Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba progestron iyne kulanan varmı aranızda.özür dilerim popom düğüm düğüm oldu bunun bi çaresi varmı.birde çok acıyo kaşınıyo
Canım sıcak su sabun köpüğü ile masaj yap popona ardaki şişliği alıyor. Ispirto ya dakolonyagi ile pamuğa dok masaj yap sis yerlere morluk varsa onu da aliyor

Bizim de aynı şekilde benim irenbede 20 yumurtadan 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Elde edilmişti. Çok büyük bir fark olmamış aramızda
Arkadaslar döllenen yumurtalarin 25% normal sartlarda zaten blastokist oluyor yani 5. gün embriyo. Tabikide sansli olanlar var fazladan blastokistde ulasan ama doktorlar 25% diyorlar

Vurdurcak yer kalmadı resmensıcak su torbası koydum bakalım o işe yarıycakmı.inşAllah hayırlısı.2 tanemi sizde iyne?
Canim o progeston igneleri yani ben prolutex kullaniyorum göbekten bazen cok aciyordu morariyordu hatta cok yaniyordu bazende cok iyi vuruyordum hic agri yapmiyordu sonra fark ettimki siringanin icinde hic hava olmamasi lazim yani minik baloncuklar oluyor havasini iyce alincaa hic acimiyor yanmiyorda . Ondan önce kizariyordu bende bide kasintida oluOrdu

Benimde şimdi başladı.ilk başlarda böyle porblemim yokdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…