Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım son adet tarihine göre yaptin değil mi hesabını ? Benim adet tarihimle tam tutuyor şuan keseyi gördüğüm zaman doktorun dediği hafta tam uydu adetime
evet canim öyle hesapladim. Bi yanlislik olmasi lazim cünkü benim arkadas benle ayni günde transfer oldu onun bebisi 4mm 6+3 demis doktor benim bebis 6mm ben 6+1 nasil oluyor anlamadim vallah

Burada tam da doktorlarin tarifi gibi anlatılıyor kisa bir ceviri yapiyorum sizin icin.

Bir kere fitili avucunuza koymayin iki parmak arasinda en azindan isidan etkilenmez diyor. Ardindan dizlerinizi cekin ve goruyorsaniz bir parmakla itebildiginiz kadar itin ve korkmayin cunku orada uzun bir yol var. Bir direnis olursa fitili orada birakin zorlamayin diyor. Neredeyse parmagin tamamiyla itebilirsiniz. Bu size zarar vermez. Dizlerinizi kendinize cekmek girisi hayli kolaylastirir.

Ben bu transferimde fitili hiç bu şekilde uygulamadım tabi kimyasal gebelik gelişince kendini suçlayacak çok şey arıyorsun ilk transferimde kesinlikle uygulamayı yatarak bu görseldeki tarife uygun şekilde uygulamıştım.

Kendimi toparladım fakat içten içe suçluyorum evde 3 gün dinlenip uzak mesafe olan işime geri döndüm yolda gidip gelirken sık idrara çıkma sebebiyle zorluk da yaşadım ve sonra kendime suçlayacak çok şeyin var demeden alıkoyamadım....
Allah nasip etmiyorsa elbet vardır bir sebebi... Maalesef ama'larım da keşkelerim de oldu... Şuan ise sorguladığım şey kimyasal gebelik olduysa ve bunun sebebi embriyolarımdansa bir sonraki transferi şüpheyle ve korkuyla yapacakmışım gibi hissediyorum. Gerçi beni umutlandıran ilk transferimin tutması, sanırım doktorumla konuşmadan rahatlayamayacağım. Cumartesi günü inşallah tüm sorularımın cevaplarını almış olurum...

Değer 2 çıktı konuştum dr la, olmaması için hiç Bi neden yoktu dedi bizde anlamadık niye tutmadığını dedi. İkinci transfer için 3 ay sonra dedi zaten, ama benim ne maddi ne manevi gücüm yok. Nasibimizde yokmuş demekki
Transfer ücreti tüp bebek kadar tutmuyor. Maddi ve manevi ne zaman hazır olursan o zaman yaparsın canım. Yumurtan seni bekliyor olacak.

Canim hayirli olsun inşallahhhh devamı da güzel olur haberler alırsın ben pozitif sonuc alan arkadaşlara soruyorum :)tedavini nerede yaptırmıştır canim
Çok teşekkür ederim sonucu yazacağım :) persembe yumurta toplama olacak hayırlısıyla. 🙏
İrembede olacak bugün kararlaştırdık doktorla😊

X xnobodyx haziran0806 haziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu söledi 🤲🏼 Rabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah 🤲🏼🤲🏼🥰
Tüylerim diken diken oldu okuyunca yazdıklarınızı
Üzüntünüzü düşünemiyorum yanlışlık olsa bile girdiğiniz stres keşke belirtselermiş
inanın mutlu oldum adınıza
Gözünüz Aydın sağ Salim alın kucağınıza inşallah
🧿

Çok şükür kesimizi gorduk 2 hafta sonra cagirdi tekrar kalp atışını duymak için inşallah ogunde güzel haberler le doneriz 🤲👍
Kac haftalıksınız suan ve kac embriyo konulmuştu benim 9 gün var daha muayeneye bir de sizde sağ veya sol kasıkta batma oluyor muydu ne tarafta olduğunu hissettiniz mi benim hep sol battı sanki soldaymıs gibi geliyor tek dileğim sağlıklı olmaları ve sağlıkla kucağımıza alalım insallah

X