- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
gayet güzel canım. Sağlıkla ulaşsınlar inşallah 5.güne.Aradılar canım. 13 yumurta toplanmıştı. 9 u olgunmuş ve bugün 7 si döllenmiş. İyi mi bu durum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet güzel canım. Sağlıkla ulaşsınlar inşallah 5.güne.Aradılar canım. 13 yumurta toplanmıştı. 9 u olgunmuş ve bugün 7 si döllenmiş. İyi mi bu durum?
Cok sevindimAradılar canım. 13 yumurta toplanmıştı. 9 u olgunmuş ve bugün 7 si döllenmiş. İyi mi bu durum?
Sağol canım benim, darısı başınaCok sevindim
Amiiin canım Kendimi iyi hissetmem için söylemiyorsun di mi? K. bakmayın bugün hiç adam akıllı giremedim. Şu an farklı bir yerdeyimgayet güzel canım. Sağlıkla ulaşsınlar inşallah 5.güne.
yok kuzum olur mu çok iyi maşallah yoksam hepsini doğuracak mısınAmiiin canım Kendimi iyi hissetmem için söylemiyorsun di mi? K. bakmayın bugün hiç adam akıllı giremedim. Şu an farklı bir yerdeyim
Ahhahhha dedim ki olmuşken hepsi olsun nolcek sağol canım benimyok kuzum olur mu çok iyi maşallah yoksam hepsini doğuracak mısın
İnşallah sen de yakında haber çok güzel haberler ver aminnyok kuzum olur mu çok iyi maşallah yoksam hepsini doğuracak mısın
Hayırlısı ile inşallahSağol canım benim, darısı başına
Yok kiz sonda takıyorlar hortumla çekiliyordoktorun üzerine yapma rezaleti çıkarıp da tarihe geçmezsem iyi
Yok kuzum ya bana takılmamıştıYok kiz sonda takıyorlar hortumla çekiliyor
Yok kiz sonda takıyorlar hortumla çekiliyor
Şuan ben herşeyi unuttum o çişi nereye nasıl yapcaz onu düşünüyorumYok kuzum ya bana takılmamıştı
Canım maşallah maşallah hadi bakalım sağlıkla gelişsinlerAhhahhha dedim ki olmuşken hepsi olsun nolcek sağol canım benim
Hikayeler benziyor. Siz hangi şehirde oturuyorsunuzben de 36 yaşındayım, benim de 7 yumurta toplandı, 4ü embriyo oldu, 1 tanesi yaşadı o da tutmadı canım. Diyarbakırı ben de düşündüm ama sonra adanaya karar kıldım
Ben hiç duymadımKızlar haşlanmış nohut suyu yumurta kalitesini artirirmis duydunuz mu hiç ?
Boyle seyler degeleri yukseltip alcaltabilirde kullanmamak lazm kafaya göreKızlar haşlanmış nohut suyu yumurta kalitesini artirirmis duydunuz mu hiç ?
Doğru yoldasınŞuan ben herşeyi unuttum o çişi nereye nasıl yapcaz onu düşünüyorum
Ben Elazığ'dayım canımHikayeler benziyor. Siz hangi şehirde oturuyorsunuz
Duymadım canım, doktor da tembihledi halk arası birşey kullanma diyeKızlar haşlanmış nohut suyu yumurta kalitesini artirirmis duydunuz mu hiç ?
Doktorlar tüp bebek surecinde taze meyve sebze,beyaz et,kurubaklagil yiyin diyor ya canım,ondan mantıklı geldi bana. Hormonal bir şey değil sonuçta. Ben bı ara yumurta kalitesi için bı karisim almıştım,içinde çeşitli otlar vardı,tabi kullanmadım,hoşuma gitmedi o ayrı. O zaman haşlanmış nohut suyu iç,kalitesine iyi gelir demişti yetkili kişiBoyle seyler degeleri yukseltip alcaltabilirde kullanmamak lazm kafaya göre