Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemiyorum canm erkeklere nohut yemegi iyi gelir diyorlar da suyunu ilk defa duydum

Merhaba arkadaşlar bu topige ilk defa yazoyorum.. bende bu gidişle tüp Bebek yaptircam çünkü 1 yıldır olmuyor sebepsiz interfilite bu ay yeni bor vitamine başladım PROWOMEN diye.. hiç kullanan var mı aranızda?
Ben kullandım,içinde takviyeler var sadece. Polikistikover sendromu olanlara iyi geliyor o. Adetleri ile alakalı

Merhaba canım. Embriyo traslama dediğin,yumurta kabuğu soyma işlemi mi

ilk denememde çok kötü olmuştum bağırıp çağırmıştım dayanamıyorum yatağa salıcam diye rezil olucaktım az kalsın sürgü verdiler altıma bir litre suyu içersem öle olur tabi
O da bisey mı kzzz ben zaten normal günde 4 5 litre su içen biriyim o gün sıkışık gel dediylerdi artık sen düşün bana yalnış yaptılar sıkışık gel demeyeceklerdiben normalde sıkışık gezen insanım bide 1 litre içtim diyor

Aradılar canım. 13 yumurta toplanmıştı. 9 u olgunmuş ve bugün 7 si döllenmiş. İyi mi bu durum?
Yaaa ama ben şimdi heyecan yaptım dün çok şükür bu ay baslamoyituz diyorum bugün günleri ittiriyorum zaman geçsin diyeyok anam yok benim halım hal deill psikoloji yerlerde valla şimdi nasıl heyecan yaptım hadi bakalım rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün sana bakalım kaçı 5.gune gidecek maraton başladı

Ama bende pko yok buna rağmen doktor verdi yumurta kaliten artar dedi.. gebeliği kolaylaştırır dedi sen fayda gördünullanabiliriz tabikide.

Ama bende pko yok buna rağmen doktor verdi yumurta kaliten artar dedi.. gebeliği kolaylaştırır dedi sen fayda gördün mü?
Bizlerde kullanabiliriz tabikide. İçeriği güzel. Pckolular için içinde bı madde var onlara da çok iyi geliyor demek istedim. Ben 1 kutu toz şeklinde kullandım 1 ay o kadar. Faydası takviye olarak olmuştur mutlaka ama gebelik olmadı. O yüzden tüp bebege başladım.

Değişik bir heyecanAllahım sonunda da yüzümüzü güldürsün aminn canım cümlemize

Selam kızlar,

ben de 2. Tedavime başladım bugün. Hastane ve dr değişikliği yaptım. Rahime çizik attı doktorum bugün başlarken. Taze transfer düşünürsek iyi olur dedi. İlkinde hiç böyle bir şey olmamıştı.
Hepimizin şansı açık olsun

Hayırlı müjdelere vesile olsun inşallah Rahime neden çizik attılar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…