Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol Canım amin insAllah hepimiz tüm isteyenler sağlıkla kucağına alsin.İnan tam bilmiyorum ama ben internetten transfr gününe göre hesaplayıp iki hafta eklemiştim bana göre 5+4 tü hata sadece kese görürsün diye gittim ama Dr da 6+1 dedi fakat Dr hemşiresi yazarken bilgisayara son adet tarihimi girdigini duydum şimdi sen sorunca hesapladım ki Dr gittiğim tarihi son adetle hesaplarsam 6+1 cikiyo ama tabi çok emin değilim.Her Dr aynımı hesapliyo yanlış bilgilendirmek istemem sen son adet tarihine göre hesapla bakalım kaç haftaliksin 🥰
Hesapladım dediğiniz gibi yaptım 4+2 çıkıyor kuzum teşekkür ediyorum bakalım benim hesap doktorun hesaba uyacak mı nasıl hesaplamak merqk ettim

Merhaba transfer sonrası ne ilacı bu kadar tutmuş çok şaşırdım,bana transfer sonrası için progestan fitil,coraspin,estrofem ve folic asid verdiler onlarda bişey tutmadı.Ben üniversite hastanesinde tedavi gördüm acaba eksik bişeyler mi var diye kıyaslamak için soruyorum
Evet bende şaşırdım ekstra bir durum varsa bilemem ama genelde klasik aynı ilaçlar arkadaşın saydığı ilaçlar onlarda o kadar tutmuyor zaten çoğunu aile hekimine yazdiriyoruz

Ben de Funda hanımı seçicem sanırım. İrenbenin en iyi embriyologları hep bir yerlere dağılmış. Ve Zerrin Sertkayanın medicalparka geçmiş olması beni Funda hanıma yönlendiriyor. Çünkü baştan yumurta toplanacak. Sizin ilk sefer olumsuza nasıl bir açıklama yaptılar kaç embriyo donduruldu acaba?
Genetiğinde sorun olmuş olabilir dediler 15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1 5.gün 1 6.gün 2 tane donduruldu yani toplam 4 tane 3.günü çözdürdüler transfer zamanı ama 5.güne gitmedi 5.günü tranafer ettiler şimdi 6.gün 2tane transfer edilecek. Eğer bunlarda tutmazsa histeroskopi yaparız dedi ama ben devam edip etmeme konusunda kararsızım

Genetiğinde sorun olmuş olabilir dediler 15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1 5.gün 1 6.gün 2 tane donduruldu yani toplam 4 tane 3.günü çözdürdüler transfer zamanı ama 5.güne gitmedi 5.günü tranafer ettiler şimdi 6.gün 2tane transfer edilecek. Eğer bunlarda tutmazsa histeroskopi yaparız dedi ama ben devam edip etmeme konusunda kararsızım
Özel değilse neden acaba? Elden gelen yapılmamış hissi mi var

Özel değilse neden acaba? Elden gelen yapılmamış hissi mi var
Yumurtam az değildi ama dondurulan embriyoların az olması laboratuvar kaynaklı sorun olabilir mi diye düşündürdü beni tabi sperm veya yumurta kaynaklı da olabilir ama zaten herhangi bir açıklama yapılmamıştı bununla ilgili. Yoksa funda hanım çok pozitif bir insan güler yüzlü whatsaptan soru sorduğumda geri dönüş alabiliyorum

Yumurtam az değildi ama dondurulan embriyoların az olması laboratuvar kaynaklı sorun olabilir mi diye düşündürdü beni tabi sperm veya yumurta kaynaklı da olabilir ama zaten herhangi bir açıklama yapılmamıştı bununla ilgili. Yoksa funda hanım çok pozitif bir insan güler yüzlü whatsaptan soru sorduğumda geri dönüş alabiliyorum
Sperm rahatsızlığın var mıydı? 6. Güne kadar gelip iyi kalite olmamasını da ilk defa duyuyorum

Sperm rahatsızlığın var mıydı? 6. Güne kadar gelip iyi kalite olmamasını da ilk defa duyuyorum
Ben de instagramdan embriyologunu takibe başladım. Çok azimli görünüyorlar. Zerrin hanımın orda olması da büyük avantaj. Tavmergenle kıyasladığım da saha başarılı kadro olmalılar diye düşünmüştüm

Ben de instagramdan embriyologunu takibe başladım. Çok azimli görünüyorlar. Zerrin hanımın orda olması da büyük avantaj. Tavmergenle kıyasladığım da saha başarılı kadro olmalılar diye düşünmüştüm
Belki laboratuvar kaynaklı değildi bilemiyorum kötülemek istemiyorum funda hanım embriyologlarımızın puanı kıttır demişti kalite harflendirmesinde belki başka yerde olsa kaliteli görülceklerdi

Arkadaşlar merhaba progestron iyne kulanan varmı aranızda.özür dilerim popom düğüm düğüm oldu bunun bi çaresi varmı.birde çok acıyo kaşınıyo

Arkadaşlar merhaba progestron iyne kulanan varmı aranızda.özür dilerim popom düğüm düğüm oldu bunun bi çaresi varmı.birde çok acıyo kaşınıyo
Ben karından vurduruyorum, maalesef bir çaresi yok iğne sonrası alkol bas dedi arkadaşlar öyle yapıyorum ama İnan bir işe yaramadı, bende aynı dertten muzdaripim 🥺
İğne yağlı bir iğne olduğu için resmen ödem oluyor
Hakkımızda hayırlısı 🙏❤️

Ben karından vurduruyorum, maalesef bir çaresi yok iğne sonrası alkol bas dedi arkadaşlar öyle yapıyorum ama İnan bir işe yaramadı, bende aynı dertten muzdaripim 🥺
Hakkımızda hayırlısı 🙏❤️
Vurdurcak yer kalmadı resmen😂sıcak su torbası koydum bakalım o işe yarıycakmı.inşAllah hayırlısı.2 tanemi sizde iyne?

Progestan dex igne vuruyorum, dikkat ediyorum hic sislik kizariklik yok.
oncesinde igne yapacagim yere alkollu pamuk bastiriyorum. Karin derisini iyi kavramak, igneyi coooook yavas bosaltmak, sonrasinda gene pamuk kompress. Ise yariyor gibi gozukuyor.
Ben de 2 tane kullaniyorum.

Benim ki iki tarafta mosmor oturamıyorum üstüne çok acıyor. Bi çözümü var mı bilmiyorum. Rabbim yardım etsin inşaAllah

Hanimlar prolutex ya da progestan dex aldiginiz eczane isimlerini, il ilceleri yazar misiniz.. Turkiye kazan ben kepce igne ariyorum, zor buluyorum

Hakkımızda hayırlısı 🙏❤️
Yok kuzum ben akşamları 1 defa vuruluyorum protulex iğne onun yanı sıra günde 3 defa fitil haftada iki defa değişen bantlarım var hepsi progesteran ☺️

X