Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım. Benim de 2.tedavim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hazırlar hiç bilmiyorum canım. Ben iş yerine getiren bir adamdan alıyordum. Fabrikasyon değildi
Hımm anladım canım bu markayı güvenilir diye duydum içlerinde en doğalı buymuş sanırım bakalım
İnşallah canım, umarım cumartesi opu olur. İl dışından gittiğim için fazla kalmak sorun benim açımdan. Eşim de ona göre gelecek
İnşallah sorunsuz geçer canım gönlüne göre olsun herşey,

Doktor mu önerdi canım sen mi aldın
Doktor onerdi, prowomen'in icerigi gelistirilmis hali diye dusunebilirsin. Ben memnun kaldim. Sabah hapi, aksam sacheti iciyorsun. Vitaminleri gun icine yayiyor, suda eriyenleri gece, yagda cozunenleri sabah aldigin icin daha fazla faydalanmis oluyorsun. Icerik de soyle; eczaneden aliyorum.

Oo içeriği çok iyimiş canım ya herşeyi var maşallah

Benim yaştan dolayı yaşarsa 2 embriyo olacak inşallah canım. İkizden korkuyorum ama bu kadar uğraşırken risk almak istemiyorum

Bence iki tane transver yaptır ben pişman oldum doktoruma güvendim olumsuz olunca çok yıkıldım biri tutmzsa diğeri belki şans olur.

Ilk denememde 3.gune 2 embriyo vardi ikisini de taze nakletti, biri tuttu biri tutmadi... ben dusuk yaptim ama kalp durmamisti (
Bu sefer blastlari 3lu dondurmuslar, cozulurken olen olmaz ise 3 transfer diye biliyorum.. Gorecegiz.. temmuz ortasinda insallah.

İnşallah bu defa sağ salim kavuşursun canım bebişine

Canım kontrole gittin mi?benim 1 yumurta çatlamış olabilir diye progesteron bakılacak. Akşam durumum belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…