da doktoruna denk getirsin tedavinizi rast götürsün insallah .Allah kolaylık versin canım 🙏
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Evet ikk denemem, zaten doktor en erken 3 adet sonrası yapılabilir dedi. Ben de doğal yolla yapmaya çalışıcam, kısmet, belki de olur, Allah hayırlısını versin 🙏🏻♥️

Canım rabbim gönlüne ferahlık versin inşaallah dün kk deki genel paylasımlarını inceledim yaşın daha küçükmüş ve büyük sorunlar yokmus gebe kalmaya dair anladığım kadarıyla inşaallah hayırlı zamanda huzurlu bir yuvaya hayırlı evlatlarınız nasip olsun inşaallah 🤲🏼🤲🏼
Çok teşekkürler canım ♥️🙏🏻 Evet 23 yaşım ekimde olacak daha. Bende hiçbir sorun yok evet, eşimde sadece varikoselden kaynaklanan bağışıklıkla ilgili problem. O da ameliyatla hallolabilir aslında, ama eşim ilk çocuğu böyle yapmak istedi, riske giremiyor ameliyatdan sonra kötü olur diye

Arada kasık sancınız oluyor mu kızlar benim bazen geliyor geri geçiyor bu şekilde oluyor
Benim oluyor valla özellikle azcık ayakta durayım hemen geliyor. Koşa koşa oturuyorum uzanıyorum hemen ☺️
Kuzum geçmiş olsun ❤️‍🩹
Ama bana sorarsan sorun ilaçlar değil hormonlar
Ben sadece progesteran alıyorum ama tabiri caiz ise kamyon çarpmış gibiyim yorgunluk Mide bulantısı kusma
Kusmalar berbat bir hal aldı yemek yiyemiyorum ama sıvı tüketmeye çalışıyorum e hal böyle olunca normalde 1 eylülde olan randevum haricinde yarına ekstra randevu aldım çünkü herşey kokuyor herşey bulantı yapıyor kusturuyor mahvoldum 🥺🤷‍♀️
Kusmam yok çok şükür ama o garip mide hissiyatım geçmiyor. Benim bir de daha çok erken ya o yüzden ilaçlardandır dedim. Senin iyiymiş bende şuan ne ararsan var. Estrofem, ecoprin, deltacortril, folik, oksapar iğne, progestan iğne, progestan fitil 🤦‍♀️

Kızlar merhaba
Bende başladım tedaviye 6 yumurtam var pazartesi kontrolunde 10 ile 12 mm arasındaydı altısıda
Ignelere ek cetroit yanlış yazdım galiba 🙈o eklendi persembe tekrar kontrol
Acayip mide bulantısı yapiyo sizdede oluyor mu?
Bide Ben idrar yolu enfeksiyon geçiriyorum ekstra antibiyotik kullanıyorum dr biliyor

Kızlar merhaba
Bende başladım tedaviye 6 yumurtam var pazartesi kontrolunde 10 ile 12 mm arasındaydı altısıda
Ignelere ek cetroit yanlış yazdım galiba 🙈o eklendi persembe tekrar kontrol
Acayip mide bulantısı yapiyo sizdede oluyor mu?
Bide Ben idrar yolu enfeksiyon geçiriyorum ekstra antibiyotik kullanıyorum dr biliyor
Cetrotide bende migren atagimi tetikliyordu, bas agrisi ve kusma.. olabilir yapar, her bunyede farkli etki ediyor.
Mesela Lutinus Fitilden tam 2,5 kg şismis durumdayim, yogun periferal ödem var (bacak-kol) ama yapacak birsey yok, o progesteron alinacak :KK66:)

Cetrotide bende migren atagimi tetikliyordu, bas agrisi ve kusma.. olabilir yapar, her bunyede farkli etki ediyor.
Mesela Lutinus Fitilden tam 2,5 kg şismis durumdayim, yogun periferal ödem var (bacak-kol) ama yapacak birsey yok, o progesteron alinacak :KK66:)
Tsk ederim akşam cetrotide 8de vurucam dediginiz gibi baş ağrısı mide bulantısı bitiriyor beni
Hemsirede söyledi ignelerden sonra ödem oluşur üzülme kilo aldım diye demişti
Hakkimizda hayırlısı olsun sizin transfer oldumu kacinci günundesiniz

Benim oluyor valla özellikle azcık ayakta durayım hemen geliyor. Koşa koşa oturuyorum uzanıyorum hemen ☺️

Kusmam yok çok şükür ama o garip mide hissiyatım geçmiyor. Benim bir de daha çok erken ya o yüzden ilaçlardandır dedim. Senin iyiymiş bende şuan ne ararsan var. Estrofem, ecoprin, deltacortril, folik, oksapar iğne, progestan iğne, progestan fitil 🤦‍♀️
Bir de tam adet günümde olmustu o sancı cok korkmuştum şimdide oluyor ara ara iyi bir şey mi bilmiyorum 🤷‍♀️ bu sancılar

Çok teşekkürler canım ♥️🙏🏻 Evet 23 yaşım ekimde olacak daha. Bende hiçbir sorun yok evet, eşimde sadece varikoselden kaynaklanan bağışıklıkla ilgili problem. O da ameliyatla hallolabilir aslında, ama eşim ilk çocuğu böyle yapmak istedi, riske giremiyor ameliyatdan sonra kötü olur diye
Bence çok iyi yapmışsınız.benimde eşim varikoselden ameliyyat olundu hiç bi işe yaramadı.araksınca ne kadar tedavi,ilaç hepsi boşa.boşa giden 4 yıl ve onca para

X