Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar peki bişey sorcam. Şuan herhangi bir vitamin takviyesi felan kullanıyor musunuz 🤔 ben bişeyler kullanmak istiyorum. Ama ne kullanılır tam bilmiyorum. Yumurta kalitesini artırmak için felan.
Canım ben sadece Folik asit ve B12 kullandım. Hala kullanıyorum. Onları da doktor verdi. Ekstra bir şey kullanmadım🤔

benim yarın kontrolüm var canım. Sanırım opu günü belli olacak
Ayy hadi bakalım güzel haberle gel inşallah 😍😍
Bir ara 4lü arı sütü+polen+propolis ve bal karışımını ben de kullandım canım. Doktor da dhea içerikli bir ilaç, q10 ve astalife (balık yağı) kullanıyorum kaç aydır. Fayda etmiş dedi. Ne derece doğru bilmiyorum
Hadi inşallah canım faydası olmuştur. Rabbim güzel haberler ile karşılaştırsın 🥰

Kızlar ben de yazayım kullandıklarımi. Doktor ocean balık yağı verdi,içinde başka takviyeler de var. Ben ayrıca mollersin balık yağını da kullanıyorum arada. Devit 3 verdi bı de. Ben Ekstra olarak, arada propolis,günde 1 incir,biraz çiğ fındık,arada da polen kullanıyorum. Polenin rahime tutunma ile ilgili faydası olduğunu okumuştum. Doktora arı sütü kullanayım mi dediğim de hiç gerek yok dedi. Sigara alkol uzak dur,sigara iciyorsan çok zorluyorsa strese girmemen için günde 4 tane dedi. Yaza sebze meyve,kurubaklagil ve beyaz et tuket dedi

Kızlar ben de yazayım kullandıklarımi. Doktor ocean balık yağı verdi,içinde başka takviyeler de var. Ben ayrıca mollersin balık yağını da kullanıyorum arada. Devit 3 verdi bı de. Ben Ekstra olarak, arada propolis,günde 1 incir,biraz çiğ fındık,arada da polen kullanıyorum. Polenin rahime tutunma ile ilgili faydası olduğunu okumuştum. Doktora arı sütü kullanayım mi dediğim de hiç gerek yok dedi. Sigara alkol uzak dur,sigara iciyorsan çok zorluyorsa strese girmemen için günde 4 tane dedi. Yaza sebze meyve,kurubaklagil ve beyaz et tuket dedi
Çok teşekkür ederim canım bende şimdi propolis almak için bakınıyordum. Babalar gününe özel paket yapmışlar polen de var içinde. Onu almak daha mantıklı derken senin yorumunu gördüm çok teşekkür ederim 😍

Screenshot_20210616_175115_com.android.chrome.jpg

Kızlar dediğim set bu. Mantıklı mı alayım mı bunu 🤔

X