Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
X xnobodyx @haziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu söledi 🤲🏼 Rabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah 🤲🏼🤲🏼🥰
Ya cok sevindim su an canım benim ❤

X xnobodyx @haziran0806 bayanlar şükürler olsun gıttıgım hast de bellı sevıye ustu ölçmediğ için yanlıslık olmus endişeyle dr a gıttık sukurler olsun kalp atısını da keseyi de gördük şuan 5+6 ile uyumlu oldugumu söledi 🤲🏼 Rabbım sızlere de bekleyen herkesi de tez zamanda sevındırsın ınsaallah 🤲🏼🤲🏼🥰
Çok güzel bir haber canım, çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🧡🧡🧿🧿

Kac haftalıksınız suan ve kac embriyo konulmuştu benim 9 gün var daha muayeneye bir de sizde sağ veya sol kasıkta batma oluyor muydu ne tarafta olduğunu hissettiniz mi benim hep sol battı sanki soldaymıs gibi geliyor tek dileğim sağlıklı olmaları ve sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Batmalari şuan hissediyorum ama iki taraftara oluyor benim birde belim cok ağrıyor affedersiniz kalcamin az uzeri 2 embriyo konulmuştu ama 1 kese gorduk şükür 5+2olduk şuan

Two per Day i Türkiye de nereden alabilirim. Eczacım içeriğini çok beğendi ama depolarda VS göremedi. Bu arada tekrardan teşekkür ediyorum 🙏🥰
Goodday isimli bir fonksiyonel tip markasi uretmekte, iceriginin denetlenme raporlarini ben de gördüm ve inceledim. Arzu ederseniz temin icin internet adresini size ozelden ulastirayim burada belki sorun olur. Eskiden biz o icerigi yalnizca ABD ye gittigimizde valizimize dolduruyorduk. Simdi cok şükür uretildi.

Nasil uzuldum once, ama sonra mutlu son okur gibi oldum. Cok sevindim. Gozumuz aydin.

Goodday isimli bir fonksiyonel tip markasi uretmekte, iceriginin denetlenme raporlarini ben de gördüm ve inceledim. Arzu ederseniz temin icin internet adresini size ozelden ulastirayim burada belki sorun olur. Eskiden biz o icerigi yalnizca ABD ye gittigimizde valizimize dolduruyorduk. Simdi cok şükür uretildi.
Çok teşekkürler tekrardan🙏

Burda 140 euro yani bana daha pahaliya geliyor. Bide günde iki kere vuruyorum bi paketi bi hafta bile gitmiyor 7 tane var icinde 10. haftaya kadar devam vurcakmisim..
Merhaba bende yurt dışındayım İsviçre’de
Gümrüğe yakınsanız eğer buradan temin etmeniz daha ucuza gelir burada üretildiği için fiyatı 80 İsviçre frankı yani iki paket fiyatına siz 1 paket alıyorsunuz

Değer 2 çıktı konuştum dr la, olmaması için hiç Bi neden yoktu dedi bizde anlamadık niye tutmadığını dedi. İkinci transfer için 3 ay sonra dedi zaten, ama benim ne maddi ne manevi gücüm yok. Nasibimizde yokmuş demekki
Canımm evet ortak yaşanmış imtihanlar için empati daha samimi olur beklentı arkasından yaşanan hayal kırıklığını anlayabılırım 🤲🏼 Rabbım gönlüme diğer hanımlarla birlkte senin içinde samimi dualar versin inşaallah🤲🏼Tez zaman da nasip olsun umutsuzlugunu rabbim ^ol dedim oldu ^ile umuda döndürtsün 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🧡

X