- 28 Şubat 2020
- 1.281
- 525
- 44
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızCanım merhaba hayırlı olsun öncelikle çok sevindim bizlere umut oluyorsunuz :)) Bakırköy Acıbadem de dokturun kimdi acaba canım?
Ya cok sevindim su an canım benim ❤X xnobodyx @haziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu sölediRabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah
Çok güzel bir haber canım, çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahX xnobodyx @haziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu sölediRabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah
Batmalari şuan hissediyorum ama iki taraftara oluyor benim birde belim cok ağrıyor affedersiniz kalcamin az uzeri 2 embriyo konulmuştu ama 1 kese gorduk şükür 5+2olduk şuanKac haftalıksınız suan ve kac embriyo konulmuştu benim 9 gün var daha muayeneye bir de sizde sağ veya sol kasıkta batma oluyor muydu ne tarafta olduğunu hissettiniz mi benim hep sol battı sanki soldaymıs gibi geliyor tek dileğim sağlıklı olmaları ve sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Goodday isimli bir fonksiyonel tip markasi uretmekte, iceriginin denetlenme raporlarini ben de gördüm ve inceledim. Arzu ederseniz temin icin internet adresini size ozelden ulastirayim burada belki sorun olur. Eskiden biz o icerigi yalnizca ABD ye gittigimizde valizimize dolduruyorduk. Simdi cok şükür uretildi.Two per Day i Türkiye de nereden alabilirim. Eczacım içeriğini çok beğendi ama depolarda VS göremedi. Bu arada tekrardan teşekkür ediyorum
Nasil uzuldum once, ama sonra mutlu son okur gibi oldum. Cok sevindim. Gozumuz aydin.X xnobodyx @haziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu sölediRabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah
Çok teşekkürler tekrardanGoodday isimli bir fonksiyonel tip markasi uretmekte, iceriginin denetlenme raporlarini ben de gördüm ve inceledim. Arzu ederseniz temin icin internet adresini size ozelden ulastirayim burada belki sorun olur. Eskiden biz o icerigi yalnizca ABD ye gittigimizde valizimize dolduruyorduk. Simdi cok şükür uretildi.
Amin. Çok güzel haber. Gözünüz aydın.@canım_ca X xnobodyxremziye_06 Çok sağolun hanımlar evet 10000 ustu yazamadıklarından 1000 den buyuk gıbı sonuç gelince düşük yapıyorum diiyerek gtmiştim rabbim sevindirdi hepimizi sevindirsn inşaallah yaradanım
Aynen öyle yapicam haftaya istanbulda olucam insallah allahin iziniyle kendi tüp bebek doktoruma gidicem bide oda kontroll etsin beniBana da bir hata varmış gibi geldi canım bir daha gittiğin de sor mutlaka
Burda 140 euro yani bana daha pahaliya geliyor. Bide günde iki kere vuruyorum bi paketi bi hafta bile gitmiyor 7 tane var icinde 10. haftaya kadar devam vurcakmisim..Orda daha mı pahalı burda ortalama 200 tl civarı fiyatı
Merhaba bende yurt dışındayım İsviçre’deBurda 140 euro yani bana daha pahaliya geliyor. Bide günde iki kere vuruyorum bi paketi bi hafta bile gitmiyor 7 tane var icinde 10. haftaya kadar devam vurcakmisim..
Anladım canım sonuçta tedavini o yaptı en iyisini o bilirAynen öyle yapicam haftaya istanbulda olucam insallah allahin iziniyle kendi tüp bebek doktoruma gidicem bide oda kontroll etsin beni
Çok Teşekkür ederimAmin. Çok güzel haber. Gözünüz aydın.
Canımm evet ortak yaşanmış imtihanlar için empati daha samimi olur beklentı arkasından yaşanan hayal kırıklığını anlayabılırımDeğer 2 çıktı konuştum dr la, olmaması için hiç Bi neden yoktu dedi bizde anlamadık niye tutmadığını dedi. İkinci transfer için 3 ay sonra dedi zaten, ama benim ne maddi ne manevi gücüm yok. Nasibimizde yokmuş demekki
Hadi hayirli olsun canımÇok teşekkür ederim sonucu yazacağım :) persembe yumurta toplama olacak hayırlısıyla.
İrembede olacak bugün kararlaştırdık doktorla
İnşallahMerhaba gayet iyi
İnşallah transferinizde iyi geçer
İnşallahgayet güzel bir sayı bence, umarım hepsi 5.güne gider sonuçta gebe kalman için 1 sağlıklı embriyo yeterli. hiç stres yapma sağlıkla gelsin bebişin sana inşallah