Çok sağol canımm rabbim hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşaallahÇok sevindim canım gözün aydın ınsalhh sağ salim kucağına alirsin
Zonguldakta buldum 2kutu getirttim, sakarya depoda 2 kutu buldum getirttim.. Baska bulamadim, hangi eczaneye sorsam uzayli gibi baktilar :))Bende bulamadim izmir aydin kusadasi esimin gitmedigi yer kalmadi.. heralde sadece istanbulda var
Merhaba sizde dölleme aşamasında hangi yöntem kullanıldı ? Sanki sizinle sorunlarımız benziyordu, piezzo elektrik diye bir yöntem duydum uygulayan var mı acabaİnşallah, çok teşekkürler, ben 1 hafta iğne yaptım sadece, kısa oldu yani, eğer bir kaç gün daha fazla yapsaydım daha çok da olabilirdi bence, hayırlısı, şuan tek istediğim 5ci güne kadar iyi gelişmeleri
Transfer gününü sayıyor musun canım. Erken gebelik testimiydiBen sanirim 6 ya da 7.gun yaptim ama bugunlerde cikmazsa ne olur uzulmeyin. Daha gec cikanlar da var.
Benim değer de 1000 geçti pazar günü doktor başka test yapma dedi perşembe kontrole çağırdı kalp atışı kese için insaall bende duyarimÇok sağol canımm rabbim hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşaallahİnan dün de aklımdaydın naptın acaba diye senin nasıl gidiyor canım
Bu genetik testi bazı durumlarda istiyorlar sanırım genetik bir sorun olsaydı ya bebek o zaman tutmuyor ya da erken dönem düşüyor mu acabaMerhaba,
Benim de ilk deneyimimdi bende genetik test yaptırmadım ilk denemede genslxe istenmiyor. Çok şükür ben hamile kaldım sende kalırsın inşallah
Kac haftalık oldu acaba kalp atışına çağırdığı icin soruyorum kuzum tam olarak kacıncı haftada duyuluyor merqk ediyorumBenim değer de 1000 geçti pazar günü doktor başka test yapma dedi perşembe kontrole çağırdı kalp atışı kese için insaall bende duyarim
Yaaaa ama size cok sevindim çoooookkkkÇok sağol canımm rabbim hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşaallahİnan dün de aklımdaydın naptın acaba diye senin nasıl gidiyor canım
En sonki denemeniz ne zamandı yada bu ilk denememiz miKızlar bugün ön görüşme ve muaynem yapıldı adetime 10 gün var 1yumurta gördü sadece rezervin azalmış olabilir strese baglida olabilir dedi yumurtalama olmuş rahîm kalınlaşmış dedi
Takviye ilaç yazdı eczanelerde yoktu spariş verdik yarın alacagiz
Kismetse ağustos adetiyle basliycaz
Canım benim tek yumurta görmesine takılma. Birde AMH değerine baksınlar. Bende ilk muayene de solda hiç yumurta görünmedi hatta tedaviye başlanamayabilirdi. AMH iyi çıkınca başladık. İğnelerle sonuş toplanan 10 yumurta 8 i döllendi. 3. Gün transfer yapılacak derken 5. Güne 4 tane kaldı. Yani demem o ki tedaviye başlayacağım stresi her şeyi etkiliyor önemli olan hormon değerleri. AMH a baktır derim. Benim gibi bir gün bir gece ağlayıp sabah tedaviye başlanıp başlanmayacapı ile ilgili teli beklerken heyecandan gitme...Kızlar bugün ön görüşme ve muaynem yapıldı adetime 10 gün var 1yumurta gördü sadece rezervin azalmış olabilir strese baglida olabilir dedi yumurtalama olmuş rahîm kalınlaşmış dedi
Takviye ilaç yazdı eczanelerde yoktu spariş verdik yarın alacagiz
Kismetse ağustos adetiyle basliycaz
Benim hesabıma göre 6.haftadayım canım 5+6Kac haftalık oldu acaba kalp atışına çağırdığı icin soruyorum kuzum tam olarak kacıncı haftada duyuluyor merqk ediyorum1000 i geçince duyuluyor mu
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba hanımlar
Ben de 25 Temmuz Pazar günü 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldum. Mart ayında ilk denemem kimyasal olmuştu. Bu ikinci denememiz. 3 Ağustos test günüm.
Dün yani transfer sonrası 2. gün ufak ipliğimsi bir pıhtı geldi. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
Benim rahim ağzımdaki bir sıkıntıdan dolayı transfer sırasında ufak bir kesi attı doktorum o kesiden gelen bir pıhtı muhtemelen diyorum ama başka bir ihtimal var mı acaba dedemeden de edemiyorum
Hımm tamam o zaman tatlım az kalmış 6.haftada çağırıyor sanırım doktorlar o dikakrimi cektiBenim hesabıma göre 6.haftadayım canım 5+6
Söyledi zaten lekelenme diye ama bu biraz farklı bir görüntüde olunca şaşırdım. İnşallah olumsuz birşey değildirÖncelikle hayırlı olsunKonu hakkında fikrin yok ama dediğiniz gibi olma ihtimali var doktorunuz söylemiştir belki size mesela bana lekelenme olabılır işlenmeden dolayı korkmayın demişti sizi de heyecanla beklemeyeceğim insallah pozitif haberlerinizi alırız
Bu iyiye işaret sakın üzülmeyin benimde öyle oldu kendimi ev işlerine vurdum hattaSöyledi zaten lekelenme diye ama bu biraz farklı bir görüntüde olunca şaşırdım. İnşallah olumsuz birşey değildirgeçen sefer kendimce hergün bir belirtim oluyordu buluyordum birşeyler bu sefer hiçbir belirti yok. Ne batma ne bişi. Hakkımda hayırlısı bakalım
Amin canım inşallahBu iyiye işaret sakın üzülmeyin benimde öyle oldu kendimi ev işlerine vurdum hattatabi siz oyle yapmayın ama sürekli de yatmayın ben inanıyorum sizden de güzel haber alacağız Allah izin verirse
Evet canım genetik bir sıkıntı olunca ya düşükle sonuçlanıyor ya da hiç tutunma olmuyor. Tedavi başında genetik bir rahatsızlık var mı diye teker teker bazı hastalıkları bize sormuşlardi aileniz de var mı diye. Hepsine yok demiştik, ilk deneme de olunca muhtemelen gerek görmediler. Ama genetik bir rahatsızlık ailede olsaydi muhtemelen isterlerdi diye düşünüyorum.Bu genetik testi bazı durumlarda istiyorlar sanırım genetik bir sorun olsaydı ya bebek o zaman tutmuyor ya da erken dönem düşüyor mu acaba
Amin çok tessekur ederim kuzum ınsalhh hepimizi rabbim güldürürHımm tamam o zaman tatlım az kalmış 6.haftada çağırıyor sanırım doktorlar o dikakrimi cektiinsallah gönlünüzce olur sağlıkla kucağınıza almanızı dillyrojm