Vallah hic sormaa hergün baska biseyim var esimde bu durumdan gayet mutluu diyorki belirti bunlar demekki bebislerr büyüyorlarÖyledir canım hormonlarımiz tavan sürekli bir şey oluyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah hic sormaa hergün baska biseyim var esimde bu durumdan gayet mutluu diyorki belirti bunlar demekki bebislerr büyüyorlarÖyledir canım hormonlarımiz tavan sürekli bir şey oluyor zaten
7 haftalik hamileyim suan canim 6+4 yarin kalp atislarini duyucaz insallahTest gününüz ne zaman?
Evet masaj yapıyorum iyi geliyor.ne kremi o belki vardur evde ona benzerArnica kremle ovun gece yatmadan da kremi surun ve evet alkol basin. Igne olduktan sonra igne yerini ovalayarak dagitabilirseniz ovalayin.
Evet yazdı zaten.bende bebek tutana kadae kullanıcam onu bitince geçicem diğerineBi danış doktoruna bazen alternatif daha ucuz ilaçlar oluyor
Ya ne güzel inşAllah.kaç embiriodu sizde?benide cumartesi çağırdı ulturasona7 haftalik hamileyim suan canim 6+4 yarin kalp atislarini duyucaz insallah
Canım nasılsın iyi misin biraz dahaBizim de aynı şekilde benim irenbede 20 yumurtadan 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Elde edilmişti. Çok büyük bir fark olmamış aramızda
Çok şükür, eşim benden daha çok üzgün. Onu teselli edebilmek için daha güçlü olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Ağrıların nasıl olduCanım nasılsın iyi misin biraz daha
Benim ki de öyle benim de bu hafta mide bulantılarım başladı benim canım çıkıyor ama eşim çok mutlu bu durumdan her şey yolunda gidiyor demek ki diyor erkekler işteVallah hic sormaa hergün baska biseyim var esimde bu durumdan gayet mutluu diyorki belirti bunlar demekki bebislerr büyüyorlar
Evet eşler içten içe üzülüyorlar resmen benim eşimde öyle benim o kamplarım ara ara devam ediyor ve beni yere çökertiyor resmen ama mide bulantım azaldı şükürÇok şükür, eşim benden daha çok üzgün. Onu teselli edebilmek için daha güçlü olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Ağrıların nasıl oldu
Regl başladı değil mi onun ağrısı ile mi böyleEvet eşler içten içe üzülüyorlar resmen benim eşimde öyle benim o kamplarım ara ara devam ediyor ve beni yere çökertiyor resmen ama mide bulantım azaldı şükür
Hayır hayır başlamadı daha, hiç başlayacak gibide değil bilmiyorum ki bu neyin ağrısı böyle bugün transferin 11. Günü, aslında dündü test tarihim ben 9. Gün vermiştim kanı.Regl başladı değil mi onun ağrısı ile mi böyle
2 tane 5. gün embriyosu koydular ikiside tuttu keseyi gördüm yarinda insallah ikisininde kalbi atarYa ne güzel inşAllah.kaç embiriodu sizde?benide cumartesi çağırdı ulturasona
Vallah aynennnBenim ki de öyle benim de bu hafta mide bulantılarım başladı benim canım çıkıyor ama eşim çok mutlu bu durumdan her şey yolunda gidiyor demek ki diyor erkekler işte
Kese için gitcem ben.3 tane bende 5 günlük embirio.bence 2si tutdu2 tane 5. gün embriyosu koydular ikiside tuttu keseyi gördüm yarinda insallah ikisininde kalbi atar
Sizde keseyi görmeyemi gidiceksiniz?? Yoksa kalp atisimi?
İlk iki transferimde iki gün sonra başlamıştı. Sadece embriyoları pıhtı halinde düşürürken çok acı çekmiştim. Bu çektiğin ağrılar normal miymiş doktora danıştın mıHayır hayır başlamadı daha, hiç başlayacak gibide değil bilmiyorum ki bu neyin ağrısı böyle bugün transferin 11. Günü, aslında dündü test tarihim ben 9. Gün vermiştim kanı.
Arnica jel, morluk ve sislikler icinEvet masaj yapıyorum iyi geliyor.ne kremi o belki vardur evde ona benzer
Ulturasonda kaç haftalık göründü peki2 tane 5. gün embriyosu koydular ikiside tuttu keseyi gördüm yarinda insallah ikisininde kalbi atar
Sizde keseyi görmeyemi gidiceksiniz?? Yoksa kalp atisimi?
Yok ama aldırım.teşekkürler canımArnica jel, morluk ve sislikler icin
Ah kıyamam sordum adet olabilirsin o yüzdendir olmazsa ağrı kesici al dedi ama hala gelen giden yokİlk iki transferimde iki gün sonra başlamıştı. Sadece embriyoları pıhtı halinde düşürürken çok acı çekmiştim. Bu çektiğin ağrılar normal miymiş doktora danıştın mı
Adaçayı vs içsen belki bir nebze faydası olur. Sökmediği için de ağrı yapıyor olabilir. Biran önce geçer inşallahAh kıyamam sordum adet olabilirsin o yüzdendir olmazsa ağrı kesici al dedi ama hala gelen giden yok