- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Amiiin inşallah isteyen herkesinGayet güzel bi sonuç doktorlar mutlaka 2.ci testi iyi çıksa istiyolar ki sizin çok şükür ki güzel çıkmış muhtemelen ondan o tarihte istemiştir. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben öyle aşırı derine itelemiyorum elime eldiven takıp parmağımla koyuyorum sonra yarım saat uzanıyorum akıyor biraz ama gayet normalmişArkadaslar endişe duyduğum bir konu var şu progestan fitil konulurken ne kadar itelemeliyiz ben iteliyorum ama rahmimde brş agrı gibi hasaalık oluşuyor gebe arkadaşlarım ne olur cevaplayın nasııl yapmam gerek blr yerde hata mı yapıyorum bilmiyorumne kadar derine iteleyeceğiz
Evet aynen pyle yapıyorum işaret parmağı ile yapıyorum iteleyebşldigim kadar o denek istediğini anladım evet tam o girdiği anı anlıyorum işte neden rahmimde garip bir sızı oluyor acaba koyarken kendimi kasıyor muyum ondan mı oluyorCanım, bacaklarını çenene doğru çekip daha sonra fitili neredeyse bir parmağın girecek kadar it. Zaten içine girdiğini hissettiğin bir an oluyor.
Kuzum son adet tarihin ne ona göre hesaplanıyorAmiiin inşallah isteyen herkesinŞu an sanırım 26 sında öğrendiğime göre 4+2 haftalık olsa gerek değil mi?
Benim 12.gün istemişlerdi acaba neden 30 u 4 gun sonraki değere mi bakmak istiyor acabaKızlar ayın 26 sında transferin 10.günü değerim 240 çıkmıştı. Genellikle iki gün sonra istiyorlar ya ikinci değeri, benim doktorum ayın 30 unda istedi. Bunun bir sebebi var mıdır?
Benim kulandığım fitilin içerisinde kendi aleti var.orta pamağımızdan 2 sm falan büyük.bence sorun olmazArkadaslar endişe duyduğum bir konu var şu progestan fitil konulurken ne kadar itelemeliyiz ben iteliyorum ama rahmimde brş agrı gibi hasaalık oluşuyor gebe arkadaşlarım ne olur cevaplayın nasııl yapmam gerek blr yerde hata mı yapıyorum bilmiyorumne kadar derine iteleyeceğiz
Dediğin gibi canım kastığın içindir. Tabii parmağımız da rahatsız ediyor olabilir o bölgeyi. Bazen ben de hafif bir sızı hissediyorum.Evet aynen pyle yapıyorum işaret parmağı ile yapıyorum iteleyebşldigim kadar o denek istediğini anladım evet tam o girdiği anı anlıyorum işte neden rahmimde garip bir sızı oluyor acaba koyarken kendimi kasıyor muyum ondan mı oluyor
Ben de bilmiyorum kuzum. Ama bir arkadaşımız 14. günün değerini önemsiyorlar genellikle dedi belki ondandırBenim 12.gün istemişlerdi acaba neden 30 u 4 gun sonraki değere mi bakmak istiyor acaba
4 hafta 5 günlük diyor canım:))) normal gebeliklerde de iki kez kan tahlili istiyorlar mı?Kuzum son adet tarihin ne ona göre hesaplanıyor
Bana doktorum seyahat yasaklaması koymadı. Ama en güzeli sen yine de doktoruna bir sor istersen canım, yanlış yönlendirmek istemem.Arkadaşlar merhaba benim tüp bebek doktorum uzakda yaşdğımız yerle aramız 5 saatlik mesafe var arabayla.bende onun yanına gitmek istiyorum.bu kadar yol bebek için problem olurmu
Maşallah yaa çok güzel bir haber canım benim, tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba bugün kan testi günümüzdü 15 temmuz da transfer olmuştu 2 adet 3. Gün embriyosu..beta hcg değerim 358 çıktı
Evet istiyorlar tabi artış beklenilen gibi mi diye en az 2 kat artması gerekiyormuş ben ikincinde daha cok stres yapmıştım şimdide gunler geçmek bilmiyor randevu icin iyiler mi bilmek istiyorum kacı tuttu bilmiyorum4 hafta 5 günlük diyor canım:))) normal gebeliklerde de iki kez kan tahlili istiyorlar mı?
Ben kasıyorum demek koyarken bas parmak kullanıyorum rahme yetişmem imkansız su durumda ama kasıyorum o agrı o yüzden oluyor demek ki insallah bir şey olmas kuzum rahim kasılıyor demekBenim kulandığım fitilin içerisinde kendi aleti var.orta pamağımızdan 2 sm falan büyük.bence sorun olmaz
Amin canım çok teşekkür ederim,Allah herkese nasip etsin inşallahMaşallah yaa çok güzel bir haber canım benim, tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet hafif bir sızı gibi kuzum daha dikkatli korumalıyım artıkDediğin gibi canım kastığın içindir. Tabii parmağımız da rahatsız ediyor olabilir o bölgeyi. Bazen ben de hafif bir sızı hissediyorum.
Bilmem ama bana değer çok güzel bir yükseklikte geldiAmin canım çok teşekkür ederim,Allah herkese nasip etsin inşallahikiz olma ihtimali var mı sizce?
Hayırlı olsunn çanım saglıkla kucağına almanı diliyorumKızlar merhaba bugün kan testi günümüzdü 15 temmuz da transfer olmuştu 2 adet 3. Gün embriyosu..beta hcg değerim 358 çıktı
Amin canım hepimiz inşallahHayırlı olsunn çanım saglıkla kucağına almanı diliyorum