İnşallah, çok teşekkürler, ben 1 hafta iğne yaptım sadece, kısa oldu yani, eğer bir kaç gün daha fazla yapsaydım daha çok da olabilirdi bence, hayırlısı, şuan tek istediğim 5ci güne kadar iyi gelişmeleriTabi ki cok iyi benim ilk tedavimde 14 yumurta vardı 5 i catladı kalanlar da döllenmedi sil baştan başladık bence mutlu ol olmalısınız insallah sağlıkla ilerler ve güzel bir transferiniz olur
Sen içini ferah tut insallah 5.güne gelir hepsiİnşallah, çok teşekkürler, ben 1 hafta iğne yaptım sadece, kısa oldu yani, eğer bir kaç gün daha fazla yapsaydım daha çok da olabilirdi bence, hayırlısı, şuan tek istediğim 5ci güne kadar iyi gelişmeleri
Benim 3denemede hamile kaldım kızım 5 buçuk yaşındaMerhaba hayırlı olsun şimdiden.benim tavsiyem de sorununuza yönelik düzeltmek adına vitamin antioksidan takviye kullanımından histereskopiye, testlere kadar yapılabilecek ne varsa önceden yapılmasını isteyin hemen başlamayın tedaviye elimiz boş kalbimiz kırık dönüyoruz sonra ilk denemelerden çoğumuz çünkü..
Evet öyleymiş kuzum bende vuruluyorum bir sıkıntı olmazsa doktorum en erken 10 en geç 12.haftaya kadar devam ettiriyormuş iğnelere kuzum bakalımBurda 140 euro yani bana daha pahaliya geliyor. Bide günde iki kere vuruyorum bi paketi bi hafta bile gitmiyor 7 tane var icinde 10. haftaya kadar devam vurcakmisim..
Bildigim kadarıyla tekrarlayan negatif sonuclardan sonra genetik test isteniyorKızlar merhaba,genetik testini herkes yaptırdı mı?Benim ilk denemem bu çok deneyimsizdim doktorda istemedi 2 adet embriyo transfer edildi ama bu test olmalımıydı?
Cok şükür kuzum sağlıkla kucağına al insallah bende bekliyorum hayrılsıyal Benim bugun akşam üzeri sağda batmaya baslaıd bakalım benimkiler tek mi çift mi dediğim gibi aaglıklı olsunlar da tek kuzumBatmalari şuan hissediyorum ama iki taraftara oluyor benim birde belim cok ağrıyor affedersiniz kalcamin az uzeri 2 embriyo konulmuştu ama 1 kese gorduk şükür 5+2olduk şuan
Ne güzel Allah bağışlasınBenim 3denemede hamile kaldım kızım 5 buçuk yaşında
Kısmet olursa 4.denememiz olacak dr yazdı vitamin takviye
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
İnşallahSen içini ferah tut insallah 5.güne gelir hepsi
Âmin canımNe güzel Allah bağışlasınşifa olsun gönlünuzun muradını versin Rabbim
İnşallah,hepimizin çok teşekkür ederim..Bildigim kadarıyla tekrarlayan negatif sonuclardan sonra genetik test isteniyor
Döllenme olmazsa bide
Sağlıcakla tutunur bebisleriniz inş
Âmin canım cümlemizinkiniİnşallah,hepimizin çok teşekkür ederim..çok heyecanlıyım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim ilk transferim oncesi yapıldı. Hem esli kromozom analizi hem de embriyolara ngs. Bencd bunlar icin bir kayip iki kayip yasamadan baktirmak daha güzelKızlar merhaba,genetik testini herkes yaptırdı mı?Benim ilk denemem bu çok deneyimsizdim doktorda istemedi 2 adet embriyo transfer edildi ama bu test olmalımıydı?
Amin Allah razı olsun.Canımm evet ortak yaşanmış imtihanlar için empati daha samimi olur beklentı arkasından yaşanan hayal kırıklığını anlayabılırımRabbım gönlüme diğer hanımlarla birlkte senin içinde samimi dualar versin inşaallah Tez zaman da nasip olsun umutsuzlugunu rabbim ^ol dedim oldu ^ile umuda döndürtsün
Çok sevindim canım gözün aydın ınsalhh sağ salim kucağına alirsin@canım_ca X xnobodyxremziye_06 Çok sağolun hanımlar evet 10000 ustu yazamadıklarından 1000 den buyuk gıbı sonuç gelince düşük yapıyorum diiyerek gtmiştim rabbim sevindirdi hepimizi sevindirsn inşaallah yaradanım
Merhaba,Kızlar merhaba,genetik testini herkes yaptırdı mı?Benim ilk denemem bu çok deneyimsizdim doktorda istemedi 2 adet embriyo transfer edildi ama bu test olmalımıydı?
Aynen canım sağlıkla olsunlarda inşallahCok şükür kuzum sağlıkla kucağına al insallah bende bekliyorum hayrılsıyal Benim bugun akşam üzeri sağda batmaya baslaıd bakalım benimkiler tek mi çift mi dediğim gibi aaglıklı olsunlar da tek kuzum
İnşallah Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsinMerhaba,
Benim de ilk deneyimimdi bende genetik test yaptırmadım ilk denemede genslxe istenmiyor. Çok şükür ben hamile kaldım sende kalırsın inşallah
Teşekkür ederimİnşallah Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsinsizi de tebrik ederim
Bencede haklısınız önceden yapılması daha iyi,doktorumuz deseydi bizde yaptırırdık..ne diyim hayırlısı AllahtanBenim ilk transferim oncesi yapıldı. Hem esli kromozom analizi hem de embriyolara ngs. Bencd bunlar icin bir kayip iki kayip yasamadan baktirmak daha güzel