- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Bir arkadaşın kullandığının içinde aparatı varmış. Keşke bizimkilerde de olsaydıEvet hafif bir sızı gibi kuzum daha dikkatli korumalıyım artık
Hayır sadece prolutex 25 mg iğne günde iki kezFitilini de kullanıyor musunuz
Evet ya Keşke okudum ne güzel bizim de öyle olsaydı bari aparatlıBir arkadaşın kullandığının içinde aparatı varmış. Keşke bizimkilerde de olsaydı
Ondan gerek duymamıştır fitile kuzum ben blr tane vuruyorum progestan 25 iğne ama prolutex kullanması daha keyifliHayır sadece prolutex 25 mg iğne günde iki kez
Evet bunun ağrısı sızısı yok çok şükür ama oksapar beni bitiriyor iğneyi daha batırırken yakıyor.Ondan gerek duymamıştır fitile kuzum ben blr tane vuruyorum progestan 25 iğne ama prolutex kullanması daha keyifli
Allah allah ben bi ay önce aldim .. fulya bahcecinin ordaki bütün eczanelerde vardiCanım Istanbuldayım ben ama burda da yok bulamıyoruz. Depolarda yokmuş.
Az yan tutacaksın ve cok yavaş enjekte edeceksin beni ilk gun felaket yakmıştıEvet bunun ağrısı sızısı yok çok şükür ama oksapar beni bitiriyor iğneyi daha batırırken yakıyor.
O bölgedeki eczaneleri de aradim ellerindr yokmuş, dediğim gibi her eczane depolarda yok diyor.Allah allah ben bi ay önce aldim .. fulya bahcecinin ordaki bütün eczanelerde vardi
Bende aparatlı kullanıyorum çok rahat benceEvet ya Keşke okudum ne güzel bizim de öyle olsaydı bari aparatlı
Masallah canim embriyonun önce geriden gelmesi sonra ilerlemesi yumurtanın kalitesi ile alakalı imiş yani yumurta zorluyormus ilerlemesi için benim de ilk denemede 3 güne kadar bölünmesi spermden kaynaklı sonrasında 3. Gün yani 4 e bölündü embriyolog söylemişti yumurta baskın oluyor zorluyor bölünmesi için dedi ama normalde 8 e bölünmesi lazımmış 3.gun taze transfer edildi tutmadı malesef amaKızlar verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim allah razı olsunbugün mutluluktan ağladım ilk gün 4 embriyo oluştu dediler bugün 3.gun tekrar aradılar 4 olan embriyolara 1 yenisi daha katılmış ve onlara yetişmiş 5 tane 1.kalite embriyo var cuma günü 5.5.gun tranferi yapacaz hepsinin durumu gayet iyi dedi embriyolog kardeşlerine yetişen embriyocugu sevsinler hepiniz iyiki varsınız
Bende belirti olmadı günlerce burda olmadı sanırım diye dolandım neyse benim arkdas da ilk günden daha sancısı vardı suan ikizlere hamileBende aparatlı kullanıyorum çok rahat bencebugün 2. Gün bitiyor transfer olalı adet olacak gibi sancım ve kasıklarımda batma var iyiye mi yormalıyım başka türlüye mi bilemedim
.merhaba cd56 testini doktorunuz mu önerdiği için yaptırdınız birde ankarada nerede yaptırdınız adettin kaçıncı günü yapılması gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirimMerhaba, cd56 testi kanda anlamlı değil, çok rica ediyorum kanda bakalım diyen sağlık profesyonelleri ile olan tedavinizi gözden geçirin, hiç bir geçerli infertilite protokolünde kanda cd56 bakıp karar verilmiyor, kanda düşük çıkıp rahim dokusunda yüksek olabilir ya da tam tersi de mümkün, ben özelde yaptırdım, anestezi dahil 1800 tl ödemiştim. İyi ki yaptırmışım, yüksek çıktı bu nedenle tedavimde farklı ilaçlar ve serum da alıyorum.
Doktorumda bi şey demedi.ama ben korkuyomBana doktorum seyahat yasaklaması koymadı. Ama en güzeli sen yine de doktoruna bir sor istersen canım, yanlış yönlendirmek istemem.
Zaten yeterli olanı gidiyodur takma böyle şeyler kafanaBen kasıyorum demek koyarken bas parmak kullanıyorum rahme yetişmem imkansız su durumda ama kasıyorum o agrı o yüzden oluyor demek ki insallah bir şey olmas kuzum rahim kasılıyor demek
Büyük ihtimal sperm bence.benim bi arkadaşımın 27 yumurtası yetişmiş 4tanesi döllenmişdi sprem yüzdenKızlar merhabalar size birşey danışacağım 12 yumurtam toplandı bir gün sonra 3 tanesinin dollendigini söylediler yani yaşım büyük değil amh düşük değil ki yumurta kalitesiz diyeyim birtek eşimin morfolojisi %1 'di ama doktorda morfoloji sorun değil dedi yani %80 döllenmesi gerekirken neden böyle birşey olmuş olabilir
Öyle oluyo canım.ben hamilryim hala batma ve adet sancısı yaşıyorumBende aparatlı kullanıyorum çok rahat bencebugün 2. Gün bitiyor transfer olalı adet olacak gibi sancım ve kasıklarımda batma var iyiye mi yormalıyım başka türlüye mi bilemedim
Ahh Allahım kimseyi bu yoldan boş çevirmesin inşallah.. derdimizi veren dermanını da hazırlamıştırBende belirti olmadı günlerce burda olmadı sanırım diye dolandım neyse benim arkdas da ilk günden daha sancısı vardı suan ikizlere hamileDarısı sana ve tüm isteyen dileyen kardeşlerime her gun dua ediyorum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımÖyle oluyo canım.ben hamilryim hala batma ve adet sancısı yaşıyorum