Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet güzel bi sonuç doktorlar mutlaka 2.ci testi iyi çıksa istiyolar ki sizin çok şükür ki güzel çıkmış muhtemelen ondan o tarihte istemiştir. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiin inşallah isteyen herkesin🧡 Şu an sanırım 26 sında öğrendiğime göre 4+2 haftalık olsa gerek değil mi?

Arkadaslar endişe duyduğum bir konu var şu progestan fitil konulurken ne kadar itelemeliyiz ben iteliyorum ama rahmimde brş agrı gibi hasaalık oluşuyor gebe arkadaşlarım ne olur cevaplayın nasııl yapmam gerek blr yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum 🤷‍♀️ ne kadar derine iteleyeceğiz
Ben öyle aşırı derine itelemiyorum elime eldiven takıp parmağımla koyuyorum sonra yarım saat uzanıyorum akıyor biraz ama gayet normalmiş

Canım, bacaklarını çenene doğru çekip daha sonra fitili neredeyse bir parmağın girecek kadar it. Zaten içine girdiğini hissettiğin bir an oluyor.
Evet aynen pyle yapıyorum işaret parmağı ile yapıyorum iteleyebşldigim kadar o denek istediğini anladım evet tam o girdiği anı anlıyorum işte neden rahmimde garip bir sızı oluyor acaba koyarken kendimi kasıyor muyum ondan mı oluyor

Arkadaslar endişe duyduğum bir konu var şu progestan fitil konulurken ne kadar itelemeliyiz ben iteliyorum ama rahmimde brş agrı gibi hasaalık oluşuyor gebe arkadaşlarım ne olur cevaplayın nasııl yapmam gerek blr yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum 🤷‍♀️ ne kadar derine iteleyeceğiz
Benim kulandığım fitilin içerisinde kendi aleti var.orta pamağımızdan 2 sm falan büyük.bence sorun olmaz

Evet aynen pyle yapıyorum işaret parmağı ile yapıyorum iteleyebşldigim kadar o denek istediğini anladım evet tam o girdiği anı anlıyorum işte neden rahmimde garip bir sızı oluyor acaba koyarken kendimi kasıyor muyum ondan mı oluyor
Dediğin gibi canım kastığın içindir. Tabii parmağımız da rahatsız ediyor olabilir o bölgeyi. Bazen ben de hafif bir sızı hissediyorum.

Arkadaşlar merhaba benim tüp bebek doktorum uzakda yaşdğımız yerle aramız 5 saatlik mesafe var arabayla.bende onun yanına gitmek istiyorum.bu kadar yol bebek için problem olurmu
Bana doktorum seyahat yasaklaması koymadı. Ama en güzeli sen yine de doktoruna bir sor istersen canım, yanlış yönlendirmek istemem.

4 hafta 5 günlük diyor canım:))) normal gebeliklerde de iki kez kan tahlili istiyorlar mı?
Evet istiyorlar tabi artış beklenilen gibi mi diye en az 2 kat artması gerekiyormuş ben ikincinde daha cok stres yapmıştım şimdide gunler geçmek bilmiyor randevu icin iyiler mi bilmek istiyorum kacı tuttu bilmiyorum 🤷‍♀️

Benim kulandığım fitilin içerisinde kendi aleti var.orta pamağımızdan 2 sm falan büyük.bence sorun olmaz
Ben kasıyorum demek koyarken bas parmak kullanıyorum rahme yetişmem imkansız su durumda ama kasıyorum o agrı o yüzden oluyor demek ki insallah bir şey olmas kuzum rahim kasılıyor demek 😔

X