- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 35
Anlattığın şey çok içime dokundu. Bu üzüntü ve sıkıntıların feraha çıktığı bir yer vardır. En kısa zamanda çok güzel haberler alırsın inşallahİlk iki transferimde iki gün sonra başlamıştı. Sadece embriyoları pıhtı halinde düşürürken çok acı çekmiştim. Bu çektiğin ağrılar normal miymiş doktora danıştın mı
Allah razı olsunAnlattığın şey çok içime dokundu. Bu üzüntü ve sıkıntıların feraha çıktığı bir yer vardır. En kısa zamanda çok güzel haberler alırsın inşallah
Amiin canım benim, herkesin içinde bizimde dualarımız kabul olsun inşallahAllah razı olsunHepimiz güzel haberleri hayırlısıyla tez vakitte alalım inşallah. Sağlıkla kavuşalım.
Biraz daha bekliyimde olmazsa içerim rahatlatır beni en azındanAdaçayı vs içsen belki bir nebze faydası olur. Sökmediği için de ağrı yapıyor olabilir. Biran önce geçer inşallah
funda göde ilk seferde hamile kaldım embriyologları cok iyiKaç yumurtanız toplanmıştı kaç embriyo oluştu embriyologlardan memnun kaldınız mı? Ben de İsmail küçük ile Funda göde arasında kararsızım
Ohh canım gormene sevindimCanım iyiyim iki gün önce yine lekelenmem oldu hafif kırmızıya yakındı bir panikle hastaneye koştuk akşam, keseyi gördükkalp atışını dinletmedi doktor ama canlı dedi bir de mide bulantısı başladı bende özellikle sabahları baya köyü oluyorum. Sen nasılsın
Insallah canimKese için gitcem ben.3 tane bende 5 günlük embirio.bence 2si tutdu
Onu söylemedi doktor ama keseler 9.2 mm di yarin belli olur insallahUlturasonda kaç haftalık göründü peki
Ama hesaba göre 5+2 di. Ben aslinda igne vurdurmaya gittim sonra dedim ultrason yapalim belki görünür doktorumda dedi daha cok erken görülmezse bosuan üzülcen ben tutturdum kirmadi sagolsun öylece gördüm yoksa kese randevum falan yoktuUlturasonda kaç haftalık göründü peki
Ulturasonda kaç haftalık göründü peki
Ben tüp bebek sürecine devlet ve hastanesinden raporu alarak başlamıştım o dönem çapa da tüm kontrolleri titizlikle yapıyorlardı doktorları çok iyiydi hatta raporu vermeden önce başarı oranını arttırmak için tüm detayları önemsiyolardı anne baba adaylarının tüm infertilite sorunları her açıdan değerlendirmeye aldılar hatta benim kontroller sırası rahimde perde yani septum görüldü o kadar küçüktü ki 1.5cm kadar ama tüp bebekte başarı oranını yükseltmek için onu aldılar en ufak riski gözardı etmediler.Genetiğinde sorun olmuş olabilir dediler 15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1 5.gün 1 6.gün 2 tane donduruldu yani toplam 4 tane 3.günü çözdürdüler transfer zamanı ama 5.güne gitmedi 5.günü tranafer ettiler şimdi 6.gün 2tane transfer edilecek. Eğer bunlarda tutmazsa histeroskopi yaparız dedi ama ben devam edip etmeme konusunda kararsızım
Çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dondurulmuş embriyo sayınız fazla mıydıfunda göde ilk seferde hamile kaldım embriyologları cok iyi
Bir an evvel geçer inşallahBiraz daha bekliyimde olmazsa içerim rahatlatır beni en azından
6 tane yumurta toplandı hepsi 5 güne gitti tek transfer oldu diğer 5 i dondurulduÇok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dondurulmuş embriyo sayınız fazla mıydı
Evet çok akakasız davranıyorlarMaalesef bazı merkezler araştırma zahmetinde bulunmuyorlar... olmadıysa olmadı nokta
Canınızı sıkmayın güzel düşünün güzel olsunKızlar iyi geceler bugün yumurtalar toplandı ultrasonda 18 görünüyordu 8 tane toplandı canım çok sıkıldı her tadavide 12 15 civarı toplanıyordu yarın döllenme ile ilgili bilgi verecekler sizin kaç tane toplandı kaçı döllendi bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederim canımMerhaba canimm
Insallah bol bol olgun yumoslarin olur insallahhhh hepsi olgun güzel yumurtalardir
Kızlar hepinize sorum olacak bi kaç kez tüp bebek yaptırıp deneyımı olan arkadaşlara soruyorum embiroyo kaliteniz %50 olduğu halde neden tutunma olmamiştırÖyledir canımhormonlarımiz tavan sürekli bir şey oluyor zaten