Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben transfer için bekliyorum pazar günü toplama oldu pazartesi 4 embriyo oluştuğunu söylediler bugün arayıp durumları hakkında bilgi verecekler benim umudum kırıldı sanki teansfere embriyo kalmayacak hissi oluştu ve kötüsü ben bu hisse alıştım

Canım hiç kötü düşünme şimdiden , bak benim ikinci tedavimde 7 yumurtanın 4 u döllenmiş ti ben çok üzüldüm ağladım kesin 5.gune gelemeyecek diye ama 2 tane 5aa embriyom oluştu,çok başarı oranı yüzde 70 demişti ama sonrasında düşük oldu ama Benim yaptığımı yapma, şimdiden kendini üzme transfere hazırla kendini

Ya nasıl moral oldun canım benim de 8 yumurtanın 7si olgundu 4 tane döllendi şu an durumları ne bilmiyorum ilk defa az yumurta toplandı benden o yüzden burukluk oldu inşallah rabbim kucagımiza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm

İnşallah canım benim valla benimde eşimde sorun çok az sperm çıkıyor bazen taneyle bazen 500.000 felan o gün 4 tane sperm çıkmış çok şaşırmıştım ama Allah nasip ederse ediyor işte devami Gelmedi tabi mutluluğum kaia sürdü.Bu arada benimde stresten yumurta rezervim azalmaya başladı.İlk tedavimde 11 yumurtadan 10 u olgundu ama o zaman doktor 18 e yakın folikül görmüştü, rezervin çok iyi demişti.Sonraki tedavimde doktor değiştirdim 11 yumurtadan 7 su olgun çıktı geriden gelenler oldu ama doktorum rezervin yaşına göre az dedi bide folikuller arası eşitsizlik varmış.O yüzden Yasmin kullanıyorum şu an esitlensin diye birde yumurtalar için baya bir takviye kullanıyorum.Sorunumuz bir derken iki oldu yani

En sonki denemeniz ne zamandı yada bu ilk denememiz mi
En son 2015 mayıs ayında tedavi görüp hamile kaldim

Kafam karismadi desem yalan olur
Amh 1.04 doktor biraz düşük dedi sizin kaçtı?
Takviye ilaca bugün basliycam faydası olur inş yumurta kalitesine

canım üzülme ben bu transferimde şunu tecrübe ettim ki 5.gün 3.gün hiç önemi yok yeter ki embriyolar kaliteli ve sağlıklı olsun bak mesela her defasında da dile getiriyorum 5.gün embriyolarımda kimyasal gebelik oluştu ama 2014 yılında 3.gün embriyosu transfer edildi ve tuttu ve bi kızım oldu önemli ola sağlıklı olması bak bi arkadaşımın 2.gün embriyosu tek hücreli tek embriyo transfer edildi ve çok güzel bi bebeği oldu bu durumda herşeyden önemlisi tecrübe ettiğim için söylüyorum embriyoların sağlıklı olması gerisi hikaye gönlünü ferah tut

Kızlar ayın 26 sında transferin 10.günü değerim 240 çıkmıştı. Genellikle iki gün sonra istiyorlar ya ikinci değeri, benim doktorum ayın 30 unda istedi. Bunun bir sebebi var mıdır?

Kızlar ayın 26 sında transferin 10.günü değerim 240 çıkmıştı. Genellikle iki gün sonra istiyorlar ya ikinci değeri, benim doktorum ayın 30 unda istedi. Bunun bir sebebi var mıdır?

Doktorlar genellikle 14.gün değeri önemsiyorlar muhtemelen ondandır. kaçıncı embriyosu 3.gün ise 14.gün sonucunu dikkate alacağı içindir hayırlı olsun değerleriniz çok güzel inşallah katlanarak artar

5. Gün embriyosu. Teşekkür ederim inşallah. Her dönemi stres:) sonu güzel olsun da inşallah. Amin hepimizin

Arkadaslar endişe duyduğum bir konu var şu progestan fitil konulurken ne kadar itelemeliyiz ben iteliyorum ama rahmimde brş agrı gibi hasaalık oluşuyor gebe arkadaşlarım ne olur cevaplayın nasııl yapmam gerek blr yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum ne kadar derine iteleyeceğiz

Kızlar bende transferimi oldum bekleme aşamasındayım. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Sorum şu ki ben günde 3 tane estrofem 1 coraspin 1 folik asit 1 oksapar iğne ve sabah akşam prolutex iğne kullanıyorum. Progestan yeterli mi ki acaba sanki azmış gibi geliyor bana.

aynen ben de katılıyorum. İlk evlat tadını aldığımzda ikinci evladın da tadınız almak istemek en doğal hakkımız. Hatta bu hissi yaşadığımız için belki kat kat fazla bu duyguyu hiç çocuğu olmaynlardan çok çok yaşıyor olabiliriz.

Fitilini de kullanıyor musunuz

5. Gün embriyosu. Teşekkür ederim inşallah. Her dönemi stres:) sonu güzel olsun da inşallah. Amin hepimizin

Gayet güzel bi sonuç doktorlar mutlaka 2.ci testi iyi çıksa istiyolar ki sizin çok şükür ki güzel çıkmış muhtemelen ondan o tarihte istemiştir. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım, bacaklarını çenene doğru çekip daha sonra fitili neredeyse bir parmağın girecek kadar it. Zaten içine girdiğini hissettiğin bir an oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…