Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar size birşey danışacağım 12 yumurtam toplandı bir gün sonra 3 tanesinin dollendigini söylediler yani yaşım büyük değil amh düşük değil ki yumurta kalitesiz diyeyim birtek eşimin morfolojisi %1 'di ama doktorda morfoloji sorun değil dedi yani %80 döllenmesi gerekirken neden böyle birşey olmuş olabilir

Kızlar verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün mutluluktan ağladım ilk gün 4 embriyo oluştu dediler bugün 3.gun tekrar aradılar 4 olan embriyolara 1 yenisi daha katılmış ve onlara yetişmiş 5 tane 1.kalite embriyo var cuma günü 5.5.gun tranferi yapacaz hepsinin durumu gayet iyi dedi embriyolog kardeşlerine yetişen embriyocugu sevsinler hepiniz iyiki varsınız

Masallah canim embriyonun önce geriden gelmesi sonra ilerlemesi yumurtanın kalitesi ile alakalı imiş yani yumurta zorluyormus ilerlemesi için benim de ilk denemede 3 güne kadar bölünmesi spermden kaynaklı sonrasında 3. Gün yani 4 e bölündü embriyolog söylemişti yumurta baskın oluyor zorluyor bölünmesi için dedi ama normalde 8 e bölünmesi lazımmış 3.gun taze transfer edildi tutmadı malesef ama
Seni yumoslarin kaliteli imiş canim insallah da hepsi de sağlıklıdır ve ilk transfer edilen tutar

Bende aparatlı kullanıyorum çok rahat bence bugün 2. Gün bitiyor transfer olalı adet olacak gibi sancım ve kasıklarımda batma var iyiye mi yormalıyım başka türlüye mi bilemedim
Bende belirti olmadı günlerce burda olmadı sanırım diye dolandım neyse benim arkdas da ilk günden daha sancısı vardı suan ikizlere hamile Darısı sana ve tüm isteyen dileyen kardeşlerime her gun dua ediyorum

.merhaba cd56 testini doktorunuz mu önerdiği için yaptırdınız birde ankarada nerede yaptırdınız adettin kaçıncı günü yapılması gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim

Büyük ihtimal sperm bence.benim bi arkadaşımın 27 yumurtası yetişmiş 4tanesi döllenmişdi sprem yüzden

Bende belirti olmadı günlerce burda olmadı sanırım diye dolandım neyse benim arkdas da ilk günden daha sancısı vardı suan ikizlere hamile Darısı sana ve tüm isteyen dileyen kardeşlerime her gun dua ediyorum
Ahh Allahım kimseyi bu yoldan boş çevirmesin inşallah.. derdimizi veren dermanını da hazırlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…