- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Hazırlar hiç bilmiyorum canım. Ben iş yerine getiren bir adamdan alıyordum. Fabrikasyon değildi
Hoşgeldin canım. Benim de 2.tedavim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızSelam kızlar,
ben de 2. Tedavime başladım bugün. Hastane ve dr değişikliği yaptım. Rahime çizik attı doktorum bugün başlarken. Taze transfer düşünürsek iyi olur dedi. İlkinde hiç böyle bir şey olmamıştı.
Hepimizin şansı açık olsun
Hımm anladım canımHazırlar hiç bilmiyorum canım. Ben iş yerine getiren bir adamdan alıyordum. Fabrikasyon değildi
İnşallah sorunsuz geçer canım gönlüne göre olsun herşey,İnşallah canım, umarım cumartesi opu olur. İl dışından gittiğim için fazla kalmak sorun benim açımdan. Eşim de ona göre gelecek
Kızlar peki bişey sorcam. Şuan herhangi bir vitamin takviyesi felan kullanıyor musunuzben bişeyler kullanmak istiyorum. Ama ne kullanılır tam bilmiyorum. Yumurta kalitesini artırmak için felan.
Doktor mu önerdi canım sen mi aldın
Doktor onerdi, prowomen'in icerigi gelistirilmis hali diye dusunebilirsin. Ben memnun kaldim. Sabah hapi, aksam sacheti iciyorsun. Vitaminleri gun icine yayiyor, suda eriyenleri gece, yagda cozunenleri sabah aldigin icin daha fazla faydalanmis oluyorsun. Icerik de soyle; eczaneden aliyorum.Doktor mu önerdi canım sen mi aldın
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım. Benim de 2.tedavim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Oo içeriği çok iyimiş canım ya herşeyi var maşallahDoktor onerdi, prowomen'in icerigi gelistirilmis hali diye dusunebilirsin. Ben memnun kaldim. Sabah hapi, aksam sacheti iciyorsun. Vitaminleri gun icine yayiyor, suda eriyenleri gece, yagda cozunenleri sabah aldigin icin daha fazla faydalanmis oluyorsun. Icerik de soyle; eczaneden aliyorum.Eki Görüntüle 2871888
Benim yaştan dolayı yaşarsa 2 embriyo olacak inşallah canım. İkizden korkuyorum ama bu kadar uğraşırken risk almak istemiyorumKızlar 2 embriyo mu transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz? Burada çok fazla olumsuz durum okudum. Biri tutunuyor, diğerinin kalbi duruyor. Alamıyorlar vs vs... ikisi birden tutarsa ikiz gebelik de çok zor tabii ama kafam karışık benim. Ne düşünüyorsunuz?
Folik asit aslında 3 ay önce başlanılıyorKızlar peki bişey sorcam. Şuan herhangi bir vitamin takviyesi felan kullanıyor musunuzben bişeyler kullanmak istiyorum. Ama ne kullanılır tam bilmiyorum. Yumurta kalitesini artırmak için felan.
Aslında düzenli içiyordum ama çok sıkıldım bıraktım kızFolik asit aslında 3 ay önce başlanılıyor
Bebeğin gelişimi için öok öok önemli canımAslında düzenli içiyordum ama çok sıkıldım bıraktım kızdedim içsem de işe yaramıyorsun içmesem de
Bence iki tane transver yaptır ben pişman oldum doktoruma güvendim olumsuz olunca çok yıkıldım biri tutmzsa diğeri belki şans olur.Kızlar 2 embriyo mu transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz? Burada çok fazla olumsuz durum okudum. Biri tutunuyor, diğerinin kalbi duruyor. Alamıyorlar vs vs... ikisi birden tutarsa ikiz gebelik de çok zor tabii ama kafam karışık benim. Ne düşünüyorsunuz?
İnşallah canım benim. Dualarım seninleİnşallah canım, umarım cumartesi opu olur. İl dışından gittiğim için fazla kalmak sorun benim açımdan. Eşim de ona göre gelecek
Ilk denememde 3.gune 2 embriyo vardi ikisini de taze nakletti, biri tuttu biri tutmadi... ben dusuk yaptim ama kalp durmamistiKızlar 2 embriyo mu transfer ettirmeyi düşünüyorsunuz? Burada çok fazla olumsuz durum okudum. Biri tutunuyor, diğerinin kalbi duruyor. Alamıyorlar vs vs... ikisi birden tutarsa ikiz gebelik de çok zor tabii ama kafam karışık benim. Ne düşünüyorsunuz?
İnşallah bu defa sağ salim kavuşursun canım bebişineIlk denememde 3.gune 2 embriyo vardi ikisini de taze nakletti, biri tuttu biri tutmadi... ben dusuk yaptim ama kalp durmamisti(
Bu sefer blastlari 3lu dondurmuslar, cozulurken olen olmaz ise 3 transfer diye biliyorum.. Gorecegiz.. temmuz ortasinda insallah.
Senin embriyolardan ne haber canımİnşallah canım benim. Dualarım seninle
Evet canım tekrar başladım bakalımBebeğin gelişimi için öok öok önemli canım
Canım kontrole gittin mi?benim 1 yumurta çatlamış olabilir diye progesteron bakılacak. Akşam durumum belli olacakKızlar ben de yazayım kullandıklarımi. Doktor ocean balık yağı verdi,içinde başka takviyeler de var. Ben ayrıca mollersin balık yağını da kullanıyorum arada. Devit 3 verdi bı de. Ben Ekstra olarak, arada propolis,günde 1 incir,biraz çiğ fındık,arada da polen kullanıyorum. Polenin rahime tutunma ile ilgili faydası olduğunu okumuştum. Doktora arı sütü kullanayım mi dediğim de hiç gerek yok dedi. Sigara alkol uzak dur,sigara iciyorsan çok zorluyorsa strese girmemen için günde 4 tane dedi. Yaza sebze meyve,kurubaklagil ve beyaz et tuket dedi