Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşılamalarda zorla bekletmişlerdi tüp bebekte sürgü verdiler canım.

A Alvaro morte canım senin folikül vs nasıldı. Benim ilk denemede tek embriyo olmuş, o da tutmamıştı. Ama onda doktor hatası da vardı. İnşallah bu tedavim daha iyi olur
Canım benim yaş 36. İlk denememde 7 yumurta toplanmıştı. İkisi boş cikmisti.kaldi 5. 5 taneden biri öldü. Transfer günü iki tane 3. Gün embriyosu transfer edeceklerdi ben tutar sandım 1 tane istedim. Kalan 4 ünü dondurun dedim. Sonra 1 tane daha öldü. Kalan 2 yunurtayi da doktor 5. Güne goturmek istemiş iyi diye,ama onlarda ölmüş sonra. Velhasıl hiç kalmadı,sil baştan başladık tekrar. Bı de benim amh 2.22 çıkmıştı.doktor daha çok yumurta bekliyordu. Şimdi Diyarbakır zeki akkumda başladım ve tekrar amh istedi doktor. Sonuç 0.89 çıktı. Megersem 1. Denememdeki merkezin laboratuvarı yanlış ölçüm yapmış. Şu an yine 7-8 yumurta görünüyor. İnşallah kaloteli olur da ölmezler

ben de 36 yaşındayım, benim de 7 yumurta toplandı, 4ü embriyo oldu, 1 tanesi yaşadı o da tutmadı canım. Diyarbakırı ben de düşündüm ama sonra adanaya karar kıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…