Bilemiyorum canm erkeklere nohut yemegi iyi gelir diyorlar da suyunu ilk defa duydumDoktorlar tüp bebek surecinde taze meyve sebze,beyaz et,kurubaklagil yiyin diyor ya canım,ondan mantıklı geldi bana. Hormonal bir şey değil sonuçta. Ben bı ara yumurta kalitesi için bı karisim almıştım,içinde çeşitli otlar vardı,tabi kullanmadım,hoşuma gitmedi o ayrı. O zaman haşlanmış nohut suyu iç,kalitesine iyi gelir demişti yetkili kişi
Şuan ben herşeyi unuttum o çişi nereye nasıl yapcaz onu düşünüyorum
Evet erkeklerde sperm konusunda yardımcı oluyormuş. İçinde bir sürü vitamin mineral falan varBilemiyorum canm erkeklere nohut yemegi iyi gelir diyorlar da suyunu ilk defa duydum
Ben de Şanlıurfa'da gorevliyim. Diyarbakır'a gidip geliyorumBen Elazığ'dayım canım
Ben kullandım,içinde takviyeler var sadece. Polikistikover sendromu olanlara iyi geliyor o. Adetleri ile alakalıMerhaba arkadaşlar bu topige ilk defa yazoyorum.. bende bu gidişle tüp Bebek yaptircam çünkü 1 yıldır olmuyor sebepsiz interfilitebu ay yeni bor vitamine başladım PROWOMEN diye.. hiç kullanan var mı aranızda?
Merhaba canım. Embriyo traslama dediğin,yumurta kabuğu soyma işlemi miKuzucum sor mutlaka iyi yorumlar okudum yaptıranlardan . Yani şöyle benim ikinci tüp bebeğim olacağı için çift istedim . Zaten almanyada 3 embriyo ya kadar yaş fark etmezsizin transfer ediyolar ama doktorumda iki iyi ideal dedi bende ikiz mesela çok çok isterim . Bu arada eğer 3 gün embriyo su olacaksa embriyo traşlamada iste . Çok büyük etkisi oluyormuş . Embriyologunla konuş duruma göre . Sizde doktor kaçıncı gün ile ilgi konuştumu ? Bana. Durumagöre 2/3/5 olabilir embriyologlar ona karar veriyolar dedi
O da bisey mı kzzz ben zaten normal günde 4 5 litre su içen biriyim o gün sıkışık gel dediylerdi artık sen düşünilk denememde çok kötü olmuştum bağırıp çağırmıştım dayanamıyorum yatağa salıcam diye rezil olucaktım az kalsın sürgü verdiler altıma bir litre suyu içersem öle olur tabi
Yaaa ama ben şimdi heyecan yaptım dün çok şükür bu ay baslamoyituz diyorum bugün günleri ittiriyorum zaman geçsin diyeAradılar canım. 13 yumurta toplanmıştı. 9 u olgunmuş ve bugün 7 si döllenmiş. İyi mi bu durum?
Doğurur doğurur var bunda o potansiyelyok kuzum olur mu çok iyi maşallahyoksam hepsini doğuracak mısın
Canım embriyo traşlamıyor . Yani 3 gün yapılıyor genelde trasferden önce lazerle işlem ile bir tabakası kırıyorlaeki kolay çıksın ve rahime tutunsun .Merhaba canım. Embriyo traslama dediğin,yumurta kabuğu soyma işlemi mi
Ama bende pko yok buna rağmen doktor verdi yumurta kaliten artar dedi.. gebeliği kolaylaştırır dediBen kullandım,içinde takviyeler var sadece. Polikistikover sendromu olanlara iyi geliyor o. Adetleri ile alakalı
Ama bende pko yok buna rağmen doktor verdi yumurta kaliten artar dedi.. gebeliği kolaylaştırır dedisen fayda gördünullanabiliriz tabikide.
Bizlerde kullanabiliriz tabikide. İçeriği güzel. Pckolular için içinde bı madde var onlara da çok iyi geliyor demek istedim. Ben 1 kutu toz şeklinde kullandım 1 ay o kadar. Faydası takviye olarak olmuştur mutlaka ama gebelik olmadı. O yüzden tüp bebege başladım.Ama bende pko yok buna rağmen doktor verdi yumurta kaliten artar dedi.. gebeliği kolaylaştırır dedisen fayda gördün mü?
Amiin canım benim, yarın da haber gelicek bakalım inşallahCanım maşallah maşallah hadi bakalım sağlıkla gelişsinler
Değişik bir heyecanYaaa ama ben şimdi heyecan yaptım dün çok şükür bu ay baslamoyituz diyorum bugün günleri ittiriyorum zaman geçsin diyeyok anam yok benim halım hal deill psikoloji yerlerde valla şimdi nasıl heyecan yaptım hadi bakalım rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün sana bakalım kaçı 5.gune gidecek maraton başladı
ben doktorun verdiklerini kullanıyorum canımKızlar peki bişey sorcam. Şuan herhangi bir vitamin takviyesi felan kullanıyor musunuzben bişeyler kullanmak istiyorum. Ama ne kullanılır tam bilmiyorum. Yumurta kalitesini artırmak için felan.
Selam kızlar,Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Ben omega vm kullanıyorum. İçeriği oldukça güçlü.Kızlar peki bişey sorcam. Şuan herhangi bir vitamin takviyesi felan kullanıyor musunuzben bişeyler kullanmak istiyorum. Ama ne kullanılır tam bilmiyorum. Yumurta kalitesini artırmak için felan.
Hayırlı müjdelere vesile olsun inşallahSelam kızlar,
ben de 2. Tedavime başladım bugün. Hastane ve dr değişikliği yaptım. Rahime çizik attı doktorum bugün başlarken. Taze transfer düşünürsek iyi olur dedi. İlkinde hiç böyle bir şey olmamıştı.
Hepimizin şansı açık olsun
Neler verdi paylaşabilir misin canım. Bende propolis felan alayım diyorumben doktorun verdiklerini kullanıyorum canım