Yaa cok üzüldüm
Hayrım bu yöndeymiş nasipYaa cok üzüldüm
Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle çok sevindim bizlere umut oluyorsunuz :)) Bakırköy Acıbadem de dokturun kimdi acaba canım?Çok teşekkür ederim canım benim. Bakırköy Acıbadem International da yaptırdım
Two per Day i Türkiye de nereden alabilirim. Eczacım içeriğini çok beğendi ama depolarda VS göremedi. Bu arada tekrardan teşekkür ediyorumSize ruhen ve bedenen sağlıklı bir süreç dilerim.
Hayrım bu yöndeymiş nasip
Ben almanyada yasiyorum esim izmire gitmisdi gelirken getirsin diye burdaProgestan deks alın müdavimi zaten
evet canim öyle hesapladim. Bi yanlislik olmasi lazim cünkü benim arkadas benle ayni günde transfer oldu onun bebisi 4mm 6+3 demis doktor benim bebis 6mm ben 6+1 nasil oluyor anlamadim vallahCanım son adet tarihine göre yaptin değil mi hesabını ? Benim adet tarihimle tam tutuyor şuan keseyi gördüğüm zaman doktorun dediği hafta tam uydu adetime
Burada tam da doktorlarin tarifi gibi anlatılıyor kisa bir ceviri yapiyorum sizin icin.
Bir kere fitili avucunuza koymayin iki parmak arasinda en azindan isidan etkilenmez diyor. Ardindan dizlerinizi cekin ve goruyorsaniz bir parmakla itebildiginiz kadar itin ve korkmayin cunku orada uzun bir yol var. Bir direnis olursa fitili orada birakin zorlamayin diyor. Neredeyse parmagin tamamiyla itebilirsiniz. Bu size zarar vermez. Dizlerinizi kendinize cekmek girisi hayli kolaylastirir.
Transfer ücreti tüp bebek kadar tutmuyor. Maddi ve manevi ne zaman hazır olursan o zaman yaparsın canım. Yumurtan seni bekliyor olacak.Değer 2 çıktı konuştum dr la, olmaması için hiç Bi neden yoktu dedi bizde anlamadık niye tutmadığını dedi. İkinci transfer için 3 ay sonra dedi zaten, ama benim ne maddi ne manevi gücüm yok. Nasibimizde yokmuş demekki
Çok teşekkür ederim sonucu yazacağım :) persembe yumurta toplama olacak hayırlısıyla.Canim hayirli olsun inşallahhhh devamı da güzel olur haberler alırsın ben pozitif sonuc alan arkadaşlara soruyorum :)tedavini nerede yaptırmıştır canim
Bana da bir hata varmış gibi geldi canım bir daha gittiğin de sor mutlakaevet canim öyle hesapladim. Bi yanlislik olmasi lazim cünkü benim arkadas benle ayni günde transfer oldu onun bebisi 4mm 6+3 demis doktor benim bebis 6mm ben 6+1 nasil oluyor anlamadim vallah
Merhaba çok çok teşekkürlerHayırlı olsun hakkınızda inşallah ilk denemede bebeğinizi kucağınıza alırsınız. yumurta toplama işlemine sanırım daha var
HoşbuldumMerhaba canim oncelikle hosgeldinrabbim rast götürsün tedavini insalalh kaliteli güzel yumurtaların olur .
Guzel haberler alırsın her zaman hayirli olsun tedavin
HoşbuldummmHosgeldin kuzum insallah burdan senin de güzel haberlerini duymak nasip olur
Evet pes etmek yok yola aynı hızla devam.Transfer ücreti tüp bebek kadar tutmuyor. Maddi ve manevi ne zaman hazır olursan o zaman yaparsın canım. Yumurtan seni bekliyor olacak.
Tüylerim diken diken oldu okuyunca yazdıklarınızıX xnobodyxhaziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu söledi Rabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah
Orda daha mı pahalı burda ortalama 200 tl civarı fiyatıBen almanyada yasiyorum esim izmire gitmisdi gelirken getirsin diye burda
Cünkü cok pahali ama malesef yoktu . Mecbur burdan aldim
Kac haftalıksınız suan ve kac embriyo konulmuştu benim 9 gün var daha muayeneye bir de sizde sağ veya sol kasıkta batma oluyor muydu ne tarafta olduğunu hissettiniz mi benim hep sol battı sanki soldaymıs gibi geliyor tek dileğim sağlıklı olmaları ve sağlıkla kucağımıza alalım insallahÇok şükür kesimizi gorduk 2 hafta sonra cagirdi tekrar kalp atışını duymak için inşallah ogunde güzel haberler le doneriz