İlk denemede yapılmadı ama ben taze transfer istediğim için yapmadık.taze transfer tutmayınca ikinciyi denemeden önce Dr yapalım çizik atalım dedi.Histereskopi yapıldı çizik atıldı çok şükür 8 haftalık gebeyim. Ne kadar etkisi var bilemem ama arkadaşın dedigi gibi önce yapılması gerekeni yapıp sonrasında denemesi daha mantıklı.Cunku hem maddi hem manevi zor süreç yani bundada tutmazsa sonra histereskopi yaparız demek banada mantıksız geldi acikca.Tabiki Dr daha iyisini bilir ama önce engel olabilecek ihtimalleri eleyip öyle denemek gerek.Birdd ben bu drlarin kimisinin neden 5. Günde ısrar ettiğini anlamadım onca tedavi çöp oluyo bir çok arkadaşta okudum.yumurta toplaniyo 10 tane 15 tane sonra 7_8 dolleniyo 3 güne gidiyo 5. Gün bekliyorlar bütün yumurtalar tedavi çöp.
Benim 3. Gün Embriyosu Dr dedim 5. Gün neden beklemedik diye zaten yumurta sayın az risk almayalim dedi .Hangisi daha iyi bilmiyorum gerçi ama 3. Günün tutma ihtimali var sonuçta 5. Gün de garanti değil o açıdan 3. Günde olsa transfer etmek tedavinin çöp olmaması bana daha mantıklı geliyo tabi bu benim fikrim
.Herkes hakkında hayırlısı olsun