Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür, eşim benden daha çok üzgün. Onu teselli edebilmek için daha güçlü olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Ağrıların nasıl oldu
Evet eşler içten içe üzülüyorlar resmen benim eşimde öyle benim o kamplarım ara ara devam ediyor ve beni yere çökertiyor resmen ama mide bulantım azaldı şükür

Benim ki de öyle benim de bu hafta mide bulantılarım başladı benim canım çıkıyor ama eşim çok mutlu bu durumdan her şey yolunda gidiyor demek ki diyor erkekler işte
Vallah aynennn
Benimde migde bulantilarim geldi bi haftadir yarinda büyük gün seninde yarindi galiba insallah güzel sonuclar alirizz

Hayır hayır başlamadı daha, hiç başlayacak gibide değil bilmiyorum ki bu neyin ağrısı böyle bugün transferin 11. Günü, aslında dündü test tarihim ben 9. Gün vermiştim kanı.
İlk iki transferimde iki gün sonra başlamıştı. Sadece embriyoları pıhtı halinde düşürürken çok acı çekmiştim. Bu çektiğin ağrılar normal miymiş doktora danıştın mı

İlk iki transferimde iki gün sonra başlamıştı. Sadece embriyoları pıhtı halinde düşürürken çok acı çekmiştim. Bu çektiğin ağrılar normal miymiş doktora danıştın mı
Ah kıyamam sordum adet olabilirsin o yüzdendir olmazsa ağrı kesici al dedi ama hala gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…