Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki cok iyi benim ilk tedavimde 14 yumurta vardı 5 i catladı kalanlar da döllenmedi sil baştan başladık bence mutlu ol olmalısınız insallah sağlıkla ilerler ve güzel bir transferiniz olur
İnşallah, çok teşekkürler, ben 1 hafta iğne yaptım sadece, kısa oldu yani, eğer bir kaç gün daha fazla yapsaydım daha çok da olabilirdi bence, hayırlısı, şuan tek istediğim 5ci güne kadar iyi gelişmeleri

Kızlar bugün ön görüşme ve muaynem yapıldı adetime 10 gün var 1yumurta gördü sadece rezervin azalmış olabilir strese baglida olabilir dedi yumurtalama olmuş rahîm kalınlaşmış dedi

Takviye ilaç yazdı eczanelerde yoktu spariş verdik yarın alacagiz
Kismetse ağustos adetiyle basliycaz

Benim 3denemede hamile kaldım kızım 5 buçuk yaşında
Kısmet olursa 4.denememiz olacak dr yazdı vitamin takviye
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Burda 140 euro yani bana daha pahaliya geliyor. Bide günde iki kere vuruyorum bi paketi bi hafta bile gitmiyor 7 tane var icinde 10. haftaya kadar devam vurcakmisim..
Evet öyleymiş kuzum bende vuruluyorum bir sıkıntı olmazsa doktorum en erken 10 en geç 12.haftaya kadar devam ettiriyormuş iğnelere kuzum bakalım

Kızlar merhaba,genetik testini herkes yaptırdı mı?Benim ilk denemem bu çok deneyimsizdim doktorda istemedi 2 adet embriyo transfer edildi ama bu test olmalımıydı?
Bildigim kadarıyla tekrarlayan negatif sonuclardan sonra genetik test isteniyor
Döllenme olmazsa bide
Sağlıcakla tutunur bebisleriniz inş

Batmalari şuan hissediyorum ama iki taraftara oluyor benim birde belim cok ağrıyor affedersiniz kalcamin az uzeri 2 embriyo konulmuştu ama 1 kese gorduk şükür 5+2olduk şuan
Cok şükür kuzum sağlıkla kucağına al insallah bende bekliyorum hayrılsıyal Benim bugun akşam üzeri sağda batmaya baslaıd bakalım benimkiler tek mi çift mi dediğim gibi aaglıklı olsunlar da tek kuzum

Kızlar merhaba,genetik testini herkes yaptırdı mı?Benim ilk denemem bu çok deneyimsizdim doktorda istemedi 2 adet embriyo transfer edildi ama bu test olmalımıydı?
Benim ilk transferim oncesi yapıldı. Hem esli kromozom analizi hem de embriyolara ngs. Bencd bunlar icin bir kayip iki kayip yasamadan baktirmak daha güzel

Amin Allah razı olsun.

Merhaba,
Benim de ilk deneyimimdi bende genetik test yaptırmadım ilk denemede genslxe istenmiyor. Çok şükür ben hamile kaldım sende kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…