Ben öyleyim şuan.sucak su koyunca hafifliyo sanki tavsiye ederimBenim ki iki tarafta mosmor oturamıyorum üstüne çok acıyor. Bi çözümü var mı bilmiyorum. Rabbim yardım etsin inşaAllah
Bende 3 defa fitil 2 iyne aynu anda vuruluyor.bant ne için peki?Yok kuzum ben akşamları 1 defa vuruluyorum protulex iğne onun yanı sıra günde 3 defa fitil haftada iki defa değişen bantlarım var hepsi progesteran
Kuzum ben isviçredeyim burada üretildiği için bulmakta zorlanmadımHanimlar prolutex ya da progestan dex aldiginiz eczane isimlerini, il ilceleri yazar misiniz.. Turkiye kazan ben kepce igne ariyorum, zor buluyorum
Canım sıcak su sabun köpüğü ile masaj yap popona ardaki şişliği alıyor. Ispirto ya dakolonyagi ile pamuğa dok masaj yap sis yerlere morluk varsa onu da aliyorArkadaşlar merhaba progestron iyne kulanan varmı aranızda.özür dilerim popom düğüm düğüm oldu bunun bi çaresi varmı.birde çok acıyo kaşınıyo
O da progesteran fitil tahriş edebilir dedi doktorum ek olarak ekstra fitil yerine bant verdiBende 3 defa fitil 2 iyne aynu anda vuruluyor.bant ne için peki?
Ben bir kere popodan yaptırdım eşime baktım oturamayacağım iğne ucunu değiştirip karına geçtik doktorumun tavsiyesi ileBenim ki iki tarafta mosmor oturamıyorum üstüne çok acıyor. Bi çözümü var mı bilmiyorum. Rabbim yardım etsin inşaAllah
Teşekkür ederim deniycemCanım sıcak su sabun köpüğü ile masaj yap popona ardaki şişliği alıyor. Ispirto ya dakolonyagi ile pamuğa dok masaj yap sis yerlere morluk varsa onu da aliyor
Benim fitil tablet şekilli sorun yaşamadım.ama değiştirmek istiyorum çünki çok pahalıO da progesteran fitil tahriş edebilir dedi doktorum ek olarak ekstra fitil yerine bant verdi
ben vuruyorum ama göbekten ilacinizin ismi nedir ?Arkadaşlar merhaba progestron iyne kulanan varmı aranızda.özür dilerim popom düğüm düğüm oldu bunun bi çaresi varmı.birde çok acıyo kaşınıyo
Normalde bende göbekten yapılanı kullanıyordum, o bitince bulamadım, mecburen popodan yapılanı alıp kullandımBen bir kere popodan yaptırdım eşime baktım oturamayacağım iğne ucunu değiştirip karına geçtik doktorumun tavsiyesi ile
Arkadaslar döllenen yumurtalarin 25% normal sartlarda zaten blastokist oluyor yani 5. gün embriyo. Tabikide sansli olanlar var fazladan blastokistde ulasan ama doktorlar 25% diyorlarBizim de aynı şekilde benim irenbede 20 yumurtadan 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Elde edilmişti. Çok büyük bir fark olmamış aramızda
Krampta degil degisik bi agri bilemedim simdi ama suan hic biseyim kalmadi gitti agrilarBenim bacak ağrım oluyor canım ama kramp gibi değil. Artık yavaş yavaş belirtiler kendini göstermeye başlıyor normal bence
Rica ederim canım ınsalhh faydasını görürsün bana iyi geldi.benim piponun tamamı morarmıştı resmen oturamıyordum baya iyi geldiTeşekkür ederim deniycem
Canim o progeston igneleri yani ben prolutex kullaniyorum göbekten bazen cok aciyordu morariyordu hatta cok yaniyordu bazende cok iyi vuruyordum hic agri yapmiyordu sonra fark ettimki siringanin icinde hic hava olmamasi lazim yani minik baloncuklar oluyor havasini iyce alincaa hic acimiyor yanmiyorda . Ondan önce kizariyordu bende bide kasintida oluOrduVurdurcak yer kalmadı resmensıcak su torbası koydum bakalım o işe yarıycakmı.inşAllah hayırlısı.2 tanemi sizde iyne?
Progesterın yazılı 1 ml ben 2 ml kullanıyom 1 gündeben vuruyorum ama göbekten ilacinizin ismi nedir ?
Öyledir canımKrampta degil degisik bi agri bilemedim simdi ama suan hic biseyim kalmadi gitti agrilarugruyorlar sonra gidiyorlar insallah belirtidir
Test gününüz ne zaman?Krampta degil degisik bi agri bilemedim simdi ama suan hic biseyim kalmadi gitti agrilarugruyorlar sonra gidiyorlar insallah belirtidir
Arnica kremle ovun gece yatmadan da kremi surun ve evet alkol basin. Igne olduktan sonra igne yerini ovalayarak dagitabilirseniz ovalayin.Vurdurcak yer kalmadı resmensıcak su torbası koydum bakalım o işe yarıycakmı.inşAllah hayırlısı.2 tanemi sizde iyne?
Benimde şimdi başladı.ilk başlarda böyle porblemim yokduCanim o progeston igneleri yani ben prolutex kullaniyorum göbekten bazen cok aciyordu morariyordu hatta cok yaniyordu bazende cok iyi vuruyordum hic agri yapmiyordu sonra fark ettimki siringanin icinde hic hava olmamasi lazim yani minik baloncuklar oluyor havasini iyce alincaa hic acimiyor yanmiyorda . Ondan önce kizariyordu bende bide kasintida oluOrdu
Bi danış doktoruna bazen alternatif daha ucuz ilaçlar oluyorBenim fitil tablet şekilli sorun yaşamadım.ama değiştirmek istiyorum çünki çok pahalı