Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kacıncı haftadaydınız siz benimde basladı miğde bulantılarım sabahları özellikle oluyor brş de yemek yedikten sonra oluyor ilginçtir

Çok teşekkür ederim canım Evet ikk denemem, zaten doktor en erken 3 adet sonrası yapılabilir dedi. Ben de doğal yolla yapmaya çalışıcam, kısmet, belki de olur, Allah hayırlısını versin

Çok teşekkürler canım Evet 23 yaşım ekimde olacak daha. Bende hiçbir sorun yok evet, eşimde sadece varikoselden kaynaklanan bağışıklıkla ilgili problem. O da ameliyatla hallolabilir aslında, ama eşim ilk çocuğu böyle yapmak istedi, riske giremiyor ameliyatdan sonra kötü olur diye

Arada kasık sancınız oluyor mu kızlar benim bazen geliyor geri geçiyor bu şekilde oluyor
Benim oluyor valla özellikle azcık ayakta durayım hemen geliyor. Koşa koşa oturuyorum uzanıyorum hemen
Kusmam yok çok şükür ama o garip mide hissiyatım geçmiyor. Benim bir de daha çok erken ya o yüzden ilaçlardandır dedim. Senin iyiymiş bende şuan ne ararsan var. Estrofem, ecoprin, deltacortril, folik, oksapar iğne, progestan iğne, progestan fitil

Kızlar merhaba
Bende başladım tedaviye 6 yumurtam var pazartesi kontrolunde 10 ile 12 mm arasındaydı altısıda
Ignelere ek cetroit yanlış yazdım galiba o eklendi persembe tekrar kontrol
Acayip mide bulantısı yapiyo sizdede oluyor mu?
Bide Ben idrar yolu enfeksiyon geçiriyorum ekstra antibiyotik kullanıyorum dr biliyor

Cetrotide bende migren atagimi tetikliyordu, bas agrisi ve kusma.. olabilir yapar, her bunyede farkli etki ediyor.
Mesela Lutinus Fitilden tam 2,5 kg şismis durumdayim, yogun periferal ödem var (bacak-kol) ama yapacak birsey yok, o progesteron alinacak )

Tsk ederim akşam cetrotide 8de vurucam dediginiz gibi baş ağrısı mide bulantısı bitiriyor beni
Hemsirede söyledi ignelerden sonra ödem oluşur üzülme kilo aldım diye demişti
Hakkimizda hayırlısı olsun sizin transfer oldumu kacinci günundesiniz

Bir de tam adet günümde olmustu o sancı cok korkmuştum şimdide oluyor ara ara iyi bir şey mi bilmiyorum bu sancılar

Yarın 8 oluyoruz Allah nasip ederse Benin 10gündür bu şekilde ama şu dört beş gündür iyice kötüledi
İnsallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun kuzum olacak böyle seyler sanırım insallah cok aşırı olmadan atlatırız ve saglıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz

Bence çok iyi yapmışsınız.benimde eşim varikoselden ameliyyat olundu hiç bi işe yaramadı.araksınca ne kadar tedavi,ilaç hepsi boşa.boşa giden 4 yıl ve onca para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…