Benim ilk transferim rahim ağzındaki bir sıkıntıdan dolayı çok zor olmuştu. Katater girişinde sıkıntı yaşamıştık. Kimyasalla sonuçlanınca da doktorum ikinci denemeden önce histeroskopi önerdi ben de kabul ettim. Zaten daha önce belirlenen ama birçok farklı doktorun gebeliğe engel olmayacak kadar ufak olduğunu belirttiği poliplerim ve çok minimal rahmimde basıklık vardı. Onları da halletti rahim ağzındaki sıkıntıyla.
Sonraki adette hemen başlayacaktık ama histeroskopi günü damar yolu açılan kolumda damar tıkanıklığı yaşadım kalp damar doktorum bir ay kadar hormon tedavisini yasakladı. Öyle olunca istemeden uzun bir ara vermiş olduk. Hayırlısı bu aymış diyorum artık
Benim doktorum kimyasal gebeliklerin daha çok embriyodaki kromozomal bir sıkıntıdan dolayı olabildiğini söyledi. Vücut kabul etmiyormuş sağlıksız olduğu için. Embriyo tutabiliyor rahmin bu iyi birşey demişti. Şimdi bekliyorum bakalım
ben de çok üzülmüştüm çok iyi anlıyorum şuan hissettiklerini ama umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor kesinlikle, okuduklarımdan gördüğüm örneklerden tek aldığım ders bu kendi adıma
İnşallah ikinci denemelerimizde ikimiz de güzel haberler alacağız