- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Canım ben sadece Folik asit ve B12 kullandım. Hala kullanıyorum. Onları da doktor verdi. Ekstra bir şey kullanmadımKızlar peki bişey sorcam. Şuan herhangi bir vitamin takviyesi felan kullanıyor musunuzben bişeyler kullanmak istiyorum. Ama ne kullanılır tam bilmiyorum. Yumurta kalitesini artırmak için felan.
Iyiyim canm bende de degisiklik yok adetimi bekliyorum. Iyi yapmışsın kafani dagitC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye Merhaba kızlar, sizde son durumlar ne? Yumurta toplama işleminden sonra kaldığımız yerden ayrıldık biz. Biraz kafa dağıtmak için. O yüzden hep burada olamıyorum Sizleri de merak ediyorum
benim yarın kontrolüm var canım. Sanırım opu günü belli olacakC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye Merhaba kızlar, sizde son durumlar ne? Yumurta toplama işleminden sonra kaldığımız yerden ayrıldık biz. Biraz kafa dağıtmak için. O yüzden hep burada olamıyorum Sizleri de merak ediyorum
Bir ara 4lü arı sütü+polen+propolis ve bal karışımını ben de kullandım canım. Doktor da dhea içerikli bir ilaç, q10 ve astalife (balık yağı) kullanıyorum kaç aydır. Fayda etmiş dedi. Ne derece doğru bilmiyorumNeler verdi paylaşabilir misin canım. Bende propolis felan alayım diyorum
İyi yapmışsınız canım iyi gelir bu süreçteC Capanin Gururu Teyom X xnobodyxCatlak-kurabiye Merhaba kızlar, sizde son durumlar ne? Yumurta toplama işleminden sonra kaldığımız yerden ayrıldık biz. Biraz kafa dağıtmak için. O yüzden hep burada olamıyorum Sizleri de merak ediyorum
Ayy hadi bakalım güzel haberle gel inşallahbenim yarın kontrolüm var canım. Sanırım opu günü belli olacak
Hadi inşallah canım faydası olmuştur. Rabbim güzel haberler ile karşılaştırsınBir ara 4lü arı sütü+polen+propolis ve bal karışımını ben de kullandım canım. Doktor da dhea içerikli bir ilaç, q10 ve astalife (balık yağı) kullanıyorum kaç aydır. Fayda etmiş dedi. Ne derece doğru bilmiyorum
Hadi bakalımIyiyim canm bende de degisiklik yok adetimi bekliyorum. Iyi yapmışsın kafani dagit
Yaaa çok güzelbenim yarın kontrolüm var canım. Sanırım opu günü belli olacak
Söyle o adetine gelsin, canımı sıkmasın benimİyi yapmışsınız canım iyi gelir bu süreçtebende de değişiklik yok adetimi bekliyorum
Sanırım taze transfer düşünüyor olursa. Ona daydalı olur tutunması için dediHayırlı müjdelere vesile olsun inşallahRahime neden çizik attılar canım
Gelecek gelecek az kaldı herhalde çok agresifim bugünSöyle o adetine gelsin, canımı sıkmasın benimHadi hayırlısı canım
Çok teşekkür ederim canım bende şimdi propolis almak için bakınıyordum. Babalar gününe özel paket yapmışlar polen de var içinde. Onu almak daha mantıklı derken senin yorumunu gördüm çok teşekkür ederimKızlar ben de yazayım kullandıklarımi. Doktor ocean balık yağı verdi,içinde başka takviyeler de var. Ben ayrıca mollersin balık yağını da kullanıyorum arada. Devit 3 verdi bı de. Ben Ekstra olarak, arada propolis,günde 1 incir,biraz çiğ fındık,arada da polen kullanıyorum. Polenin rahime tutunma ile ilgili faydası olduğunu okumuştum. Doktora arı sütü kullanayım mi dediğim de hiç gerek yok dedi. Sigara alkol uzak dur,sigara iciyorsan çok zorluyorsa strese girmemen için günde 4 tane dedi. Yaza sebze meyve,kurubaklagil ve beyaz et tuket dedi
Hee anladım canım inşallah sağlıkla tutunur sana bebişinSanırım taze transfer düşünüyor olursa. Ona daydalı olur tutunması için dedi
İnşallah canım, hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsunHee anladım canım inşallah sağlıkla tutunur sana bebişin
İnşallah canım, umarım cumartesi opu olur. İl dışından gittiğim için fazla kalmak sorun benim açımdan. Eşim de ona göre gelecekYaaa çok güzelİnşallah çok güzel gelişmeye başlamıştır yumurların canım
İnşallah inşallahİnşallah canım, hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsun